Şimdi Ara

Paranoya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir*

@faye bugün yeni part gelir mi acaba

aynen bugun yeni part gelir mi? Ayrica saat 10 ila 12-1 arasi atiyor emir* genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Bu hikayeyi yazmandaki amac kendini anlatmak mi yoksa yazarligini test edip gelistirmek falan mi tam kavrayamadim?(yoksa can sıkıntısı falan)

Bu arada eski partlar daha akiciydi sanki :)

Hayatimi hatirlayabildigim kadar yazmamdaki amacı sonunda soylucem. Bana iyi geldigini soyleyebilirim sadece. Yasadıklarımı daha rahat kabullenebiliyomus insan yazınca.

Psikolojik sorunları oldugunu kabul eden birinin yazarlikla baglantisini nasıl kurdun anlamadim .

O halde daha akıcı yazmam gerek desene :) dikkat ederim tesekkurler :)

quote:

Orijinalden alıntı: Yealdıraum

11 part'ı tek solukta okudum. Ben evet diyor ve devamını bekliyorum. Ayrıca gerçekse, yıkılışının üstüne seni hayata tek bağlayan insana, cinsellik istedikten sonra kaybetme korkusuna rağmen hayır dediysen gerçekten tebrik ederim. O korku o psikoloji, sen istemesen bile seni buna sürükleyecek derecede olduğu için, reddetmen etkileyici.

Yorumun için teşekkur ederim . O yaşta yaptigin seylerin dogrulugu yanlislarini aslinda tam kestiremiyorsun direk yapıyosun biraz şans işi gibi bence

quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

Selam,büyük ihtimal benden bayağı bir büyüksün,ama ne kadar büyük olursa olsun bir erkek gibi hissedemezsin.Şunları söylemek isterim;Sen ona acılarını vermişsin,aşkını verememişsin,vermeyi unutmuşsun,ya da o anlamamış.Eğer aşkı verseydin,verebilseydin,kendimden biliyorum,karşılığında cinsel ilişki beklemezdi.Acılarınla fazla boğmuşsun bu da belki aşkı öldürmüş yavaş yavaş.Tüm yükü onun sırtına yüklemişsin,sen ona hiç özen göstermemişsin.Burda erkeği de suçlayamayız ki insan üstü bir çaba beklemişsin yani çocuktan.Sonuçta,o da genç bir insan,illaki tek gecelik ilişkileri olmuştur senle olduğu zamanlar bile.

Aslında çocuğun seni tam olarak nasıl gördüğünü söyleyeyim;ilk başta seni sevgili olarak görsede,zamanla bu kadar çok yaşanmışlıktan dolayı,acaba geçmişine ortak olduğum için mi beni seviyor,yoksa gerçekten mi seviyor ikilemine düşmüş.Sen burada yeterince üzerine düşmemişsin,bu zamanlarda ona destek olman gerekirdi.İşte ip bu yerden kopmuş,zamanla aşkı azalmış ve artık cinsel ilişki-aşk arasında kalmış.

O telefonda konuştuğu kız da büyük ihtimal sadece cinsel amaçlı birlikte olduğu bir kız;bunun doğru olma ihtimali de senin ona aşkını ne kadar hissettirdiğinle alakalı.Ama görülen o ki bariz bir şekilde verememişsin,ki böyle bir şeye yeltenmiş.Bu durumda tek gecelik ilişkiye girmesini bu kadar yadırgayıp da suçu erkeklere yüklemek sizin acizliğinizdir.

Ve baba konusuna da geleyim,babanız size kime güvenip kime güvenmeyeceğinizi söyleyebilecek konumda değilmiş.Bu konuda pek bir şey söyleyemem bilgiler yetersiz.Ayrıca yorumlarım biraz yetersiz ve sert olduysa kusura bakma,seni anlayamam.Ben böyle bir durumda olsaydım ilk işim bu depresifliği atıp sonra hayata devam etmek olurdu,sende bu seneler içinde bile hep defresiflik var.Tek söyleyebileceğim şey duygularından ve hayallerinden bağımsız bir sen olsun içinde.

