Şimdi Ara

Paramedic&ATT // Dikkat çekmek için troll olmak mı gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim forumu iyice araştırdım tatmin olamadım o yuzden açıyorum konuyu.
    Lise son sınıf öğrencisiyim ve hala ne olacağıma bir turlu karar veremedim önce yazılım muhendıslıgı dusunuyordum ancak muhendıslık okumadanda yazılımla ugrasabılecegımı gordum ve hobı olarak yapmaya karar verdım.Paramedic çalışma saatlerini tam olarak bir türlü algılayamadım en sonunda 112 yi arayıp bilgi alıcam neredeyse koca DH'de çalışma saatleri olarak aydınlatıcak biri vardır diye düşünüyorum çünkü bu meslekte en dikkat ettiğim şey çalışma saatleri 24 saat çalışılıp 72 saat izin diye okuyorum ancak başka yerlerde başka şeylerde okuyorum o yuzden kesin olmam lazım ve sizce 2018 2019 da ülke paramedic e doyup atama sıkıntısı yaşanır mı yani paramedic de işsiz kalırmı.

Uzun lafın kısası DH ,fikrine ve yardımına ihtiyacım var aydınlatın benı

EDİT=Bu mesaj sayısı neden hep 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farzetes -- 18 Ocak 2016; 12:17:16 >

• Beyler fikir belirtmeniz benim için çok onemlii lütfen gorup geçmeyin
  • bu forumda illa cevap alabilmek için trol olmamız mı gerek ? neden kimse ciddiye alıp birşey yazmıyor cidden merak ediyorum
  • ATT lerin şu an bile atanma sıkıntısı var zaten 2018 19da düşünemiyorum bile.Doktor açığının bile 10 sene içinde kapanacağını düşünürsek ilerde işler nasıl olur hiç bilemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim , devlet tarafından atama gerçekleştirilirse kazanırım diye düşünüyorum o açıdan güveniyorum kendime siz hangi mesleği icra ediyorsunuz acaba? diğer sorumada cevap verebilirmisiniz ?
  • ne bilelim biz sağlık bakanı değiliz sonuçta ki onun bile soruna verebilecek cevabı olacağını sanmıyorum. benden sana tavsiye bütün paramedic yetiştiren okulların yıllık kaç mezun verdiklerine bak sonra yapılan alımlara bak ufak bir karşılaştırma yap sonuca ulaşırsın. Eğer 2 bin mezun olup devlet 500 kişi atıyorsa sıkıntı vardır eğer 2bin mezun 1-1.5 atama varsa yazmayı düşün gibi.
  • tamam dostum sakin ol ne bu sinir konuyla ilgili fikri olan bilenlerden yardım istedim bilmeden gelip bana sallayanlardan birşey istemedim kimse sana sağlık bakanısın demedi zaten
  • sen ne diyon qnq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.