Şimdi Ara

Paramı yönetebiliyorum 50 tl teknosa çeki (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
10.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu çek ile alınabilecek güzel bir ürün bulabilen var mı? Paylaşsak buradan
  • çekleri gelmeyenler, ne olacak akibet?

ben bugün gönderirler diyordum. yine yok!!!
  • teknosa'dan ucuz guzel bir lazer yada iste kartusu uzun sure gidecek ve doldurulabilecek bir yazici tevsiyesi olan var mi? birsey bulamadim pek alacak baska...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 9 Mart 2015; 20:22:54 >
  • Hala kod gelmedi. Sallıyorlar gibi geliyor bana. Yedek listeye gönderecekler.
  • henüz göndermemişler ama bu hafta içi göndereceğiz dediler facebook tan... cuma ya kadar bekleyeceğiz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

henüz göndermemişler ama bu hafta içi göndereceğiz dediler facebook tan... cuma ya kadar bekleyeceğiz sanırım.

vallaha bu gidişle pazar gecesine kadar daha çok bekleriz hocam.

adamlar bir alavare dalavare döndürüp yediler bizi.

filtresi açık olanlardan dahi gitmeyenler var.

en acayibi kimsenin sesi çıkmıyor. twitterdan benim dışımda iki kişi yazmış 3-4 mart tarihlerinde.

bunları rezil etmek lazım değil miydi?
  • adamların telefon nosunu bilen var mı?
    sitelerine baktım.bi mail adresi verip geçmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

henüz göndermemişler ama bu hafta içi göndereceğiz dediler facebook tan... cuma ya kadar bekleyeceğiz sanırım.

vallaha bu gidişle pazar gecesine kadar daha çok bekleriz hocam.

adamlar bir alavare dalavare döndürüp yediler bizi.

filtresi açık olanlardan dahi gitmeyenler var.

en acayibi kimsenin sesi çıkmıyor. twitterdan benim dışımda iki kişi yazmış 3-4 mart tarihlerinde.

bunları rezil etmek lazım değil miydi?

Hocam bunlar visa ya bağlı sanırım, yarına kadar bekleyelim olmaz ise direk visa ya şikayet ederiz.

https://m.facebook.com/habitatkalkinma
    Habitatkalkınma.org

Bu sitelere de yazabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 12 Mart 2015; 12:09:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 50 tl çeki sorunsuz kullandım. satan varsa alabilirim
  • Benimde listede ismim geçmesine rağmen herhangibi bir sms kodu göndermediler.
  • ortalık karışık bi sıkıntı olmadan çeki kullanmak lazım
  • Listede ismim vardı telefon numarasınıda doğru yazdım.Ama hala gelen bişey yok.
  • Çekleri gelmeyenler..

Listedeki ismin sizin olduğunu nerden biliyorsunuz?

Belki aynı ad ve soyada sahip başka bir kişi kazanmıştır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

Çekleri gelmeyenler..

Listedeki ismin sizin olduğunu nerden biliyorsunuz?

Belki aynı ad ve soyada sahip başka bir kişi kazanmıştır..

Aynı isim, aynı ikinci isim ve aynı soyad bana pek mümkün gelmiyor. Bu arada kendi adımı dedem dışında kimsede görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

adamların telefon nosunu bilen var mı?
    sitelerine baktım.bi mail adresi verip geçmişler

Kazım Hasırcı | Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği
    Tel: 0 212 265 33 14 - 15 - 17 | Faks: 0212 265 33 80|http://www.habitatkalkinma.org
  • Bu çeklerin SKT si varmı ya elimde patlamasın sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

arzum indirimi tamamen yalan. indirim olmayan yerlerde bile daha ucuz fiyatlar çıkıyor.

teknosa arzum indirimleri akakce fiyatlarıyla aynı olmuş,indirim çekiyle bence cazip oluyor.buharlı süpürgeyi 90 tl ye aldım,en ucuz 140 a alabiliyordum
    http://www.n11.com/ar469-arzum-steam-power-360o-dikey-buharli-temizleyici-P29950957

Buharlı temizleyiciden memnun musunuz? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum ama çok fazla yorum bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: historical2012

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

arzum indirimi tamamen yalan. indirim olmayan yerlerde bile daha ucuz fiyatlar çıkıyor.

teknosa arzum indirimleri akakce fiyatlarıyla aynı olmuş,indirim çekiyle bence cazip oluyor.buharlı süpürgeyi 90 tl ye aldım,en ucuz 140 a alabiliyordum
    http://www.n11.com/ar469-arzum-steam-power-360o-dikey-buharli-temizleyici-P29950957

Buharlı temizleyiciden memnun musunuz? Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum ama çok fazla yorum bulamadım.

Hanım çok memnun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kod gelmeyenlere cuma namazına müteakip gönderirler mi beyler? yoksa yine havamızı mı alırız?
  • Arkadaşlar bana kod geldi ama yanlışlıkla mesajı sildim var mı geri getirmenin bir yolu?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.