Geçmişe madem bu kadar değer veriyorsunuz,geçmişi güzel anılarla hatırlayın.Keşke şöyle olsaydı,keşke böyle olsaydı diye bir durum yok.İnsan kendi gücünü bu kadar bilmiyor ki böyle bir şey söyleyebilsin,bende geçmişte çok böyle keşke durumları yaşadım,ama aslında bunların birçoğunun bilinçaltımdaki baskılanmış duygular yüzünden ortaya çıkamadığı,ve çıksaydı bile o duyguların beni daha çok zorlayacağını ve takriben gelmesi muhtemel olayların beni zorlayabileceğini düşündüm.Geriye kalan başarısız olduğum olaylar ise,ciddiyet sorunlarıyla alakalı durumlar,ama yine de keşke denildiğinde bile düzeltilemeyecek durumlardı.Çünkü gerçekten o ciddiyetle ve o cesaretsizlikle üstesinden gelemeyeceğim şeylerdi.Ben sadece bu cesaretsizliğime yanıyorum,ama bu içimdeki başka bir duyguyu besliyor,bu da bana pişmanlık hissettirmiyor yine de.

Mesela;9.sınıfta bir kıza platonik olarak vurulmuştum.Bunu çok uzun süre boyunca içimde sakladım.Kendi başarısızlığımdı,cesaretsizliğimdi.Bir süre sonra öyle bir noktaya ulaştı ki bu duygu;artık onu sevmekten öte,sadece mutlu olmasını istemeye başladım.Gerçekten,eğer birden cesaret gelip de ona bir açılım yapsaydım,takriben gelen olayları başaramayacaktım,mutlu edemeyecektim,fakat onu gerçekten hakeden bir çok insan vardı.Fakat bir süre sonra öyle bir duygu oluştu ki içimde gittim konuştum onunla.Ama zır sapık aşık gibi değil.Hayatımda neleri gerçekten değiştirdiğini anlattım,teşekkür ettim.Anlamadı pek,anlamasın zaten,ben şimdi eğer o zamanda ona açıldığımdan çok daha farklı,çok daha güçlüydüm.Eğer ona açılsaydım,mutlaka çok daha farklı bir insan olacaktım.Ama şimdi,gerçekten insanlara çok değişik bir bakış açısıyla bakıyorum.Öyle ki eğer dalga geçseydi bile,hiç umrumda olmazdı.Çünkü o geçmişte hissettiklerim,geçmişte kalmıştı,ve o duyguların oluşup bu şekilde dile gelmesi bile yeterli bir sebepti mutlu olmam için.Dile getiremeseydim bile üzülmezdim,dalga geçseydim bile üzülmezdim,çünkü bu bende öyle bir durum yaratmıştı ki;aslında onu değil,ondan çok daha üstün bir şeyi hissetmiştim onda.

Merhaba, yorumunuzu okudum , öncelikle kaç yasimda olursam olayim ne kadar tecrübeli olursam olayim erkek gibi dusunemem haklısın. o nedenle insan eşini bile %100 anlayamaz gibi geliyor bana. Ayrica ben onun hakkını bazı konularda asla ödeyemem kabul ediyorum o bana zor zamanımda hem arkadasim hem kardesim hem ailem hem sevgilim olmustur, ben onu bu rollerde gördüm oda iyi rollerde görmüstür illaki fakat her ne olursa olsun bu durumlar yuzunden benim uzerimde hak sahibi olcak diye bir sey soz konusu degil . Ciftler yaptiklarini karsiliksiz yapmali , karsiliksiz degilse sevgide kusur var demektir bence . Birazda risk işi sonucta tutmayabilir zamanını boşa harcamıs olabilirsin. Eger benim siradan bir hayatim olsaydi ben ona hayir diyemezdim buyuk ihtimal. Bilmiyorum ailen sagliklimi hayattami (Allah uzun ömürler versin) ama 5 dakika onlarin olmadigi dusun o zaman korunmasiz hissetiginden dolayi insan daha temkinli yaşıyor inan . Boyle seyler 3-4. plana atiyosun senin için bir onemi olmuyor daha cok olumsuzda kaliyor bu fikirler.

Diger konuda ise , mutlaka baskalariyla yatmistir o kızlada durumu sadece oydu buyuk ihtimal ama bunu ben secmedim o secti. Bu acizlik degil. Bu yalancilik. Dogru ben reddettim ama gelip benle ilişkisini sonlandirip gidip baskasi ile yasayabilirdi. Bu onu haklı yapardi beni haksız. Fakat benleyken baskasiyla yapıyorsa bu durum onu haksız beni haklı yapar ben aciz olmam o olur.

