Şimdi Ara

Paramı yönetebiliyorum 50 tl teknosa çeki (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
10.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Arkadaşlar bana kod geldi ama yanlışlıkla mesajı sildim var mı geri getirmenin bir yolu?

bugün mü geldi hocam
  • Hayır 10 gün önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtcakmak

Hayır 10 gün önce

hocam bak bize hiç gelmedi. kaçtır mail attı, tweet attık, faceten mesaj yazdık. sözde bu haftaiçi tekrar göndereceklerdi. Dün yine mesaj yazmışlar en geç yarın akşam diye. Bekliyoruz, gelen giden yok. Gönderirlerse şayet sana da gelir bir ihtimal yeniden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

adamların telefon nosunu bilen var mı?
    sitelerine baktım.bi mail adresi verip geçmişler

Kazım Hasırcı | Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği
    Tel: 0 212 265 33 14 - 15 - 17 | Faks: 0212 265 33 80|http://www.habitatkalkinma.org

SAĞOL HOCAM NUMARA İÇİn.aradım, bir kadın çıktı.adımı telefonumu not aldı.arkadaşa iletiyim dedi.pek umutlu değilim ama herkes ararsa belki bişeyler olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

quote:

adamların telefon nosunu bilen var mı?
    sitelerine baktım.bi mail adresi verip geçmişler

Kazım Hasırcı | Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği
    Tel: 0 212 265 33 14 - 15 - 17 | Faks: 0212 265 33 80|http://www.habitatkalkinma.org

SAĞOL HOCAM NUMARA İÇİn.aradım, bir kadın çıktı.adımı telefonumu not aldı.arkadaşa iletiyim dedi.pek umutlu değilim ama herkes ararsa belki bişeyler olur.

Hocam bugün de saat 4'e geliyor. Yine gönderim yapılmadı. Yalan söylenerek oyalanıyoruz. Bizim çekleri eşe dosta dağıtıyorlar herhalde.

• Bu konu gerçekten çok can sıkıcı oldu. Bi umut dedik bekledik bugün gene yok. Bunlar yüzünden turkcellde reklam sms lerini açtım. Bir sürü saçma sapan yerden reklam smsleri gelmeye başladı cebime. Bu işi üstlenen ajans ve ya herne ise bu kullanılmamış çekleri pek te vermek işlerine gelmiyor anlaşılan.
  • son kullanım tarihi ne zaman ya bi türlü bulamadım. hem babama hem bana geldi kodlar

edit: sitesinde buldum 31 Aralık 2015 saat 17:00'ye kadar kullanılabilirmiş. Hatta sitesinde kullanabilirsiniz diyo ama ben kullanamadim bi türlü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironicix35 -- 16 Mart 2015; 0:06:26 >
  • ironicix35 kullanıcısına yanıt
    kodun başına 00 ekleyerek gir
  • Arkadaşlar daha önce çek eline ulaşmayıpta yeni kod gönderilen varmı?
  • bu kodlar birleştirliebiliyor mu bilen var mı?
  • Bana da yollamadılar daha.

İsim-soyisim benzerliği deyip geçiştirecekler muhtemelen.
  • facebook dan cevap vermediler günlerdir, geçmiş olsun.. bunların yapacağı kampanya bu kadar olur, ulaştıysa ulaştı ulaşmadıysa çok ta tın diyorlar resmen.
  • Bunların ben yapacağı işe... Hanımada kahve makinesi sözüm vardı Teknosadan. Erteledim çek kazandık diye. 40 yılın başı bir sıçan tutalım dedik o da içimizde patladı bu işgüzarlar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

bu kodlar birleştirliebiliyor mu bilen var mı?

Birleşmiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

facebook dan cevap vermediler günlerdir, geçmiş olsun.. bunların yapacağı kampanya bu kadar olur, ulaştıysa ulaştı ulaşmadıysa çok ta tın diyorlar resmen.

ben geçen sene hepsibuarda çeki dağıttıkları zaman mailimi patlatıp kodları biri çalmıştı. o zman mail adreslerini yayınladıkalrı için mail attım 2 defa ne arayan var ne soran. kısacası dönüş yapacakları zannetmiyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theunnamed

quote:

Orijinalden alıntı: jervis

bu kodlar birleştirliebiliyor mu bilen var mı?

Birleşmiyor hocam.

teşekkür ederim
  • Bende msji silmisim nasil bulcaz bu kodu. Telefon aradim acmadi kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.facebook.com/paramiyonetebiliyorum?fref=ts
    Benim geçen sene hb kodum silinmişti , burdan yazdım adamlar bana cevap olarak yazdılar sonra silmediğimi fark ettim mailde denk geldim koda aynı kodu göndermişler, tabi ozaman mail gönderiyorlardı şimdi sms ile atmaları facebooktan yazmalarına engel olurmu bilmiyorum
  • bana mesaj gelmişti de telefonu servise gönderirken mesajı kaydetmeyi unutmuşum... lanet iphone da mesajı sim kart hafızasında tutmuyor
  • bana gelen mesajda ki kodu şimdi deniyorum ama hatalı kod diyor. acaba biri benim adımı kullanarak kodu kendine tekrar mı istedi... 3 farklı çek girecek yer var 3ünde de denedim ve başına 00 koydum yine olmadı...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.