Şimdi Ara

Paranoya (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: faye

quote:

Orijinalden alıntı: haritateknikeri

YTtkimda geri uyandim fayeee :-):-)

Canim yatin yarin okursunuz saat 5 e geliyor 11den beri yaziyorum bitmedi ama cok.guzel oldu. Yarin okuyun belki bende sizarim yatin :-) haber vericem iyi sabahlar :-)

Telefon elimde sizmisim daha okumadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okudum bu partıda tepki bu oldu
  • Hikayeye bak arkadaş bunun finali nasıl olacak aklım hayalim almıyor
  • Yazik oldu cocuga babayi merak ettim acaba ne yapmisti mugeye (haleye)

• Tahminim doğru çıkmış :D Acaba serkanın babası naptı 29-2 bekleniyoor.

• Ben aylini istiyorum hala

• Serkanın yerinde olsam ayline atlardım hiç yoktan atlamış olurdum şimdi elde avuçta bişey kalmadı
  • Hikaye çok heyecanlı gidiyor yeni partı sabırsızlıkla bekliyorum

• Olaylara bak. Bu nasıl gerçek olur bir insan bu kadar kötülük düşünebilir mi hele kardeşi için.
    Hale'ye bak sen.

• Devamı nerde part3'temi olcak
  • a*k olaylara bak ulan serkana baya acıdım be adamın psikolojisinin a.. koymuşlar bunun babası ne bok yemişse artık ben bile saydırdım serkanın küfürleri okurken allah kimseye böyle dertlerle sınamasın.
  • Hikayeyi okurken huzunleniyorum. Fakat sonuna gelince bir gulme tutuyor :D sebebi ise ilk iki yorum:
    Kız derken?
    Ozet: adam kız beyler

Adam kız beyler nasıl bir cumledir, hikayeyi okurkenki butun duygusalligi aliyor yerini kahkahaya birakiyor

• Diyecek birşey bulamıyorum yeni part ne zaman gelir ölücem meraktan inşallah baharla yeniden birlikte olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolsten

Hikayeyi okurken huzunleniyorum. Fakat sonuna gelince bir gulme tutuyor :D sebebi ise ilk iki yorum:
    Kız derken?
    Ozet: adam kız beyler

Adam kız beyler nasıl bir cumledir, hikayeyi okurkenki butun duygusalligi aliyor yerini kahkahaya birakiyor

Evet onu bende fark ediyorum hep
  • Tahmin ettiğim gibi 26 parttaki düşüncelerim doğru imiş.
  • Arkadaslar 29.bitti son part kaldi 29 u bilerek ikiye bolmedim ama iyiki bolmusum. O sayida bitirmek istemezdim :-) saka bir yana bayadir msjlarinizi alintilayamiyorum ama okuyup begenen yorum yazan herkeze tesekkur ediyorum. Bunca zaman takip ettiniz. Final partinida ozenerek yazmak istedigim icin en kisa surede bitirip aticam. Onun disindaki sorular icin pm atabilirsiniz iyi sabahlar.

• Belli ki bu adamın babası büyük bir şeyler yapmış. Ama en fazla ne olabilir ki diyor insan
    Sonuççta ne olursa olsun bu mügeyi haklı çıkarmaz Müge'ye işkence yapılarak öldürülmeli
    En merak ettiğimse Bahar'la durum ne olacak
    Hikaye doğru mu gerçek mi onu bilemiyorum ama zevkle okudum bu ana kadar teşekkürler faye şimdiden

• Final partında nasıl bağlayacağını gerçekten merak ediyorum,son bölümü iple çekiyorum diyebilirim.
  • Yani bu mugenin amaci neydi baharla serkani biraraya getirip sonra ayirmasindaki amac?? Serkanin hayatina girmek icinse bu cuneyt ne geziyor

• Okuyan ne kadar çok kişi var la
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.