Şimdi Ara

Paranoya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

Bu yasadiklarini ben yasasam simdi coktan bakirkoydee olurdim sinir hastasi olarak :) ama allah iyi sabir vermis ne diyeyim :D

Hala pskolojik tedavi aliyorum. Herseyin üst üste olmasi zaten çok kötü oldu benim için . Hafif deli sayilirim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faye -- 26 Mayıs 2013; 19:27:09 >
  • yarım kalmasın yeter. takip ettiğim fakat yarım kalan çok fazla hikaye var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faye

quote:

Bu yasadiklarini ben yasasam simdi coktan bakirkoydee olurdim sinir hastasi olarak :) ama allah iyi sabir vermis ne diyeyim :D

Hala pskolojik tedavi aliyorum. Herseyin üst üste olmasi zaten çok kötü oldu benim için . Hafif deli sayilirim yani

:/ allah acil sifalar versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajim.bulunsun

• 10.partı bekliyoruz. Çok akıcı olmuş. Umarım sonuna kadar anlatırsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTheWind -- 26 Mayıs 2013; 20:46:40 >
  • Partlar çok kısa
  • Takipteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Özetle konu nedir hacılar ne gelmiş bu arkadaşın başına 6 part olmuş okumaya üşendim.

Arkadaşın hayatı çok güzel gidiyormuş çizgi filmlerdeki gibi mutlu mesut, sonra işler b*ka sarmış.
  • Çok guzel yaziyorsun bastan sona hic sıkılmadan okudum.Devamini bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Özetle konu nedir hacılar ne gelmiş bu arkadaşın başına 6 part olmuş okumaya üşendim.

Arkadaşın hayatı çok güzel gidiyormuş çizgi filmlerdeki gibi mutlu mesut, sonra işler b*ka sarmış.

Ulan kiz 9 part yazdi sen 1 cumle ile ozetledin emek hirsizligi degilde nedir bu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Ulan kiz 9 part yazdi sen 1 cumle ile ozetledin emek hirsizligi degilde nedir bu

Kısa olduğu kadar da öz...

• Bu csb ise müthiş csb olmuş ama gerçek bir yaşanmışlık gibi görünüyor. Baştan sona okudum yeni partları bekliyorum.

• Oh iyi olmuş Burak'a, hızlanalım lütfen hikaye sardı.

• Burak çakal çıktı

• anime gibi.. bu mor çocuk sümükü akıyor fln ve sen ona sonradan tutuluyorsun Burak'ın aldatacağı zaten belliydi..yerimizi alalım
  • okumadım ama güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

anime gibi.. bu mor çocuk sümükü akıyor fln ve sen ona sonradan tutuluyorsun Burak'ın aldatacağı zaten belliydi..yerimizi alalım

Mor çocukmu

• quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

quote:

Orijinalden alıntı: FerreT

anime gibi.. bu mor çocuk sümükü akıyor fln ve sen ona sonradan tutuluyorsun Burak'ın aldatacağı zaten belliydi..yerimizi alalım

Mor çocukmu

anime gibi düşününce mor çocuk diyesim geldi..9.cu partta bahsetmedi ileriki partlarda bekliyoruz

• takip
  • takip
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.