Şimdi Ara

Paranoya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsini okudum , iyiki okumuşum gerçekten süper gidiyorsun devam et böyle
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyor yeni parti 5 dakika içinde atiyorum iyi okumalar. Lakap takılmış şimdiden mor cocuk diye heheh:)
  • Yarin matematik sinavim var cabuk at da okuyayim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dursun şurada okurum yarın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

Yarin matematik sinavim var cabuk at da okuyayim :D

kıyamam yarın okurdun :) attım beklettigim için özür iyi okumalar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faye

quote:

yanliz her erkekmi uckuruna duskun olur yada hep bunlar seni buluyor :D

• quote:

quote:

quote:

neyse kı bu sefer benle alakası yoktu :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neyse kı bu sefer benle alakası yoktu :)

12.part icin sabirsizlaniyorum

• 4part okudum ama sıktı biraz.Babanin anneni aldatmasini 50kere anlatmissin.Tum part babam benim en guvendigim kisiydi anneme bunu nasil yapar fapan filanla geçiyor yani insanin icini bayiyor.O kisimlari kisa tutarsan bu hikaye tutar

• @faye bugün başka part gelir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackSwordDown

4part okudum ama sıktı biraz.Babanin anneni aldatmasini 50kere anlatmissin.Tum part babam benim en guvendigim kisiydi anneme bunu nasil yapar fapan filanla geçiyor yani insanin icini bayiyor.O kisimlari kisa tutarsan bu hikaye tutar

Dogru bir düşünce haklı bir elestiri . Diger partlarda aynı konulara deginmicem yada bunu azaltmaya calisicam tessekkurler tespit guzel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir*

@faye bugün başka part gelir mi acaba?

hergün bitane atmaya calisiyorum yarin atabilirsem aticam yenisini
  • Bu hikayeyi yazmandaki amac kendini anlatmak mi yoksa yazarligini test edip gelistirmek falan mi tam kavrayamadim?(yoksa can sıkıntısı falan)

Bu arada eski partlar daha akiciydi sanki :)

• oha çok kötü sardı bu

Sana öğüt ya da tavsiye verebilecek durumda değiliz belki ama ne bileyim ya yaz işte

+
    annen için başın sağ olsun ..
    umarım babanla aran iyidir.
  • 11 part'ı tek solukta okudum. Ben evet diyor ve devamını bekliyorum. Ayrıca gerçekse, yıkılışının üstüne seni hayata tek bağlayan insana, cinsellik istedikten sonra kaybetme korkusuna rağmen hayır dediysen gerçekten tebrik ederim. O korku o psikoloji, sen istemesen bile seni buna sürükleyecek derecede olduğu için, reddetmen etkileyici.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yealdıraum -- 29 Mayıs 2013; 3:24:31 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emir*

@faye bugün başka part gelir mi acaba?

hergün bitane atmaya calisiyorum yarin atabilirsem aticam yenisini

Yarını bekleyim ben o zaman. Yer yer üzülerek yer yer sevinerek okuyorum umarım şimdi her şey yolundadır.
  • Hacı o değilde bunun 2.ci sezonu bile çıkar
  • quote:

Yorumlarınız için teşekkür ediyor yeni parti 5 dakika içinde atiyorum iyi okumalar. Lakap takılmış şimdiden mor cocuk diye heheh:)

Şuan kaç yaşındasın üniversite falan bitti mi? Kitap yok ki elimizde en son sayfalarına bakıp sonu nasıl bitiyor bilelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

quote:

Yorumlarınız için teşekkür ediyor yeni parti 5 dakika içinde atiyorum iyi okumalar. Lakap takılmış şimdiden mor cocuk diye heheh:)

Şuan kaç yaşındasın üniversite falan bitti mi? Kitap yok ki elimizde en son sayfalarına bakıp sonu nasıl bitiyor bilelim :)

Şuan 26 yaşında bir Ortaokulda öğretmen ve hayatı eski düzenine dönmüş

Not:Spoiler
  • Selam,büyük ihtimal benden bayağı bir büyüksün,ama ne kadar büyük olursa olsun bir erkek gibi hissedemezsin.Şunları söylemek isterim;Sen ona acılarını vermişsin,aşkını verememişsin,vermeyi unutmuşsun,ya da o anlamamış.Eğer aşkı verseydin,verebilseydin,kendimden biliyorum,karşılığında cinsel ilişki beklemezdi.Acılarınla fazla boğmuşsun bu da belki aşkı öldürmüş yavaş yavaş.Tüm yükü onun sırtına yüklemişsin,sen ona hiç özen göstermemişsin.Burda erkeği de suçlayamayız ki insan üstü bir çaba beklemişsin yani çocuktan.Sonuçta,o da genç bir insan,illaki tek gecelik ilişkileri olmuştur senle olduğu zamanlar bile.

