Şimdi Ara

Paramı yönetebiliyorum 50 tl teknosa çeki (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
10.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce hb kodu mail gelmişti. Sildim. Mail attım ilgileniyoruz hemen diye mesaj geldi
    Ne gelen var ne giden. Çok amatörce iş yapıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çek banada gelmedi. Siz nereyle iletişime geçiyorsunuz çek için ? Ben akıllı telefon kullanmıyorum o yüzden android ios uygulamaları işime yaramıyor.
  • Bana face den tekrar gönderim yapıldı yine hattınız reklam sms lerine kapalı ondan ulaşmadı diyor. Bu servise açtırdım günde bir sürü reklam geliyor ama ne hikmetse bunların ki gelmiyor.

• faceden mesaj yazdım... tekrar sms le kod gönderene kadar da mesaj yazacam... hepimiz yazalım.
  • Ben sikayetvar.com üzerinden şikayet yazdım. bu oluşum mudur firmamıdır ne ise (paramiyonetebiliyorum.net) sizde yazın bence.
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/3124947/
  • faceden yazdım ve mail attım... daha önce telime mesajla kodum gelmişti,servise teli gönderirken hediye çeki kodunu not etmeyi unutmuştum...
    bugün kodumu mail ile tekrardan gönderdiler
  • benden başka kimseye göndermemişler galiba.
  • Ben defalarca mail attım. Ses yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: replaa

faceden yazdım ve mail attım... daha önce telime mesajla kodum gelmişti,servise teli gönderirken hediye çeki kodunu not etmeyi unutmuştum...

hocam e-maili siz mi verdiniz yoksa bu kampanya için başvuru yaptığınız sırada verdiğiniz maile mi geldi? bana da e-posta ile gönderilecektir dedi ama maillerimin hiç birinde yok.

bu kampanya ya katılırken sadece tel no sormamış mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

faceden yazdım ve mail attım... daha önce telime mesajla kodum gelmişti,servise teli gönderirken hediye çeki kodunu not etmeyi unutmuştum...

hocam e-maili siz mi verdiniz yoksa bu kampanya için başvuru yaptığınız sırada verdiğiniz maile mi geldi? bana da e-posta ile gönderilecektir dedi ama maillerimin hiç birinde yok.

bence mailde sorulmuştu ama tam emin değilim,ben maille de facebook ile de mesaj yolladım,facebooktan kampanyaya katıldığınız mail adresine gönderilecektir diye bir cevap geldi ve baktım kodu göndermişler.
    aynı durumda olan herkese maille geri dönüş yapmışlar,tekrar sms gönderilene hiç denk gelmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

bence mailde sorulmuştu ama tam emin değilim,ben maille de facebook ile de mesaj yolladım,facebooktan kampanyaya katıldığınız mail adresine gönderilecektir diye bir cevap geldi ve baktım kodu göndermişler.
    aynı durumda olan herkese maille geri dönüş yapmışlar,tekrar sms gönderilene hiç denk gelmedim.

hocam peki gönderilecktir dedikten kaç gün sonra gönderdiler, aynı gün mü geldi?

edit: çek e-mail ile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 27 Mart 2015; 17:57:14 >

• çek maille geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamundaizm

bana gelen mesajda ki kodu şimdi deniyorum ama hatalı kod diyor. acaba biri benim adımı kullanarak kodu kendine tekrar mı istedi... 3 farklı çek girecek yer var 3ünde de denedim ve başına 00 koydum yine olmadı...

Bende harcamak istedim ancak kod bulunamadi diyor.Ne yapmaliyim

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Bende 3 tane kod girme yeri vardı...
    Hangisine girdiğimi hatırlamıyorum ama deniye deniye.
    Önüne sıfır koya koya bulmuştum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

quote:

bana gelen mesajda ki kodu şimdi deniyorum ama hatalı kod diyor. acaba biri benim adımı kullanarak kodu kendine tekrar mı istedi... 3 farklı çek girecek yer var 3ünde de denedim ve başına 00 koydum yine olmadı...

Bende harcamak istedim ancak kod bulunamadi diyor.Ne yapmaliyim

Dün birisi teknosanın çek girişini kapattığını söylemişti başka bir konuda. Mh ile görüşün siz yinede

• TESLA37 kullanıcısına yanıt
    başına 00 iki sıfır koyarak girin kodunuzu
  • quote:

başına 00 iki sıfır koyarak girin kodunuzu

Denedim 00 ekledim ama olmadı hata ekranını ekledim.Paramıyönetebiliyoruma mesaj attım.tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Alacak birşey olmayınca sonraya bırakmıştım. Umarım yalan olmamıştır.
  • cek alamayanlar mail atsın ve mail'e gerekli yerlere şikayet edeceğinizi söyleyin. Gönderiyorlar. Ayrıca kodları teknosa mağazalarda kullanabiliyorsunuz. kasada kod girilen bilgisayar var. ona gidin ve kodunuzu kullanın. ben kullandım.
  • RecepB10 R kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradım.Bilgimiz yok kayıt oluşturuyorum dedi.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.