Şimdi Ara

Paranoya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar yazmanız cok yavaşladı merak ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: broken07

Arkadasin sorduğu gibi 7. Part ne zaman? Dizi izliyor gibi hissettim kendimi. Film gibi heyecanli bir hayatiniz olmuş gerçekten.

Saat 12 gibi atiyorum simdi geldim yazip aticam hemen. Olumlu yonden heyecanlı olsaydi keske
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Bu aralar yazmanız cok yavaşladı merak ediyoruz

Haklısın ama düzelticem bu durumu 3 te 1 i bitti sayilir zaten
  • oh oh aksiyon dram entrika hersey var massallah hikayede :D

• mesajım kıvrılsın okuruz bi ara
  • Burak niyetini belli etti en sonunda baska bisi bekliyordum belki ileride oda çıkar

• Bir sonraki part ne zaman gelecek ?
  • hepsini okudum ve çok üzüldüm halinize. bir de aklıma takılan şey bu kadar şeyi nasıl bire bir yazıyosunuz hayret
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

hepsini okudum ve çok üzüldüm halinize. bir de aklıma takılan şey bu kadar şeyi nasıl bire bir yazıyosunuz hayret

Dostum bazı süreçler vardır hayatının ağzına eder o anları unutamazsın baban bile olsa annenin onurunun kırılmasını sağladığı icin öldürmek istersin ki bu ablamızın yaşadıkları bunun kac katı ölçülemez ve unutulmaz

Allah rahmet eylesin annesine tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Mayıs 2013; 1:41:23 >
  • Korkunç bir hikayen varmış

• Faye adlı üye arkadaş.İnan bana o kadar uzun bir hikayeyi bu saatte sonuna kadar okuyacak tek bir canlı yok.%5 çıkabilir elbette.Neyse yazdığın için teşekkürler yine de.Bence öğle vakitleri yazsan daha iyi olabilirdi.Fazla da özele girme tavsiyem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 25 Mayıs 2013; 1:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Faye adlı üye arkadaş.İnan bana o kadar uzun bir hikayeyi bu saatte sonuna kadar okuyacak tek bir canlı yok.%5 çıkabilir elbette.Neyse yazdığın için teşekkürler yine de.Bence öğle vakitleri yazsan daha iyi olabilirdi.Fazla da özele girme tavsiyem

?????

Zaten 14 Mayıs ta basladi bir anda 7 part atmadı

• quote:

quote:

Faye adlı üye arkadaş.İnan bana o kadar uzun bir hikayeyi bu saatte sonuna kadar okuyacak tek bir canlı yok.%5 çıkabilir elbette.Neyse yazdığın için teşekkürler yine de.Bence öğle vakitleri yazsan daha iyi olabilirdi.Fazla da özele girme tavsiyem

?????

Dikkat etmemişim ama yeni okuyacak olan birinin okuması artık imkansız.En azından bu açıdan bakarsak.Dediğim doğru.Bu arada yazan arkadaş k.b

• quote:

quote:

quote:

?????

Dikkat etmemişim ama yeni okuyacak olan birinin okuması artık imkansız.En azından bu açıdan bakarsak.Dediğim doğru.Bu arada yazan arkadaş k.b

Dostum bu forum ne hikayeler ne CSB Ler gördü

Roman okumayan gencler sayfalarca takip ettiler

Hele zombi hikayeleri fln 70-80 bölüm olanlar vardı

• quote:

quote:

quote:

?????

Soluksuz okudum.

• arayı amerikan dizileri gibi uzatmazsan seviniriz
  • Kızım en heyecanlı yerinde bitirmişsin ya. 8 ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: faye

Bu ortamın kız cinsine verdigi tepkiyi bildigimden inandirmaya calismicam arkadaslar :)
    Dedigim gibi devam edin derseniz her gun bu part kadar yazicam okuyacaklara tesekkurler simdiden

eger hikayen gercekse uzuldum benimkide bi o kadar kotu okuyorum yazdigin zaman iyi gidiyorsun devam et

• caps var mi hikayenin sonunda su sorularimizi cevapla yav
  • ya gerçekten sizin hikayenizmi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.