Aslında çocuğun seni tam olarak nasıl gördüğünü söyleyeyim;ilk başta seni sevgili olarak görsede,zamanla bu kadar çok yaşanmışlıktan dolayı,acaba geçmişine ortak olduğum için mi beni seviyor,yoksa gerçekten mi seviyor ikilemine düşmüş.Sen burada yeterince üzerine düşmemişsin,bu zamanlarda ona destek olman gerekirdi.İşte ip bu yerden kopmuş,zamanla aşkı azalmış ve artık cinsel ilişki-aşk arasında kalmış.

O telefonda konuştuğu kız da büyük ihtimal sadece cinsel amaçlı birlikte olduğu bir kız;bunun doğru olma ihtimali de senin ona aşkını ne kadar hissettirdiğinle alakalı.Ama görülen o ki bariz bir şekilde verememişsin,ki böyle bir şeye yeltenmiş.Bu durumda tek gecelik ilişkiye girmesini bu kadar yadırgayıp da suçu erkeklere yüklemek sizin acizliğinizdir.

Ve baba konusuna da geleyim,babanız size kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi söyleyebilecek konumda değilmiş.Bu konuda pek bir şey söyleyemem bilgiler yetersiz.Ayrıca yorumlarım biraz yetersiz ve sert olduysa kusura bakma,seni anlayamam.Ben böyle bir durumda olsaydım ilk işim bu depresifliği atıp sonra hayata devam etmek olurdu,sende bu seneler içinde bile hep defresiflik var.Tek söyleyebileceğim şey duygularından ve hayallerinden bağımsız bir sen olsun içinde.

Geçmişe madem bu kadar değer veriyorsunuz,geçmişi güzel anılarla hatırlayın.Keşke şöyle olsaydı,keşke böyle olsaydı diye bir durum yok.İnsan kendi gücünü bu kadar bilmiyor ki böyle bir şey söyleyebilsin,bende geçmişte çok böyle keşke durumları yaşadım,ama aslında bunların birçoğunun bilinçaltımdaki baskılanmış duygular yüzünden ortaya çıkamadığı,ve çıksaydı bile o duyguların beni daha çok zorlayacağını ve takriben gelmesi muhtemel olayların beni zorlayabileceğini düşündüm.Geriye kalan başarısız olduğum olaylar ise,ciddiyet sorunlarıyla alakalı durumlar,ama yine de keşke denildiğinde bile düzeltilemeyecek durumlardı.Çünkü gerçekten o ciddiyetle ve o cesaretsizlikle üstesinden gelemeyeceğim şeylerdi.Ben sadece bu cesaretsizliğime yanıyorum,ama bu içimdeki başka bir duyguyu besliyor,bu da bana pişmanlık hissettirmiyor yine de.

Mesela;9.sınıfta bir kıza platonik olarak vurulmuştum.Bunu çok uzun süre boyunca içimde sakladım.Kendi başarısızlığımdı,cesaretsizliğimdi.Bir süre sonra öyle bir noktaya ulaştı ki bu duygu;artık onu sevmekten öte,sadece mutlu olmasını istemeye başladım.Gerçekten,eğer birden cesaret gelip de ona bir açılım yapsaydım,takriben gelen olayları başaramayacaktım,mutlu edemeyecektim,fakat onu gerçekten hakeden bir çok insan vardı.Fakat bir süre sonra öyle bir duygu oluştu ki içimde gittim konuştum onunla.Ama zır sapık aşık gibi değil.Hayatımda neleri gerçekten değiştirdiğini anlattım,teşekkür ettim.Anlamadı pek,anlamasın zaten,ben şimdi eğer o zamanda ona açıldığımdan çok daha farklı,çok daha güçlüydüm.Eğer ona açılsaydım,mutlaka çok daha farklı bir insan olacaktım.Ama şimdi,gerçekten insanlara çok değişik bir bakış açısıyla bakıyorum.Öyle ki eğer dalga geçseydi bile,hiç umrumda olmazdı.Çünkü o geçmişte hissettiklerim,geçmişte kalmıştı,ve o duyguların oluşup bu şekilde dile gelmesi bile yeterli bir sebepti mutlu olmam için.Dile getiremeseydim bile üzülmezdim,dalga geçseydim bile üzülmezdim,çünkü bu bende öyle bir durum yaratmıştı ki;aslında onu değil,ondan çok daha üstün bir şeyi hissetmiştim onda.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.