Şimdi Ara

Paranoya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
109
Favori
26.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman da bir yazarsın partları . Sallama olsa da okutuyor güzel yazıyorsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipteyim devam. Başın sağolsun bu arada.

• heyecanli yerlerinde ara veriyorsunuz. Devamini bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg_07 -- 25 Mayıs 2013; 18:02:35 >
  • niye okudum la
  • Niye özellikle cinsiyeti belirterek başladın?
  • Partı 11 de aticam yaziyorum şuan

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Burak niyetini belli etti en sonunda baska bisi bekliyordum belki ileride oda çıkar

Ne bekliyordun tam olarak merak ettim :)

quote:

Orijinalden alıntı: robin scherbatsky

Kızım en heyecanlı yerinde bitirmişsin ya. 8 ne zaman?

Yaziyorum 11 gibi aticam

quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

caps var mi hikayenin sonunda su sorularimizi cevapla yav

Atabilecegim 1 caps var onu aticam sonunda paranormal arkadas :)

quote:

Orijinalden alıntı: Aequitas13

ya gerçekten sizin hikayenizmi?

Evet benim yasadiklarim en azindan aktarabildigim kadar.. Pek yaşanasi gozukmedigini biliyorum :(

quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

Niye özellikle cinsiyeti belirterek başladın?

Anlamadim sorunu . Cinsimi belirtmesem nolcak başta zaten ögrenicektin. Ayrica cinsimi belirtmeden nasil hayatimi anlatmaya calisabilirim onu anlamadim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faye -- 25 Mayıs 2013; 21:27:06 >

• kimin capsi senin mi ?
  • Burak'a da hak veriyorum çocukla bir o kadar zaman geçirmişsin senin yanında olmuş hep destek vermişsin .. Ama ona yeteri kadar sıcak davranmamışsın anlattığın kadarıyla bu kadarını çıkardım çünkü çocuk senle bu kadar vakit geçirdiyse gerçekten sevmiş seni sende biraz fedakarlık yapabilirdin yani ilişkiye girmeliydin demiyorum tabiki ama en azından çocuk ilgiyi hak ediyordu bence ne demek istediğimi anladın sen ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pend0s -- 26 Mayıs 2013; 0:02:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Faye adlı üye arkadaş.İnan bana o kadar uzun bir hikayeyi bu saatte sonuna kadar okuyacak tek bir canlı yok.%5 çıkabilir elbette.Neyse yazdığın için teşekkürler yine de.Bence öğle vakitleri yazsan daha iyi olabilirdi.Fazla da özele girme tavsiyem

%5 e girdim şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltoprak

quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

Faye adlı üye arkadaş.İnan bana o kadar uzun bir hikayeyi bu saatte sonuna kadar okuyacak tek bir canlı yok.%5 çıkabilir elbette.Neyse yazdığın için teşekkürler yine de.Bence öğle vakitleri yazsan daha iyi olabilirdi.Fazla da özele girme tavsiyem

%5 e girdim şu an

Aynen öyle bende girdim %5'e
  • okuruz bi ara umarım csb değildir olayları okunası hal alsın diye de abartılmasndan hoşlanmam
  • dursun okuyacağım
  • Cok guzel yaziyorsun. Bu arada basina gelenler cok kotu, okurken gozlerim doldu diyebilirim. Bas sagligi ve gecmis olsun dileklerimle... Devamini okuyacagim

• Sonunda burak'la evlendiniz mi?

• Özetle konu nedir hacılar ne gelmiş bu arkadaşın başına 6 part olmuş okumaya üşendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pisagor- -- 26 Mayıs 2013; 5:08:02 >
  • Takip.

• Bekliyoruz devamını psikologdaki dikkatini çeken çocuk kim cok merak ettim. Devam lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Burak'a da hak veriyorum çocukla bir o kadar zaman geçirmişsin senin yanında olmuş hep destek vermişsin .. Ama ona yeteri kadar sıcak davranmamışsın anlattığın kadarıyla bu kadarını çıkardım çünkü çocuk senle bu kadar vakit geçirdiyse gerçekten sevmiş seni sende biraz fedakarlık yapabilirdin yani ilişkiye girmeliydin demiyorum tabiki ama en azından çocuk ilgiyi hak ediyordu bence ne demek istediğimi anladın sen ..

Burağı bulduk

• Bu yasadiklarini ben yasasam simdi coktan bakirkoydee olurdim sinir hastasi olarak :) ama allah iyi sabir vermis ne diyeyim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: broken07

Bekliyoruz devamını psikologdaki dikkatini çeken çocuk kim cok merak ettim. Devam lütfen

10 dakikaya atiyorum :)

quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Cok guzel yaziyorsun. Bu arada basina gelenler cok kotu, okurken gozlerim doldu diyebilirim. Bas sagligi ve gecmis olsun dileklerimle... Devamini okuyacagim

Hepsi için teşekkür ederim . zaman ayirdigin içinde

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.