Diger paragraftaki dusunceni destekliyorum . Bende keske dedim ama keske dedigim seyleri ben yaratmadim ben yasatmadim . Benim etkimin disindaki seylere keske dedim. Geri kalanı dedigin gibi bariz insanin basarisizligidir haklısın. Sadece aptal insanlar caresizlige iter kendini , insanın en cok korktugu hislerden biri çaresizlik sanırım. Yaşadıkça tecrube topladikça bu durumu azaltip en aza indircek kadar olgun birisin gibi duruyor.

verdigin örnekte çok dogru. sen o kızda bir buzdagi hayal ettin sanırım sadece su yuzunde olan , geri kalan kısmını fikirlerin tamamladi , hepimizin yaptigi birsey . Bir cok olay yaşıyoruz iyi kotu onemli onemsiz. Hepsinde hatalar var. Ne kadarini gorursek kardir. Mesela daha güclü oldugunu yazmissin bunu takdir ediyorum. Hiç bir olaya ihtiyaç duymadan kalıcı olarak bir konu uzerinden diger konularada siçriycak bir güç yaratmissin kendine bu olayda , yine bu durumda kızın ne dusundugunun pek bir onemli yok. Sanırım sen ondan alıcagini kendi kafanda almıssın.

quote:

Orijinalden alıntı: emir*

@faye bugün yeni part gelir mi acaba

Şuan yaziyorum emir* bitince aticam

• Faye nicki nerden geliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

Faye nicki nerden geliyor ?

fransizca peri demek . hosuma gitmisti oylesine
  • nihayet mor herif cıktı merak ettim nolcak yav
  • @faye Burda bırakılır mı ama ya part. Yarını nasıl bekliyelim bu gece bi part daha atma ihtimalin yok mu acaba?
  • Şahlandı..
  • hikaye güzelde bende hiç yer mekan kavramı canlanmadı ya anlatışından yada benim kafa basmadı
  • hoca abla bu gece bir part daha yayınlarsanız iyi olur. Bu arada başınız sağolsun.

• 12.Bölüm orda bitmemeli yeni bölüm gelsin mor genç ne dedi acaba?

• Süper gidiyor, devam

• güzel gidiyor hadi bakalım..

• mousun topu bozuldu be çörkçörk aşşaa çekmekten özet geçsin biri :D
  • bu mor çocuk ikinci Burak olmasın

• bende heyecanlandım. bu aralar çok yoğunum ama fırsat bulur bulmaz netin başına geçtiğimde hemen hikayeyi okuyorum devamını sabırslızlıkla bekliyorum. ara vermeyelim lütfen
  • Konuyu bugun gordum ,4-5 saattir hatta daha fazladir konuyu okuyirum baya sardi :)

yasadiklarin gercekten zor seyler atlatabilmene sevindim

• yorumlarınız için tesekkur ederim . bir gecede bir part anca yazabiliyorum . sizin içinde akıcı olması için uzerinde dusunuyorum yaklasik 1-2 saat arasi zamanda bitebiliyo o nedenle 2 part atmak benim için çok zor.
    merakta biraktigim için özür diliyorum yarin 2 part aticam söz veriyorum haftaya cuma gunude bitmis olucak sanıyorum 21. partta sonlandiricam . Hepinize iyi geceler arkadaslar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faye

yorumlarınız için tesekkur ederim . bir gecede bir part anca yazabiliyorum . sizin içinde akıcı olması için uzerinde dusunuyorum yaklasik 1-2 saat arasi zamanda bitebiliyo o nedenle 2 part atmak benim için çok zor.
    merakta biraktigim için özür diliyorum yarin 2 part aticam söz veriyorum haftaya cuma gunude bitmis olucak sanıyorum 21. partta sonlandiricam . Hepinize iyi geceler arkadaslar.

Bro 24 bölüm yapta sezon bitsin Bide Buket eskisi gibi kolay kolay erkeklerle ilgilenmezdi.. bu mor çocuk yakışıklı bir tip mi ? Ben sümüklü bişey hayal etmiştim

• 13.part geliyor mu bu gece

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.