Şimdi Ara

Param Kart Ana Konu-Güncel Kampanyalar (Sürekli Güncellenecektir) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.040
Cevap
251
Favori
319.567
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle iade edilmiş.Chip para görünmese bile chip paradan çekim yapın derseniz çeker.Chip para görünmüyor ama çekim yapılır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptan4423 kullanıcısına yanıt
    Internet şubede görünüyor muydu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Bugün benim de axess puanlar gözükmedi migrosta hocam sinir bozucu daha da uğraşmam. Axess puanları kullanmak için mantıklı neresi var acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazazz

Bugün benim de axess puanlar gözükmedi migrosta hocam sinir bozucu daha da uğraşmam. Axess puanları kullanmak için mantıklı neresi var acaba
    Bugun carrefour gittim onlarda goremedi.Daha sonra kasiyer 1 tl cekip oyle bakalim dedi.1 tl kk normal odeme daha sonraki kismini CP ile odedim.Gozukmezse 1 tl ceksin sonra gozukuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgilendirme için saolun hocam deneyeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Axess in gorunmeyen chipparlari için en basit ve kesin çözümdür.

• Pazar gunu 400 tl yukledim hesabiniza gecti diyor aktif bakiyede yok 2 defa canli destekten konustum ne sacma birseydir.

• Puan ile yükleme yapan var mı son zamanlar da ?
    Hala sorun devam ediyor mu ?
    100 lira üstü yüklemelerde kart resmi istiyorlar idi hocam normalde...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sizotipall

100 lira üstü yüklemelerde kart resmi istiyorlar idi hocam normalde...
    Hicbirsey istemedi iade icin form yolladim geri donuste yapilmadi arayacagim 1 hafta oldu neredeyse.

Dahada yukleme yapmam kolay kolay 5 para etmez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Ağustos 2018; 17:4:23 >
  • 199.99 tl ye kadar bu rakam dahil yükleme anında yapılıyor daha iki gün önce bu şekilde sorarak yaptım ve anında yüklendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Maestro26

Puan ile yükleme yapan var mı son zamanlar da ?
    Hala sorun devam ediyor mu ?
    BİLGİLENDİRME

Arkadaşlar uzun zamandır süren kk puanı ile yükleme sorunu çözülmüş. 2 gün önce Axess ve bonus ile puan kullanarak TL yukledim. Bakiye hemen değil ertesi gün yansıyor. Bu da gelişme sayılır. Puanlar yapmaktansa buraya atmak benim çok işime geliyor.

Kredi kartı puanlarini buraya atip, faturalarimi ödüyorum. Hangi sitede hangi puan geçiyor derdi yok. Puanını aktar karta, git istediğin yerde harca.

** Bu arada komisyonlar baya artmış.

Kkpuani yükleme %3 dü %4e çıkartmışlar. Bilginize...

• son 1-2 gün içinde axess puan yükleyen varmı param karta? sorun yaşayan?

• hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Gönül rahatlığı ile yapabilirsin, bende yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • Hesabi yeni actim, is bankasina kendi hesabima yaptigim islem aradigimda finansal onay asamasinda ne zaman yatar para belli degil diyorlar. Saka gibi. Sure de vermiyorlar. Ne yapabilirim dolandirici cikti adamlar.

• br_12 B kullanıcısına yanıt
    üyelik tarihiniz yeni, mesaj sayınız 1 yani attığınız mesaj. hiç inandırıcı değilsiniz demek ki paramın durumu vahim, hiç bulaşmaya gerek yok bu saatten sonra.. :)

• br_12 B kullanıcısına yanıt
    Sakın bulaşmayın arkadaşlar.. parayı karttan alıp, param bakiyeye yüklemiyorlar.. iade de yapmıyorlar.. bakiyeyi hesaba geçirmek için kartın resmini istiyorlar ayrıca üstüne de bir sürü telefon görüşmesi.. paranızla rezil oluyorsunuz. SAKIN PARAM KARTA YÜKLEME YAPMAYIN...

• quote:

Orijinalden alıntı: formusa82

Sakın bulaşmayın arkadaşlar.. parayı karttan alıp, param bakiyeye yüklemiyorlar.. iade de yapmıyorlar.. bakiyeyi hesaba geçirmek için kartın resmini istiyorlar ayrıca üstüne de bir sürü telefon görüşmesi.. paranızla rezil oluyorsunuz. SAKIN PARAM KARTA YÜKLEME YAPMAYIN...
    Niye bu kadar kötülüyorsunuz ki? 200 tl ye kadar anında yüklüyor üzeri rakam için canlı sohbet ekranından kartın örtülü resmini atınca yine anında hesaba geçiyorlar. Diğer bazı kartlar gibi kullanım ücreti yok harcama hedefinde iş görüyor. Yorumlarımıza bana göre diye birşey ekleseniz iyi olacak bana göre.

• puanı karttan çekip, hesaba yüklemiyor. ben bddk'ya dilekçe yoluyla bir kez şikayet ettim. bddk artık lisansını iptal etmeli bu firmanın. bankacılık işinde bu kadar ciddiyetsizlik olmaz
  • bende bddk ya şikayet etmiştim sorun yaşayan yüzlerce insan varmış, bddk bu firmanın artık lisansını iptal etmeli katılıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.