Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.040
Cevap
251
Favori
319.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Axess de aynı durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer sitelerde puan kullanımda sorun yokken kendi sistemlerinde gözükmemesini, bankaniza yahut kullandığınız bilgisayarıniza bağlamalari takdire şayan. Onlarca hata vs ile karşılaştım bir kez bile bu bizim hatamız hemen ilgilenecegiz demediler yahu.Puanlarımi değerlendirmek için artık Altungold ve turna'yi kullanıyorum. En ufak bir sıkıntı yaşamadım. Demek ki bankamda ve bilgisayarimda hiç bir problem yokmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lost on you kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.

Adamlar da hiç hata bizim demek yok.

18 TL puan var annemin kartında. Aktarayim dedim. Sonuç başarısız

Allah'tan sktarihi sorunu yok.

Uyuz oldum ama devamlı banka puanları ile işlemim olduğu için mecbur kullaniyorum.

Altın ve uçak biletleri ile isim olmadığı için, turna ve altungold cazip gelmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 de param kart ön ödemeli kartlarda yüzde 58 kullanılmış. Bu abartı gibi geldi. İninal paycell varken...
    logoyu yenilemişler umarım altyapı da güncellenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 7 Ağustos 2018; 21:9:4 >
  • çok sıkıntı özellikle axess chippara da. 1 gün gecikmeli yükleniyor o da şansınız varsa. para kaybolursa takibi çok zor.

• Puan yükleme işlemlerinizde Öncelikle kredi kartı Bilgilerinizi girip daha sonra param kart Bilgilerinizi girmenizi tavsiye ederim ben puanı böyle yüklüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtsrky45

Puan yükleme işlemlerinizde Öncelikle kredi kartı Bilgilerinizi girip daha sonra param kart Bilgilerinizi girmenizi tavsiye ederim ben puanı böyle yüklüyorum
    Nasıl yani.

Param kart bilgileri girilen bı yer yok ki.

• Bunlar iflah olmaz. Bddk'ya sikayet ettik sonunda

• ben de sabah axess chippara yükledim. %3 olan komisyonu %4'e çıkarmışlar. Neyse deyip devam ettim. Bankadan onay geldi, ekrana başarılı işleme dair dekont bilgisi geldi. Chippara çekilmiş.
    Yazdım chat'e. Yok çekim başarısız diyor. Bankayı aradım. Banka da hayır işleme başarılı provizyon verilmiş. provizyon no şu, işyeri no şu diyor. Bir daha yazdım chat'ten. Tekrar çekim olmamış deyince, dedim şu tarih şu saat şu saniyede şu işyeri no ile şu provizyon ile çekim yapılmamış yani? Belki bir yerlere sıkışmıştır bi kontrol edin deyince, "yok çekim var ama başarısız olmuş diyor". Dedm provizyon başarılı, istediğiniz zaman çekme hakkına sahipsiniz, bunun nesi başarısız. Ben ilgili kişilere e-posta gönderiyorum diyor. Dolandırıcı olmuş bunlar da, biti kanlanmış. Çok ihtiyaç kalmadıkça bulaşılmaması gereken duruma gelmişler.
  • Ben dün world yükledim. Önce 25tl yazdım sonra kart no yazdım. Sonra kart bilgilerini yazdım. Alttan puan dedim. Puan 20tl idi yukarıda 20oldu. Komisyon vs yazdı falan sonra tik atıp devam ettim. Bu şekilde birkaç kez yapmıştım hiç sorun yaşamadım. Denk gelmiş de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan yükleme işlemini yapıyor ama bakiyeye yansımıyor. Kart deniz bonus kk.
    Aşağoıdaki hatayı veriyor.

Sistem Sonuç Bilgisi: İşlem Başarısız. İşlem yarıda kesilmiş. [-1]

isube.param.com.tr
    Param™ - Türkiye'nin Elektronik Parası - MultiLogin
    https://isube.param.com.tr/UyeAlani_AkilliKart_TL_Yukle_TKS.aspx

Banka Hata Mesajı: |Onay sayfası görüntülendi.|https://isube.param.com.tr/3D_Secure/AkilliKart_3DPay.aspx

• levent07 L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam 900 lira parça parça yükleme yapmıştım . 45 gün valör süresi dolunca çekicektim 400 liralık bir kısmın valörü dolduğu halde çekemiyordum. Neymiş para çekmek istediğimde valörü dolmamış olan para öncelikliymiş. BDDK ya yazmıştım ama o sonuçlanana kadar parayı çekmek zorunda kaldım komisyonu verip sonra da BDDK ya parayı çekmiş müşteri diye bilgi vermiş. Ama yaşayan biliyor sistemleri tam bir sıkıntı.
  • Arkadaşlar bugün param karta axess puan ile ödemeyi yaptım, dekont ekranı çıktı işlem gerçekleşmiştir diye dekont no yazıyordu. bir olumsuz ekran gelmedi. ama uzun süre bekledim bakiye yansımadız paramı aradım kullanıcı işlemi iptal etti başarısız oldu diye bilgi çıkıyormuş ekranda. bizlik bişey yokk diyorlar. öte yandan puanda kesildi axess karttan. 1 gün bekleyin dediler ama işlem başarısız yazıyor dediler. Bekleyeyim dedim ama içime sinmiyor bir pislik çıkartacaklar uğraştıracaklar gibime geliyor. Var mı daha önce başına gelen, şimdi ne yapmak lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Nasıl yani.

Param kart bilgileri girilen bı yer yok ki.

Alıntıları Göster
    Önce 2 numaralı alan da yer alan kredi kartı bilgileri girildikten sonra bir numaralı alanda yer alan

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir)param kart bilgileri girmek gerekiyor girildikten sonra zaten kartınızın puanını sistem gösteriyor

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı şey bugün benim de başıma geldi.Üst mesajlarda bi arkadaş bir gün sonra yüklendiğini yazmıştı.Yarını bekliyeceğim yüklenmezse iletişime geçerim.

• dün para yatırıp işlemi yansımayan arkadaşlar bugünkü durum nedir?

• PARAM kartların Troy logolu yeni çıkacak Adalet ön ödemeli kimlik kartlarından haberi olan var mı?
  • 3 gün önce benzeri başıma geldi.

axess puanı kullanıldı bakiye yansımadı. ama 1 gün sonra parama bakiye yansıdı.

bu arada yansımazsa takibi çok zor. provizyon no kabul etmiyorlar.

dönem içi hareketlerinde chip puanın azaldığını görmek istiyorlarmış. ancak chip para kullanımında param da kullanıldı da yazmıyor.

yani param uzatmaları oynuyor. çok riskli olmaya başladı.

• Benim chip param geri gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan4423

Benim chip param geri gelmiş.
    yani yükleme yapmaya çalıştınız param chippara'yı iade etti mi ?

45 chip var nerede kullanacağım düşünüyorum migros'ta ininal atıcam 50 Tl chippara gözükmüyor :/

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.