Şimdi Ara

Paramı yönetebiliyorum 50 tl teknosa çeki (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
10.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben arzum ar277 tost makinesi aldım 90 liraya geldi piyasada 170 civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

kod gelmeyen arkadaşlar gelen mesajı operatörümüz reklam-tanıtım olarak algılıyor ve engelliyor. o yüzden mesaj bize ulaşmamış anlaşılan. ben turkcell kullanıyorum aradım açtırdım toplu smse telefonumu. ancak dünkü mesaj gelmiyor haliyle.

Kodların mail olarak gönderilmesi konusunda paramiyonetebiliyorum.net sitesine baskı yapsak belki gönderirler. Hediye çeki kazanmışız ancak alamıyoruz kodu bir türlü.

Beklemeye devam edersek mesaj filan gelmeyecek bilginize.

benim hat vodafone, reklam mesajları devamlı gelirdi , şimdi neden gelmedi ?
    mail atsınlar, aynen , o kadar katıldık , zor olan kısmı geçmişiz, şimdi basit bi mail gönderme kalmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Listede adım yok...Paramı iyi yönetememişim...Çek vermeyecek...

Ama yarın öbürgün telefonumu,e-postamı abidik gubidik mesajlarla doldururlarsa fena söğerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 4 Mart 2015; 12:59:48 >
  • ben ne zaman bu hediye çeklerini kullansam alışverişler niyeyse hep sorunlu oluyor geçende n11 de 11 liralık çek vardı o da yaramadı bu da yaramadı başka model ürün göndermişler teşekkürler teknosa
  • magazada deneyen oldumu arkadaşlar.
  • Şu saat oldu hala göndermediler, göndereceğiz tekrar dedikleri halde. Sonuç alabilen kimse var mı kodu gelmeyenlerden?
  • quote:

Şu saat oldu hala göndermediler, göndereceğiz tekrar dedikleri halde. Sonuç alabilen kimse var mı kodu gelmeyenlerden?

adamlara direk söyledim sms kısıtlamasını kaldırdım yeniden kod gönderin diye, cevap olarak hattınız toplu sms e kapalı açtırıp tekrar bildirin diye kopyala yapıştır cevap veriyor. tekrar yazdım ama ses yok. iyice soğudum artık yaw tadı kaçtı bu işin.

kim bilir kaç kişinin çeki böyle heba oldu. sonuçta bunlar bu çeklerin ücretini teknosa ya ödemiştir, resmen israf ettiler.
  • Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    hocam bana biraz önce mesaj attılar. sms gönderimi haftaya toplu olarak yapılacak demişler. bilmiyorum artık.
  • quote:

hocam bana biraz önce mesaj attılar. sms gönderimi haftaya toplu olarak yapılacak demişler. bilmiyorum artık.

aynen banada şimdi mesaj attılar aynı şekilde, bekleyelim bakalım.
  • sadece sms gelmedi diye bildirenlere tekrar mı gönderecekler yoksa herkese tekrar mı gönerecekler acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

sadece sms gelmedi diye bildirenlere tekrar mı gönderecekler yoksa herkese tekrar mı gönerecekler acaba?

bilmiyorum hocam. twitterdan @paraniyonet hesabından ulaşabilirsiniz. bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
  • yazdım ama cevap vermediler bana.

• bana da o cevap gelmedi, bi umut bekliyoruz hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişme olan yazsın lütfen

• benim de adım listede var ama çek mek yollamadılar.napsak acaba?
  • Saat 15.22 gelen giden yok.

• Bu kodu magazada kullabiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: darking_FB

Bu kodu magazada kullabiliyormuyuz.

kullanılıyormuş ama mağazada görevliye belirtin hediye çekinin başına 00 eklesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

kullanılıyormuş ama mağazada görevliye belirtin hediye çekinin başına 00 eklesin

mağaza dün gittim hediye çekini birleştirebilir miyiz diye sordum hayır dedi. burdan birkaç çek alıp indirimli yüksek meblağlı ürün almak için. birleşse iyi olurdu birleştirebilen olduysa buraya yazarsa seviniriz. mağaza elemanı pek birşey anlıyormuş gibi gelmedi bana burdaki arkadaşalar daha bilgili bu konularda::)) mağaza mağaza farklılık gösterebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.