< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 3 Haziran 2019; 21:30:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSNYNR -- 3 Haziran 2019; 21:30:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
param gibi bir konu burada olmamalı, kendi yatırdığınız paranızı çekerken komisyon isteyen yerin sıcakfırsatlarda ne işi var
iadeniz yatmaz, kampanyasını geri alır, aman bulaşmayın |
Butun sanal kartlari topla bi paypal etmez. Paypal efsanedir. Ebay kanalimizi kuruttu adamlar.
|
gerçekten okuduğunuzu anlayamıyorsunuz. "steam dışında yurtdışı alışverişinde geçmiyor" yazmışım. bana cevap olarak steam'de geçiyor diyorsunuz. tebrik ederim sizi.
|
hayır anlamıyorum param kart çalışanı falan mısınız? yoksa ceo'su falan mı? diyorum ki "YURT DIŞI ALIŞVEİRŞİNDE KULLANACAĞIM PARAM KART STEAM DIŞINDA YURT DIŞINDA GEÇMİYOR" ama hala ısrarla en iyisi param diyorsunuz... umarım okuduğunuzu anlama yetinizi ilkokul seviyesindeyken iyice oturtmuşsunuzdur da benimle dalga geçiyorsunuzdur.
|
çok acayip bi char sın sen hakikatten. sürekli kafası kesilmiş tavuklar gibi panik halde dolaşıyon ortalıkta, az bi dur, nefes al, sakinleş güzel kardeşim. hesap kimin üstüneyse onun bilgileriyle hesabı onaylı hale getirip çekersin paranı. yapamıyosan güvenli siteler listesi vardı onu bulup oralarda harcayabilirsin sanıyorum ki. |
Sevgili hocam sonuçta burası bilgi paylaşım formu sizin ve benim formu kullanış şeklimiz farklı olabilir ancak pm üzerinden genelde sistem açıkları ( tosla’nın naysı nfc sayması gibi şuan düzeltildi ) falan paylaşılırdı biz en basitinden nakit çekim’i gizleyeceksek formun geriye ne amacı kalıyor insatgramda büyük sayfaları telegram kanalları sizin gizli kalmasını istediğinizin daha beterlerini paylaşıyorlar. Davetsiz burda açıkça bunu yazdı diye param yetkilileri tamam kapatıyoruz demez yani. Zamanında fastpay ilk çıktığında formda insanlar videolu şekilde falan anlatıyordu işlemleri forumda kyk çekim yöntemleri diye konu falan vardı zamanla nedense bazı kişiler bu duruma zamanla tepki gösterdiler
Zaten form yavaş yavaş bitiyor aktiflik aşırı düşük instagramda 100 bin lik sayfalar şu siteye yükleyip sonra geri çekin bu kampanyayı böyle yapabilirsiniz diye paylaşıyorken ben açıkçası tepkinizi anlamsız kullandığınız kullandığınız dili de yanlış buldum. Tabi her şey açıkça yazılmamalı ama bunu yazdılar diye insanlara kızıp azarlanmasında yanlış sonuçta kaç yıl geçmiş milyon defa daha önceden forumda paylaşılmış şey bunlar hatta insanlar baş harflerini falan yazıyordu bir ara |
Param=çöp
Hiçbir mesajı okumadım tamamen çöp oldukları için yazıyorum bu mesajı ağır çöpler hem de müşteri hizmetleri zaten ilkokul mezunları çalışıyor heralde |
Yapabileceğin en güzel şey PARAM uygulamasından uzak dur. Çirkef nalet bir sirkettir |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 25 Kasım 2017; 23:50:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sizotipall -- 26 Kasım 2017; 0:00:33 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 26 Kasım 2017; 0:39:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |