Şimdi Ara

Parasız avrupa'yı Geziyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben orhun 17 yaşındayım ve aileme bağlı olarak hususi (yeşil) pasaportum var aklımda şöyle bir soru var parasız avrupayı gezebilirmiyim yani parayla herkes gezer önemli olan parasız gezmek ben şöyle birşey düşündüm bu arada kemanda çalıyorum yurt dışında kalacak yer işini Couchsurfing ten halletmeyi düşünüyorum karın tokluğuna cafe lerde çalışabilirim ve gezmek istiyorum neler yapabilirim ulaşımda otostop düşünüyorum ne dersiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper bir fikir. Neden kimsenin aklina gelmedi simdiye kadar... :)
    Oncelikle otostop ile turkiyede bir sehre gitmeyi deneyin. Olursa yurtdisina cikarsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

Süper bir fikir. Neden kimsenin aklina gelmedi simdiye kadar... :)
    Oncelikle otostop ile turkiyede bir sehre gitmeyi deneyin. Olursa yurtdisina cikarsiniz :)

Zaten onu düşünerek ankaradan atinaya bilet alıp ondan sonra çıkmayı istiyorum

• Super...yalniz otostopcuya turkiyede bile kimse durmazken avrupada kim durur bilemem...kamyoncu durur ona da siz binmeyin :)

• bazi ab ulkelerinde otostop cekmekte,otostopcuyu almakta yasak,sizi kimse istese bile alamaz otobanda ozellikle.Mitfarhgelegenheit sitesinden sizi alicak birini bulun ben bedava sayilacak bi rakama 1500 km yol gittim arabayla almanya ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

bazi ab ulkelerinde otostop cekmekte,otostopcuyu almakta yasak,sizi kimse istese bile alamaz otobanda ozellikle.Mitfarhgelegenheit sitesinden sizi alicak birini bulun ben bedava sayilacak bi rakama 1500 km yol gittim arabayla almanya ya.

Her türlü istikameti gösteriyormu mesela ben şuan ereğlideyim ereğliden çıkan her arabanın nezaman ve nereye gideceğini görmek mümkün mü

• eregli kucuk bir yer yazin bu aylarda almancilar cok kullaniyor istanbul ve edirne taraflari olsankesin biriyle gidersin avrupaya tabi bir miktar odeme karsiligindan.siteye gir ve arattir yabanci dilin varsa kesin bulursun birilerini.

• quote:

eregli kucuk bir yer yazin bu aylarda almancilar cok kullaniyor istanbul ve edirne taraflari olsankesin biriyle gidersin avrupaya tabi bir miktar odeme karsiligindan.siteye gir ve arattir yabanci dilin varsa kesin bulursun birilerini.

Bana biraz yardımcı olursanız sevinirim bende almanyaya gitmek istiyorum teyzemler ordalar fakat uçak parası çok pahalı onun için aksiyon olsun diye istiyorum ereğlide oturuyorum yardımcı olabilirmisşn ? Konyadanda olur illahi ereğli olmasada olur

• suanda sitede bir kisi trden almanyaya arabayla gidicek ve arkadas ariyor.arama yapip onunla iletisim kurun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

suanda sitede bir kisi trden almanyaya arabayla gidicek ve arkadas ariyor.arama yapip onunla iletisim kurun.

Link varmı nerde acaba

• mitfargelegenheit diye arat googleda ordan turkiye ve almanyayi sec yabanci dilinde olmali site turkce degil ancak giden kisi turk.kolay gelsin.

• quote:

mitfargelegenheit diye arat googleda ordan turkiye ve almanyayi sec yabanci dilinde olmali site turkce degil ancak giden kisi turk.kolay gelsin.

Bandırmadan giden mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.