Şimdi Ara

Param kart sevgililer günü kampanyası 5x100 =50 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
299
Cevap
18
Favori
24.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GG'den sarıkız alsak 500 liralık olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer tek tek ya da toplamda 500 harcama imkanı yoksa en mantıklısı şu gibi:

300 ve 200 lira ininala yüklenir.

2 yükleme 4 lira migros alır.
    2.59 bunlar işlem ücreti alır.(400 ve 100 ayrı yükleme)
    2 de ininal aylık ücret alsa

toplam 8.59 ücret eder. düz hesap 41 lira kalır

• mesaj gönderdim. kampanyaya kaydınız alınmıştır diye cevap geldi bana param'dan. yeni katılacak olanlara duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmette

mesaj gönderdim. kampanyaya kaydınız alınmıştır diye cevap geldi bana param'dan. yeni katılacak olanlara duyrulur.
    Müşteri temsilcisi gerek yok dedi

• bu parama yukledim paraf kart segililer günü kampanyasına saymadı halkbankın telefondaki uygulamasında kampanyaya dahil harcamalarda görünmedi. bi de paramın uygulamasında harcanabilir tutar sıfır valör tarihi bilmem ne yazıyor. ilk defa kullanacağım. harcama yapılabiliyor da sadece havale eft mi yapılması için beklemek gerekiyor anlamadım.

yuklemeyi paramın websitesinden yaptım ondan olmamıs mobilden oluyormus galiba...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 9 Şubat 2019; 1:32:46 >
  • param ve ininal sanalkartlarımı bkm üzerinden migrostan alışveriş yaparken kullanamıyorum.
    Bu işyerinde bu kart ile ödeme yapılamıyor, lütfen başka bir kart seçiniz."  uyarısı alıyorum.
    Bu durumu yaşayan var mı mı içimizde? Bkm müşteri hizmetleri sorun yok dedi kayıt aldılar araştıracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

param ve ininal sanalkartlarımı bkm üzerinden migrostan alışveriş yaparken kullanamıyorum.
    Bu işyerinde bu kart ile ödeme yapılamıyor, lütfen başka bir kart seçiniz."  uyarısı alıyorum.
    Bu durumu yaşayan var mı mı içimizde? Bkm müşteri hizmetleri sorun yok dedi kayıt aldılar araştıracaklar.
    migros bankamatik ile ödeme kabul etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spoiler4all

bu parama yukledim paraf kart segililer günü kampanyasına saymadı halkbankın telefondaki uygulamasında kampanyaya dahil harcamalarda görünmedi. bi de paramın uygulamasında harcanabilir tutar sıfır valör tarihi bilmem ne yazıyor. ilk defa kullanacağım. harcama yapılabiliyor da sadece havale eft mi yapılması için beklemek gerekiyor anlamadım.

yuklemeyi paramın websitesinden yaptım ondan olmamıs mobilden oluyormus galiba...
    harcama yapabiliyorsun ama parayı çekmek için 45 gün süresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historical2012 -- 8 Şubat 2019; 23:15:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • historical2012 H kullanıcısına yanıt
    Bu kartlar kredi kartı olarak geçiyor sanıyordum:) Paramkartı bkmye ilk tanıttığımda mevcut bakiyeyi jet kasalarda kullanmıştım . Yaklaşık bir yıl önceydi. Sonra bir daha kabul etmedi. Teşekkür ederim öğrenmiş oldum.

• historical2012 H kullanıcısına yanıt
    peki bu ücretsiz limit ininalinnki gibi mi kullanımı? yani her ay 400 yukle 400 harca seklinde? yoksa biriktirilebiliyor mu. sadece harcama yapsak para kesilme durumu var mı ininaldeki aylık ücret gibi? sitesinde yazmıslar ama bu sekilde net acıklamalar olmadıgından 1 yıldır kart kenarda duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: #002#

eğer tek tek ya da toplamda 500 harcama imkanı yoksa en mantıklısı şu gibi:

300 ve 200 lira ininala yüklenir.

2 yükleme 4 lira migros alır.
    2.59 bunlar işlem ücreti alır.(400 ve 100 ayrı yükleme)
    2 de ininal aylık ücret alsa

toplam 8.59 ücret eder. düz hesap 41 lira kalır
    400 ü aşan tutar için değil 400 ü aştıysa son yüklemenin tamamı için komisyon alıyor üç kâğıtçılar. 200 liranın tamamı için alacaklardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

400 ü aşan tutar için değil 400 ü aştıysa son yüklemenin tamamı için komisyon alıyor üç kâğıtçılar. 200 liranın tamamı için alacaklardır.

Alıntıları Göster
    yazdım ya zaten. ilk başta 400 yükleriz sonra 100.
    daha az komisyon ödemek için

• quote:

Orijinalden alıntı: avantis

param ve ininal sanalkartlarımı bkm üzerinden migrostan alışveriş yaparken kullanamıyorum.
    Var mı bir gelişme . ben de sanal param kartı bkm ye tanıtıp ilk kez yükleme yapcak tim ki siz bunu söyleyince hayallerim suya düştü

• #002# # kullanıcısına yanıt
    Yüklemeyi teknosadan yaparsanız %3 de iade gelme ihtimali yüksek

Düzeltme: teknosalardan kartla ininal yuklemesi varsa şayet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 9 Şubat 2019; 10:24:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumruyen

Yüklemeyi teknosadan yaparsanız %3 de iade gelme ihtimali yüksek

Düzeltme: teknosalardan kartla ininal yuklemesi varsa şayet.
    teknosada kart ile yükleme var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #002# -- 9 Şubat 2019; 10:15:26 >
  • #002# # kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum. Sadece nakitle oluyorsa olmaz o zaman. Bu iadelerde bir gün sonra hesaba geliyor.. Carrefoursa dan alisveris yaptım hemen yatti da. Ininal kart kullanmadigim için yükleme şartlarını bilmiyorum kusura bakmayin yaniltmis olmayayim kimseyi.

• izzet43 kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş cevap yazmış zaten. Bunlar bankamatik kartı ve migros bankamatik kartlarını kabul etmiyormuş. Bkm geri dönüş yapmadı.

• Başvuru yapamadım, kimlik bilgileriniz hatalı diyor.
    Hata alan başka varmı ben mi yanlış yapıyor um, bilmiyorum.

• mehmette kullanıcısına yanıt
    Ben daha onceden atmistim. Simdi tekrar attim. Katilim mesaji geldi. Kenarda dursun. Paramin kampanya tecrubesi zayif olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.