Şimdi Ara

Paramla ne alabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meslek lisesi son sınıftayım.Haftada 3 gün staj, 2 gün okula gidiyorum.

3 gün Stajdan aylık 300 lira maaş alacağım.(Asgari maaşın 3 te 1'i)
    8 ay staj görsem: 8 x 300 = 2.400 TL

2 gün Okulda iste günlük 5 lira harçlık alıyorum.
    5 ini yesem.
    5 ini biriktirsem.
    Haftalık 5 lira yapar.
    Aylık 20 lira.. 8 x 20 = 160 lira

2400+160= 2560 TL

Şimdi ben aylık üst baş için harcamamı yapsam veya bu parayı okulun sonuna kadar biriktirsem ne alabilirim?
    Aklımda motor almak var ama.. Bilmiyorum...
    Telefon al deseniz, telefona ihtiyacım yok.Samsung galaxy ace var..
    Acaba ben ne alsam? Yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamam sakinim -- 28 Eylül 2013; 23:04:45 >

• Bnde stajdan 350 TL alıyorum yüksek özellikleri olan bi oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum 1-2 ay içinde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DexterMorgan2013 -- 28 Eylül 2013; 22:53:08 >
  • Yukarı
  • bence bigisayar telefon vs. değilde sporla ilgilenseniz daha güzel olur benim görüşüm bu
  • Her zaman işler 5'ini yesem 5'ini kenara atsam diye yürümeyebilir. Banka hesabı aç iş bankasından, kesinti falan almıyor. Yükle içine, lazım olur. Harcamak zorunda değilsin değil mi? Telefonun bozulabilir, bilgisayarına parça lazım olabilir, İstanbuldaysan İstanbul Kart'ını doldurursun, ulan bugün de Burger King'e gideyim dersin yani her türlü hal var.

Biriktir, beni dinle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Her zaman işler 5'ini yesem 5'ini kenara atsam diye yürümeyebilir. Banka hesabı aç iş bankasından, kesinti falan almıyor. Yükle içine, lazım olur. Harcamak zorunda değilsin değil mi? Telefonun bozulabilir, bilgisayarına parça lazım olabilir, İstanbuldaysan İstanbul Kart'ını doldurursun, ulan bugün de Burger King'e gideyim dersin yani her türlü hal var.

Biriktir, beni dinle.

Zaten yapı kredi hesabım var.Staj param oraya yatacak.
  • şişme bebek al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayal kurmaya erken başlamışsın o paranın birikmesi için baya bir vakit aralığı var yavaş yavaş harcanacak o para, ona buna .. illada birşey almana gerek yok zaten üstüne başına bişeyler al dediğin gibi . ailene hediye alabilirsin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.