G1 - G2 too many user logged in veriyo birkaç kere denedim failed verdi hiç deneyemedim bi daha G3 - G4 DC veriyo G3 çok denedim diye failed verdi şimdi pc yi yeniden başlatcam yine aynı sorun hemde silver var 14 gün sırf yeni servera geçmiş olmak için yeni şifre ile 3 gün beleş pre. alanları burdan kınıyorum keşke yeni server okul zamanı gelseymiş ya bu ne
D.N: Lafım Amacı gerçekten char kasmak için yeni şifre alıp bitincede tekrar pre. alcaklara değil
ßurdan Onlara bir
Yukarı hele şükür g3 e zar zor girdim
Ama yinede sinirim geçmedi onlar yüzünden aşırı laq
vallaha oyunu bebe doldurmus malmal elmorad da bagırıyorlar selling+10 raptor +10 rebirth md hepsine sırayla pm atıp kufrettim
başka serverda premiumllu karakteri olupta yeni servere giren oyuncular var ki sonuna %100 girme hakları var ama sorun yeni üyelikte k2 reklam olsun diye verdiği 3gün ne yapıyrp adam alıyor giriyor artık oraya 3 gün sonra düzelir rahat ol hele bitsin veletlerin 3gün pre hakkı rahat rahat oynarsın
quote:
Orijinalden alıntı: FromWarriorII
vallaha oyunu bebe doldurmus malmal elmorad da bagırıyorlar selling+10 raptor +10 rebirth md hepsine sırayla pm atıp kufrettim
quote:
Orjinalden alıntı: FromWarriorII
Aynen onlara da sinir oluyorum emc de bagırıyolar
@astebe;
Hocam biliyorumda sabredemedim
quote:
Orijinalden alıntı: PsychoSéxy_2
quote:
Aynen onlara da sinir oluyorum emc de bagırıyolar
@astebe;
Hocam biliyorumda sabredemedim
Alıntıları Göster
ne diyonuz 3 gün pre olay ı kalktı günahlarını alma istersen çar al kendine gör
şimdide g1 connet 10061 ya dc yedim net koptu girmiyo şimdide
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
Alıntıları Göster
kalktıysa madem kimseye kızmaya gerek preli kullanıcı istediği gibi oynar
quote:
Orijinalden alıntı: lev@
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
lol az once aldim bakmak icin 8800 gts ile 22 fps aldi gerizekali oyun da lol dedim ^^
hala duruyor 3 gun pre
quote:
Orijinalden alıntı: Eren1s
şimdide g1 connet 10061 ya dc yedim net koptu girmiyo şimdide
Lagı önlemek için yapmışlar heralde 3 saattir g1 de kasıyorum 0 lag süper.
quote:
Orijinalden alıntı: CeFurkan
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
lol az once aldim bakmak icin 8800 gts ile 22 fps aldi gerizekali oyun da lol dedim ^^
hala duruyor 3 gun pre
Alıntıları Göster
bende silver var kardeşim aynısı 10061 e döndü şimdi kendi cebimden 30 ytl verdim giremiyorum hemde silver yani bronzede değil
quote:
bende silver var kardeşim aynısı 10061 e döndü şimdi kendi cebimden 30 ytl verdim giremiyorum hemde silver yani bronzede değil
Alıntıları Göster
bende gold varda neye yarıyo
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta
Aynı şey paramızla rezil oluyos
quote:
quote:
Alıntıları Göster
waLLahi oLe acıoLar weLetLer char oLe duruoLar konus konus qeceye kadar qıremıoz caLısıozda 4 qun pre kaLdı napcaz bıLmıom bu hafta kasıLmaz char ben boLe bıLıorm waLLa
quote:
quote:
Alıntıları Göster
paranla rezil olduğun yok ayrıca yeni hesap açıp oyuna girenlere laf söylemeyede hakkın yok bu oyun senin oynaman için yok herhalde !
biraz daha dene 4 serverdan birine mutlaka gireceksin ayrıca senin durumunda olan çok kişi var bukadar sinir niye ?
quote:
Orijinalden alıntı: vormound
paranla rezil olduğun yok ayrıca yeni hesap açıp oyuna girenlere laf söylemeyede hakkın yok bu oyun senin oynaman için yok herhalde !
biraz daha dene 4 serverdan birine mutlaka gireceksin ayrıca senin durumunda olan çok kişi var bukadar sinir niye ?
Alıntıları Göster
g4 ne oluyor yaw 3 tane yokmu g1,g2,g3 kaç aydır oynamıyorum knight
quote:
Orijinalden alıntı: FromWarriorII
quote:
aferin marifet bebele bebe oluyosunuz
quote:
Orijinalden alıntı: ®ed
g4 ne oluyor yaw 3 tane yokmu g1,g2,g3 kaç aydır oynamıyorum knight
Alıntıları Göster
Hocam yeni geldi g4
quote:
Hocam yeni geldi g4
Alıntıları Göster
Bende gold var ancak g3 e girebiliyorum ordada full lag var
insanlar sımıyooor artık servera o yuzden g4 cıktı yakında g5 cıkcak ben solım