Şimdi Ara

Param kart sevgililer günü kampanyası 5x100 =50 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
18
Favori
24.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki tek seferde 500 alışveriş yapsam 50 gelir mi
    13:21
    Kart kullanıcısı bu kampanyadan 100 TL’lik alışverişine 10 TL toplamda ise yapmış olduğunuz alışveriş tutarı kadar en fazla 50 TL hediye tutarı iade edilmektedir.
    TARIK
    13:22
    Arkadaşın birine 500 de 50 gelir demissiniz ben o nedenle sordum
    Doğrudur
    TARIK
    13:23
    Maksimum hediye tutarı 50 TL ile sınırlı sadece.
    TARIK
    Tamam tek sefer 500 yapınca 50 iademi alacağım yani .
    13:24
    Kafam karıştı da
    Ama 100 ve üzeri olmalı mesela tek seferde 350 yapsan 35 değil 30 iade olacak
    13:25
    ama 350 üzerine 150 daha yapsam 50 iade gelir mi
    13:26
    Toplam harcmanız baz alınıır
    TARIK
    Kart kullanıcısı bu kampanyadan 100 TL’lik alışverişine 10 TL toplamda ise yapmış olduğunuz alışveriş tutarı kadar en fazla 50 TL hediye tutarı iade edilmektedir. Yüklendiğinde alışverişlerde kullanabilirsiniz.
    TARIK
    Teşekkürler
    Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: izzet43

Peki tek seferde 500 alışveriş yapsam 50 gelir mi
    13:21
    Kart kullanıcısı bu kampanyadan 100 TL’lik alışverişine 10 TL toplamda ise yapmış olduğunuz alışveriş tutarı kadar en fazla 50 TL hediye tutarı iade edilmektedir.
    TARIK
    Arkadaşın birine 500 de 50 gelir demissiniz ben o nedenle sordum
    Doğrudur
    TARIK
    Maksimum hediye tutarı 50 TL ile sınırlı sadece.
    TARIK
    Tamam tek sefer 500 yapınca 50 iademi alacağım yani .
    Kafam karıştı da
    Ama 100 ve üzeri olmalı mesela tek seferde 350 yapsan 35 değil 30 iade olacak
    13:25
    ama 350 üzerine 150 daha yapsam 50 iade gelir mi
    Toplam harcmanız baz alınıır
    TARIK
    Kart kullanıcısı bu kampanyadan 100 TL’lik alışverişine 10 TL toplamda ise yapmış olduğunuz alışveriş tutarı kadar en fazla 50 TL hediye tutarı iade edilmektedir. Yüklendiğinde alışverişlerde kullanabilirsiniz.
    TARIK
    Teşekkürler
    Biz teşekkür eder, iyi günler dileriz.
    hocam ben 340 130 ve 30 olmak üzere toplam 500 tl harcama yapacağım. adamların sistemi biraz değişik ama önemli olan 500 yapmak 50 iade almak için. şartlarda 100 tl üzeri diye bir ibare yok çünkü.

• param genç kart alsak bu kampanya dahil olur mu bilen alıntılasın
  • param karta üye oldum sanal kart oluşturdum. mobilde bakiye yükle var eşimin kartını tanımladım ama yükleme yapmıyor 3d hatalı diyor illa kendi kartımızdan mı yükleme yapmak lazım
  • bulutcuk kullanıcısına yanıt
    Kendinize ait olmasa da ekleniyor normalde.
  • İnternet vergi dairesinde kullanlılıyor mu bu troy param kart, mtv konusunda kullanamayan olmuş anlık bir durum mu yoksa genel olarak kullanlıamıyormu. Ne güzel 300 tl bi tane mtv buldum, kullanılamıyorsa boşu boşuna 300 tl yüklemeyeyim param a.
  • mucar70 M kullanıcısına yanıt
    Yükle diyorum kartı kaydetti. Bekliyor 3d doğrulama hatası diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Gib te geçmiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Fussy

İnternet vergi dairesinde kullanlılıyor mu bu troy param kart, mtv konusunda kullanamayan olmuş anlık bir durum mu yoksa genel olarak kullanlıamıyormu. Ne güzel 300 tl bi tane mtv buldum, kullanılamıyorsa boşu boşuna 300 tl yüklemeyeyim param a.
    Ininal olmuyor . on ödemeliler olmuyor demişlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

hocam ben 340 130 ve 30 olmak üzere toplam 500 tl harcama yapacağım. adamların sistemi biraz değişik ama önemli olan 500 yapmak 50 iade almak için. şartlarda 100 tl üzeri diye bir ibare yok çünkü.

Alıntıları Göster
    Oyle gelmez hocam 40 tl iade alirsin bilgin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mh sordum 500/50 kazanırsın dedi.Her 100 TL'yede 10 tl yani tek tek uğraşmaya gerek yok gibi duruyor.

• Her 100 tl üzerine 10, 100ün katlarına da 10nun katları yüklenecekmiş. 500 lük işlem yaparsan direk 50 geliyor, 200 tl lik işleme 20 tl geliyor. 4 tane 125 yaparsan 50 değil 40 geliyor. 100 ve katları baz alınıyormuş. Toplam alışverişe değil 100 üzeri kaç işlem yapıldığına bakılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vcente70

Alıntıları Göster
    Hocam 100 TL şartı var. 99.9 TL bile yapsan iade gelmez

• Böyle rezil bir kart görmedim. Az önce 100 liralık alışveriş gerçekleştirdim karttan 200 düştü şimdi 100 lirayı almak için bin takla atmam gerekecek

• bulaşılacak bir kart değil maalesef,şu ana kadar kaç işlem yaptıysam her seferinde sorun yaşattı.
    Biraz önce yükleme yaptım,kendi hesap özetinde gösteriyor,ana ekranda 0 gösteriyor,kullanmaya çalışınca yetersiz bakiye uyarısı veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

bulaşılacak bir kart değil maalesef,şu ana kadar kaç işlem yaptıysam her seferinde sorun yaşattı.
    Biraz önce yükleme yaptım,kendi hesap özetinde gösteriyor,ana ekranda 0 gösteriyor,kullanmaya çalışınca yetersiz bakiye uyarısı veriyor.
    Bloke olmus bakiye 200 ustu yuklemede bloke olur bakiye mh'ye yazin kart fotosu isteyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Bloke olmus bakiye 200 ustu yuklemede bloke olur bakiye mh'ye yazin kart fotosu isteyecek

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim,yazdığınız şekilde sorunu çözdüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

bulaşılacak bir kart değil maalesef,şu ana kadar kaç işlem yaptıysam her seferinde sorun yaşattı.
    150 TL üstü yuklemeyin hocam parça parça yükleme yapın yoksa parayı çekiyor yükleme yapmıyor kart fotosu istiyor

• Ben ve eşimin kartı aynı telefon numarası ile kayıtlı.mesaj atsam ikisidemi dahil olur

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.