< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Param,Oldubil %25 GİYİM...koooşş (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam MoneyPay sayfasında okduğum vakalara göre genellikle açmıyorlar. Benim tek sıkıntım, endişem; bana ödeme kanalı sunmadıkları ve uygulamaya girmemi engelledikleri için kendi borcumu ödeyememem ve gereksiz yere takibe / icraya düşmem. Daha önce yaşandı çünkü bunlar.
Borç dediğim de Migros alışverişleri. Faizle erteleme de yapmamıştım, 30 gün sonra kartla ödüyordum sadece son 1,5 yıldır.
Sığır bunlar.
-
Benim de ilk bağlanmadı, tekrar tekrar arayınca bağlandı. Ama karşınızda çıkan müşteri temsilcisi hiçbir bilgiyi göremiyor. Telefon numarası, isim-soyisim, eposta adresi gibi bilgileir sıfırdan tek tek vererek kayıt açtırdım.
-
Benim param troy. Boyner de sadece %15 iade geldi.
-
Tamam hocam çok saol paylaşım için boyner hiç bir şekilde olmuyor iki yerden de demekki..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfonso93 -- 15 Haziran 2023; 13:39:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Param %25 iade sorunsuz geldi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
flo indirim kodu olan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İade geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mavi online sitesinden alışveriş yaptım anında iade geldi
-
Dün Hepsiburada bugün Param ve OLDUBİL, bizim insanımızın geninde var demekki, Param i fazla kullanmıyorum fakat OLDUBİL de 2 kartım var, çok memnunum, henüz giyim yapmadım, şu siteleri amacına uygun kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lcw anında iade geldi.
-
Amacına uygun kullanın derken ne demek istiyorsun hocam ? Aksesuar olarak geçebilecek bi yerden alışveriş yapmışız ve hesaplarımız yasaklı site olduğu bahane edilerek kapatılmış. Yasaklı olduğu hiçbir yerde belirtilmiyor bile.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Daha da önemlisi içerideki nakit paramıza haydut gibi el konulmuş. Burada Param ve Oldubil'in savunulacak hiçbir yanı yok, bizim de müşteri olarak hiçbir suçumuz yok. Cevap vermeye değmez hocam, konuyla pek alakalı, bilgili biri değil belli ki zaten yorum yazan üye.
-
Paramızla yasal olarak tıpkı bütün bankaların kredi kartıyla yapılacak bir alış veriş yapılmış,bura da amacına uygun hareket etmeyen Param ve oldubil dır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 16 Haziran 2023; 8:16:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lcw siparişinden 45 TL iade aldım. Bir alışveriş daha yapıp iade alabilir miyim yoksa tek seferlik mi? 250 TL iade limitim dolmadı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oldubil boyner geçerli değil diyor ama açıklamada böyle birşey yok neye dayanarak öyle söylüyor anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X