Şimdi Ara

Param kart sevgililer günü kampanyası 5x100 =50 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
18
Favori
24.171
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet Emin 101

Başvuru yapamadım, kimlik bilgileriniz hatalı diyor.
    Hata alan başka varmı ben mi yanlış yapıyor um, bilmiyorum.
    başvuru yaparken kimlik seri no bölümüne aralarında boşluk olmuyacak şekilde yazın....
    kimlik seri:C27
    KİMLİK NO: 01548

yazarken C2701548 olarak yazın....
  • Param mobil uygulamasinda aylik 400TL'den fazla yuklenmemesi gibi bir sinir var mi? Web arayuzunden sinirsiz yukleniyor ama mobilde bir kisit var miydi?
  • yumruyen kullanıcısına yanıt
    ininal sitesinde de yazıyor. teknosa'da, ininal karta sadece nakit para ile yükleme yapılabiliyor.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Dün denedim 400 ü aştığı için yükleyemedim mobilden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Param mobil uygulamasinda aylik 400TL'den fazla yuklenmemesi gibi bir sinir var mi? Web arayuzunden sinirsiz yukleniyor ama mobilde bir kisit var miydi?
    Normal limit 750 tl, 400 TL den sonra her 100 TL'den 2.5 TL kesiyor, eğer tam üye olursanız 750 sınırı sınırsız olur
    Yani şuan hesabınız anonim hesap

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler.
  • Vefa1453 V kullanıcısına yanıt
    Param classic kart kullaniyorum.Hesaba TC ile giriyorum. Anonim hesap isi nasil oluyor bilmiyorum ama mobil uygulamadaki 400tl limit hesap turunden bagimsiz olarak var gibi sanirim.
    Toplam yukleme limiti dediginiz gibi hesap turune gore degisiyordur o zaman.Mobil kisit da o zaman kalkiyor mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 9 Şubat 2019; 14:20:31 >
  • quote:

Param classic kart kullaniyorum.Hesaba TC ile giriyorum. Anonim hesap isi nasil oluyor bilmiyorum ama mobil uygulamadaki 400tl limit hesap turunden bagimsiz olarak var gibi sanirim.
    Toplam yukleme limiti dediginiz gibi hesap turune gore degisiyordur o zaman.Mobil kisit da o zaman kalkiyor mu acaba?
    Sözleşme yaptıniz mi hocam ıslak imzalı belgeleri göndermeniz gerekmektedir ondan sonra hesabınız sınırsız olur. Benim sınırsız mobil dahil 400 TL'den sonra fark alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vefa1453 -- 9 Şubat 2019; 14:37:53 >
    Karti alali biraz oldu tam hatirlamiyorum ama sanki sozlesme imzalayip gondermedim. Anonim hesap sanirim benim hesap su an.
    Peki sinirsiz hesapta mobil icin 400tl yukleme siniri var mi? Komisyon icin sormuyorum.
    Su an mobil uygulamdan 400TL'den fazla yukleme yapmaya izin vermiyor.
  • quote:

Karti alali biraz oldu tam hatirlamiyorum ama sanki sozlesme imzalayip gondermedim. Anonim hesap sanirim benim hesap su an.
    Peki sinirsiz hesapta mobil icin 400tl yukleme siniri var mi? Komisyon icin sormuyorum.
    Su an mobil uygulamdan 400TL'den fazla yukleme yapmaya izin vermiyor.
    Sınır yok hocam istediğiniz kadar

Anladim. MH dunyadan bi haber o zaman. Mobil uygulamadan 400tl sinir var. Web arayuzunden sinir yok. Bunu kaldiramaz miyim diye sordum. Mobil uygulama o sekilde. Normal hesaptan sinirsiz yukleme yapabilirsiniz diyor :)
  • quote:

Anladim. MH dunyadan bi haber o zaman. Mobil uygulamadan 400tl sinir var. Web arayuzunden sinir yok. Bunu kaldiramaz miyim diye sordum. Mobil uygulama o sekilde. Normal hesaptan sinirsiz yukleme yapabilirsiniz diyor :)
    Mobil uygulamada sınırsız kullanıyorum. Ama siz sözleşmeye imza atmadan normal yerden de sınırsız kullanamazsınız. Müşteri temsilcisinden çok bilgiliyiz
    İsterseniz normal yerden deneyin benim dediğim doğru çıktığını görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vefa1453 -- 9 Şubat 2019; 15:0:44 >
    Sizin soylediginiz yanlistir demedim zaten :) Siz oyle soyleyince gordum ki MH ancak kalip cevaplar veriyor. Bircok kurumda oldugu gibi ne yazik ki.
  • Opetten anahtarlık ile yakıt alsam onu sayar mı acaba kampanya kapmasında?
  • avantis A kullanıcısına yanıt
    Sanal Param kartınızı Bkm Express ekleyip NFC li android cihazınızda bkmexpress i açarsanız mobil ödeme özelliği var. Sanal Param kartınızla bkmexpress ile NFC ile ödeme yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: clxa

Sanal Param kartınızı Bkm Express ekleyip NFC li android cihazınızda bkmexpress i açarsanız mobil ödeme özelliği var. Sanal Param kartınızla bkmexpress ile NFC ile ödeme yapabilirsiniz.
    Fiziki param kart bkm ekli nfc ile bkm ekspress secili iken denedim hata verdi troy kart errr filan yazdı. Sanal kartla denedinizmi siz.

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde Bkm de görmüştüm ben de. Aktifleştirdim ama daha kullanmamıştım. Bende de fiziki ve sanal Param ekli denerim yarın.

• Katılım mesajı yolladım dönüş mesajı geldi.

Param kart sevgililer günü kampanyası 5x100 =50

• Ben geceb a101 de denedim hata vermıstı artık anlık mı yoksa çalısmıyormu anlamadım fiziki de de ayarlar kısmında mobıl odeme secenegi, var ama olmadı ıdı. baska yerde de denemedım.
  • Arkadaşlar Param ile gib.gov.tr üzerinden ödeme yapılabiliyor mu? Bilen veya kullanan arkadaşlar cevaplayabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.