Şimdi Ara

Paranoya (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Belli ki bu adamın babası büyük bir şeyler yapmış. Ama en fazla ne olabilir ki diyor insan
    Sonuççta ne olursa olsun bu mügeyi haklı çıkarmaz Müge'ye işkence yapılarak öldürülmeli
    En merak ettiğimse Bahar'la durum ne olacak
    Hikaye doğru mu gerçek mi onu bilemiyorum ama zevkle okudum bu ana kadar teşekkürler faye şimdiden

Bahar'la olacak durum belli, bitti gitti o iş. Daha bir şey olmaz ondan. Olursa çok absürt bir şey olur, olmaması lazım yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: JackTaylor11

Yani bu mugenin amaci neydi baharla serkani biraraya getirip sonra ayirmasindaki amac?? Serkanin hayatina girmek icinse bu cuneyt ne geziyor

serkanin hayatina girmek istiyor cunku babasindan intikam almak istiyor sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albus Severus Potter

quote:

Orijinalden alıntı: JackTaylor11

Yani bu mugenin amaci neydi baharla serkani biraraya getirip sonra ayirmasindaki amac?? Serkanin hayatina girmek icinse bu cuneyt ne geziyor

serkanin hayatina girmek istiyor cunku babasindan intikam almak istiyor sanirim

Aci cekmesini istiyordu heralde

• En cok cuneyte uzuldum

• Hale'de hale üf ne Hale! bu alemde tek tek tek bir tane :D
  • serkanla müge kardeş mi acaba ya da serkanla bahar

• quote:

Orijinalden alıntı: punkiznotded

serkanla müge kardeş mi acaba ya da serkanla bahar
    Bu dedigin yeşil camda olur ama sanki hiyake oraya dogru gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 2 Eylül 2013; 13:12:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Yani baba başka ne yapmış olabilir ki
    hiyake

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

quote:

Yani baba başka ne yapmış olabilir ki
    hiyake

Hahaha hiç fark etmedim ne yazmışım öyle

• simdi finali mi bekliyoruz part 3 akabinde final 30 mu

• quote:

simdi finali mi bekliyoruz part 3 akabinde final 30 mu

Final bekliyoruz. Yarin yazicam . Gecede atarim ama saat.olarak.birsey diyemiyorum:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: faye

quote:

Final bekliyoruz. Yarin yazicam . Gecede atarim ama saat.olarak.birsey diyemiyorum:-)

Sabah 7'de uğrarım konuya hadi iyi geceleeer

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faye

quote:

Sabah 7'de uğrarım konuya hadi iyi geceleeer

Iyi geceler canim

• Hm son parta gelmisiz ya :) neyse onuda yarin okuruz, faye 3.hikayede var degilmi. Var de bak, bizi hikayesiz birakma

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Hm son parta gelmisiz ya :) neyse onuda yarin okuruz, faye 3.hikayede var degilmi. Var de bak, bizi hikayesiz birakma

Tesekkurler :-) varda hemen baslayamam baska birsey dusunuyorum size yaricak bisey :-)

• Anlatış tarzınızı çok beğendim, modern edebiyatta böyle bir anlatım tarzı kullanıyorlar sanırım.

Ama bir takım kafama oturmayan şeyler var hikayenin gidişatıyla ilgili:Her şey oldukça iyi giderken 25-29 partlarda hikaye biraz cansızlaşıyor sanki,iç konuşmalar azalıyor iyice,sadece dinliyorsun filan.Ve hepsi bir entrikaya bağlanmak zorunda değildi diye düşünüyorum.Zira çok zekice bir bitişten ziyade,kendi dünyasında; korkmayan,ve hiçbir acının ya da hayatın kendisinin bile etkilemeyeceği genel olarak korkusuz bir bitiş daha iyi olur diye düşünüyorum.Biraz mükemmeliyetçiyim sanırım ama,izlediğim birçok film,okuduğum kitap,makale bu mükemmeliyetçi zihniyeti bu kadar etkili düşündürtmedi,gerçekten kendine has bir çekiciliği var hikayenizin :)

• Aaa 30 gelmemiş ya laa, akşamı beklicez mecbur

• Tüh ben de işteyken okurum diyordum
  • hadi amaa faye ne zaman gelicek

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Anlatış tarzınızı çok beğendim, modern edebiyatta böyle bir anlatım tarzı kullanıyorlar sanırım.

Ama bir takım kafama oturmayan şeyler var hikayenin gidişatıyla ilgili:Her şey oldukça iyi giderken 25-29 partlarda hikaye biraz cansızlaşıyor sanki,iç konuşmalar azalıyor iyice,sadece dinliyorsun filan.Ve hepsi bir entrikaya bağlanmak zorunda değildi diye düşünüyorum.Zira çok zekice bir bitişten ziyade,kendi dünyasında; korkmayan,ve hiçbir acının ya da hayatın kendisinin bile etkilemeyeceği genel olarak korkusuz bir bitiş daha iyi olur diye düşünüyorum.Biraz mükemmeliyetçiyim sanırım ama,izlediğim birçok film,okuduğum kitap,makale bu mükemmeliyetçi zihniyeti bu kadar etkili düşündürtmedi,gerçekten kendine has bir çekiciliği var hikayenizin :)

Yazdigin saate gore cok dolu bir yorum olmus.takibin icin tesekkurler. Yorumlarda yazmistim 35 38 e kadar uzaticam diye ama devam etmek sikinti yaratti. O nedenle bitirdim. Elestirine gelicek olursak, partlai belli bir uzunlukta yazdigim icin , hem ic sesler.duygular hem olaylari yansitmak zor olucakti. Sonlar biraz daha hareketli gecti. Sanirim yer verememein sebebi bu oldu. Yazarken eksikligini cekmedim ama :-) ek olarakta. Hikayeyi yazma sebebim olay zincirinden bazi karakterlerin zekasindan ve entrikalardan etkilenmem oldu. Bu sebeple kahramanca bir bitis degilde dogal bir bitis olucak. Karamsarlik yansitinca ortaya daha iyi seyler cikar. Cunku insanlar kendisi disindakilere acima duygusu beslerler buda onlari gucsuzlestirir. Benimde istegim sizi okurken gucsuzlestirmek. Bence gucsuzlesmek insana birseyi daha iyi ogretir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faye -- 3 Eylül 2013; 18:08:36 >

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.