Şimdi Ara

Paranoya (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soyle bir istirhamim olacakti.Part 9-10 dan beri hatta da daha da evvelsinden beri anlatimda bir duygusuzluk-anlatimda eksiklik var,hani ofkeni bir anda yasamissin geriye bir sey kalmamis gibi.lBiraz daha anlatimi zenginlestirirsen iyi olacak gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: faye

yorumlarınız için tesekkur ederim . bir gecede bir part anca yazabiliyorum . sizin içinde akıcı olması için uzerinde dusunuyorum yaklasik 1-2 saat arasi zamanda bitebiliyo o nedenle 2 part atmak benim için çok zor.
    merakta biraktigim için özür diliyorum yarin 2 part aticam söz veriyorum haftaya cuma gunude bitmis olucak sanıyorum 21. partta sonlandiricam . Hepinize iyi geceler arkadaslar.

Merhaba ,
    Hikayenizi gerçekten beğendim , yeteneğiniz olduğunu düşünüyorum ve işi büyüterek 1 kitap yazmanizi tavsiye ediyorum. Kolay gelsin..

• 02.15 de kafa dagitmak için okumaya başladım saat 3.30.
    Valla çok akıcı ve ilgi çekici. Gerçek olmamasını isterdim, çok şey yaşamışsin ama şu anki olgunluğa ulaşmak her insanın harcı degil. Umarım bundan sonra hayat yüzüne güler. Bu arada devamını merakla bekliyoruz.

• Saat 04.35 konuyu kaybetmiştim 4 part okuyup unutmuştum gördüm ve direk okudum. ilk baştada gif atmıştım hatırlarsın :))

İnsan yaşadığı şeylerden ders çıkarmalı ve sen bunu hayli hayli çıkarmışsın. çok iyi tecrübe edip gerçekten hayata güzelce sarılmışsın. Hayatına kim girerse girsin, ne olursa olsun en yakın arkadaş hep yanında oluyor insanın. Uzun bir süre konuşmasanda, kavga etsende günün sonunda o senin yanında oluyor.. insanın yaşadığı şeyler zorluklar, mutsuzluklar, sorunlar insanı gerçekten olgunlaştırıyor yaşına yaş katıyor. Hepsi bir evre allah altından kalkamıyacağımız hiç bir şey yüklemiyor ne yazık ki.. okuduğum kadarıyla insanlara bakış açınla bir erkeğin çok sıkı dostu olucak birine benziyorsun. umarım hayatın çok daha iyidir yazdığın gibi ''geri'' de kalmıştır içinde sızıdır bu yazdıkların. takip ediyoruz finali bekliyoruz.

@faye

• Tutar up

• @FerreT

Yakışıklı biriydi yani cogu kızın ilgisini çekicek bir gizemi vardi bahsettigim gibi. Buketin dünyasi ile benim dunyam hiç bir zaman bir olmadi bilemicem :)

@Ölüm Lokumu

Anlatimi zenginlestirmek mumkun. Ama ben mekan tasviri, hikayede adi gecen her kişinin tasviri, butun duygularimin tasvirini ve anlatimini yapsam suan 25. partı yaziyor olurdum. Sizleri sıkmak istemedigimden biraz atlayarak gecmeye gayret ediyorum..

@yiğit39

Kitap yerine burda yazmak daha ilginç geliyo. Begendiysen ne mutlu , iltifat için ve zaman ayirdigin için tesekkur ederim

@WHISPERZ-

gifin hala beni öldürüyor gülmekten :D bi şekilde atlatiyorsun dedigin gibi hayat devam ediyor

Yazmaya başliyorum şimdi. Uzun yazicam söz verdigim gibi. bittikçe atarim simdiden iyi okumalar
  • hocam uzun uzun yazın sıkıcı olmuyor aksine daha sürükleyici oluyor ama daha sık yazın foruma her girdiğimde yeni part var mı diye bakıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

hocam uzun uzun yazın sıkıcı olmuyor aksine daha sürükleyici oluyor ama daha sık yazın foruma her girdiğimde yeni part var mı diye bakıyorum

yazmaya basladim simdi digerini sözümü tutucam heralde 1 e dogru atmis olurum. tesekkurler :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okurum boş zamanımda.
  • 1 saat 6 dakikada okudum hepsini ama şu şekilde bitirme ya merakta kalıyorum "ertesi gün öğlen telefonumda iki mesaj vardı."
    bu arada yaşımız 30 küsür var sanırım ablamdan büyüksün abla

Bu arada psikolog olma fikrimi kafamda canlandırdın tekrar.
    Kısacası çok güzel 1 saat geçirdim gece gece kesinlikle devamını dört gözle bekliyorum.
  • Oğuz da gizemli girdi hikayeye bakalım nasıl çıkıcak/devam edicek.
  • şu psikologta ne çıkacak acaba
  • yeni part ne zaman gelir

• bugün yok heralde
  • dün part atamadım arkadaşlar, yenisini ekledim şimdi. bir tane daha atabilirim birkaç saate kadar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faye -- 3 Haziran 2013; 10:41:36 >
  • quote:

dün part atamadım arkadaşlar, yenisini ekledim şimdi. bir tane daha atabilirim birkaç saate kadar :)

bekliyoruz yenisini

• quote:

dün part atamadım arkadaşlar, yenisini ekledim şimdi. bir tane daha atabilirim birkaç saate kadar :)

Okudum hemen merakla bekliyorum

• olcak olcak

meubles
    meubelen
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.