Şimdi Ara

Parama para kattım parayi napsam :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • upgrade ile 14 gb mi 33 gb filan yaptim. simdi bu parayı napsam char acmak istemiyorum.

+8 ---7 tane md yi +9 a trina ile deneyebilirim ve 200 mlik yakmalık item alabilirim

+9 a geçermi sizce

bide hadi geçti diyelim beramusta +9 md ne kadarki değermı geçmesine 7 taneden birinin geçmesi

+9mdnin beramustaki fiyatını bilenler yazarsa iyi olur

not: dier serverlarda biliyorsanız lutfen server belirtirmisiniz?

• Pvp Serverinda 20 30 tane +8 item yaktım (ii raptor citin shell) +9md gecti bitane
  • +9 Md işinden vazgeç bence değmez
  • Gb leir Sat :D
    BU arada Nası yaptın :D ?
  • ronarkta tek +9md var oda 1200-1500ytl gibi bir fiyat biçiyolardı
  • bence sat kardeş:) elindeki gblerin cogunu daha cok gem kırdır benim görüşümm
  • bence garılarla yi parayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence berada basacagın md 9 unda pek bi kazanç getireceği olmaz çok eski ve çok sağlam adamların oldugu bi server yani o kadar riske değmez eğer oyunu oynamak istemiyosan gbleri ytl karşılıgı satarsın eline geçen para ile yapmak istedigin fakat yapamadıgın bazı şeyleri yaparsın
  • berada değeceğini zannetmiyorum ..

Parana para katmaya dvm edebilirsin :) ticaret dvm..
  • nasil 2 günde 20 gb kazandıgımı merak ediyorsanız upgrade 4ever :D yunik aytımları +6 dan +7 ye basıyorum sansım yaver gitti hiç yakmadım avedon giga ve ds bastım
  • quote:

Orjinalden alıntı: arthist

nasil 2 günde 20 gb kazandıgımı merak ediyorsanız upgrade 4ever :D yunik aytımları +6 dan +7 ye basıyorum sansım yaver gitti hiç yakmadım avedon giga ve ds bastım

yunik aytımları nedir yaw
  • yunik aytımlarla yapılıyormu o kadar ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

quote:

nasil 2 günde 20 gb kazandıgımı merak ediyorsanız upgrade 4ever :D yunik aytımları +6 dan +7 ye basıyorum sansım yaver gitti hiç yakmadım avedon giga ve ds bastım

Ta..ak geçmiş anlıcagın

• +1
    bu arada koptum
    quote:

Orjinalden alıntı: dorhug

bence garılarla yi parayı
  • bence +9 cleaver bas paso
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_52

bence berada basacagın md 9 unda pek bi kazanç getireceği olmaz çok eski ve çok sağlam adamların oldugu bi server yani o kadar riske değmez eğer oyunu oynamak istemiyosan gbleri ytl karşılıgı satarsın eline geçen para ile yapmak istedigin fakat yapamadıgın bazı şeyleri yaparsın

yapmak istedigin fakat yapamadıgın bazı şeyleri derken??

• quote:

quote:

Uniq item
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

quote:

Uniq item

Unique İtem

• quote:

Orjinalden alıntı: __MUSTY__

quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_52

bence berada basacagın md 9 unda pek bi kazanç getireceği olmaz çok eski ve çok sağlam adamların oldugu bi server yani o kadar riske değmez eğer oyunu oynamak istemiyosan gbleri ytl karşılıgı satarsın eline geçen para ile yapmak istedigin fakat yapamadıgın bazı şeyleri yaparsın

yapmak istedigin fakat yapamadıgın bazı şeyleri derken??

eğer milli değil isen olabilirsin mesala veya kız arkadaşın varsa ye onla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.