Şimdi Ara

Paramızla rezil oluyoruz bu ne yaw ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G1 - G2 too many user logged in veriyo birkaç kere denedim failed verdi hiç deneyemedim bi daha G3 - G4 DC veriyo G3 çok denedim diye failed verdi şimdi pc yi yeniden başlatcam yine aynı sorun hemde silver var 14 gün sırf yeni servera geçmiş olmak için yeni şifre ile 3 gün beleş pre. alanları burdan kınıyorum keşke yeni server okul zamanı gelseymiş ya bu ne

D.N: Lafım Amacı gerçekten char kasmak için yeni şifre alıp bitincede tekrar pre. alcaklara değil

ßurdan Onlara bir

• Yukarı hele şükür g3 e zar zor girdim

Ama yinede sinirim geçmedi onlar yüzünden aşırı laq
  • vallaha oyunu bebe doldurmus malmal elmorad da bagırıyorlar selling+10 raptor +10 rebirth md hepsine sırayla pm atıp kufrettim
  • başka serverda premiumllu karakteri olupta yeni servere giren oyuncular var ki sonuna %100 girme hakları var ama sorun yeni üyelikte k2 reklam olsun diye verdiği 3gün ne yapıyrp adam alıyor giriyor artık oraya 3 gün sonra düzelir rahat ol hele bitsin veletlerin 3gün pre hakkı rahat rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromWarriorII

vallaha oyunu bebe doldurmus malmal elmorad da bagırıyorlar selling+10 raptor +10 rebirth md hepsine sırayla pm atıp kufrettim
    quote:

Orjinalden alıntı: FromWarriorII

vallaha oyunu bebe doldurmus malmal elmorad da bagırıyorlar selling+10 raptor +10 rebirth md hepsine sırayla pm atıp kufrettim

Aynen onlara da sinir oluyorum emc de bagırıyolar

@astebe;

Hocam biliyorumda sabredemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: PsychoSéxy_2

quote:

Aynen onlara da sinir oluyorum emc de bagırıyolar

@astebe;

Hocam biliyorumda sabredemedim

Alıntıları Göster
    ne diyonuz 3 gün pre olay ı kalktı günahlarını alma istersen çar al kendine gör

• şimdide g1 connet 10061 ya dc yedim net koptu girmiyo şimdide
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Alıntıları Göster
    kalktıysa madem kimseye kızmaya gerek preli kullanıcı istediği gibi oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: lev@

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lev@

lol az once aldim bakmak icin
    8800 gts ile 22 fps aldi gerizekali oyun da lol dedim ^^

hala duruyor 3 gun pre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

şimdide g1 connet 10061 ya dc yedim net koptu girmiyo şimdide
    Lagı önlemek için yapmışlar heralde 3 saattir g1 de kasıyorum 0 lag süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

quote:

Orjinalden alıntı: lev@

lol az once aldim bakmak icin
    8800 gts ile 22 fps aldi gerizekali oyun da lol dedim ^^

hala duruyor 3 gun pre

Alıntıları Göster
    bende silver var kardeşim aynısı 10061 e döndü şimdi kendi cebimden 30 ytl verdim giremiyorum hemde silver yani bronzede değil

• quote:

bende silver var kardeşim aynısı 10061 e döndü şimdi kendi cebimden 30 ytl verdim giremiyorum hemde silver yani bronzede değil

Alıntıları Göster
    bende gold varda neye yarıyo
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Aynı şey paramızla rezil oluyos

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    waLLahi oLe acıoLar weLetLer char oLe duruoLar konus konus qeceye kadar qıremıoz caLısıozda 4 qun pre kaLdı napcaz bıLmıom
    bu hafta kasıLmaz char ben boLe bıLıorm waLLa

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    paranla rezil olduğun yok ayrıca yeni hesap açıp oyuna girenlere laf söylemeyede hakkın yok bu oyun senin oynaman için yok herhalde !

biraz daha dene 4 serverdan birine mutlaka gireceksin ayrıca senin durumunda olan çok kişi var bukadar sinir niye ?

• quote:

Orijinalden alıntı: vormound

paranla rezil olduğun yok ayrıca yeni hesap açıp oyuna girenlere laf söylemeyede hakkın yok bu oyun senin oynaman için yok herhalde !

biraz daha dene 4 serverdan birine mutlaka gireceksin ayrıca senin durumunda olan çok kişi var bukadar sinir niye ?

Alıntıları Göster
    g4 ne oluyor yaw 3 tane yokmu g1,g2,g3
    kaç aydır oynamıyorum knight

• quote:

Orijinalden alıntı: FromWarriorII

quote:

aferin marifet
    bebele bebe oluyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: ®ed

g4 ne oluyor yaw 3 tane yokmu g1,g2,g3
    kaç aydır oynamıyorum knight

Alıntıları Göster
    Hocam yeni geldi g4
  • quote:

Hocam yeni geldi g4

Alıntıları Göster
    Bende gold var ancak g3 e girebiliyorum ordada full lag var
  • insanlar sımıyooor artık servera o yuzden g4 cıktı yakında g5 cıkcak ben solım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.