Şimdi Ara

Türkiye'de evli insanları %90'ı mutsuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18-24 yaş aralığında gaza gelip evlenen insanların çoğu mutsuz.Bunun sebebi ise daha gezmeden,tozmadan belkide başka biriyle flört bile etmeden yangından mal kaçırır gibi evlenip erkenden çocuk yapılmasıdır.Bu sebeple insanların gözü dışarıda kalıyor ne istedikleri gibi gezip giyebiliyorlar ne de istedikleri ekonomik şartları sağlayabiliyorlar.

Bir insan gezmeye tozmaya doymadan veya dışarıda istediklerini yapmadan evlenirse kesinlikle dışarıda gözü kalıyor.Genelde erkekler için geçerli bu olay.Aldatanların birçoğu zaten gençliğini yaşayamamış insanlar.Boşuna evlilik yaşı 30-35 değil diğer ülkelerde.Bu yaşa kadar insanların karakterleri ve kimlileri oturuyor ne istediklerini biliyorlar.Birde çevremizdeki ahmet,mehmet,ayşe,fatma gibi insanlara bakalım?Hangi biri mutlu? kocasının eline bakanlar? 2 laf ile yerine oturanlar veya istediklerini almadı diye karı dırdırı çekenler...Çok iyi düşünün evlenmeden önce evleneceğiniz insanı iyice tanıyın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 27 Temmuz 2018; 14:13:57 >

• Valla başıma bu sebepten dolayı öyle bir bela sarıldı ki sormayın. Harbi mutsuzlar yani.
  • Mutsuz olursa boşanır.. Kaç kişiyle görüşüp buldun bu yüzdeyi? Kaba etinden sallama muhtemelen dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Mutsuz olursa boşanır.. Kaç kişiyle görüşüp buldun bu yüzdeyi? Kaba etinden sallama muhtemelen dimi?
    dostum kapsülde mi büyüdün ?Çok uzağa gitme kendi ailene eşine dostuna bak..
    boşanırmış o kadar kolaydı sanki?yap çocuğu boşan di mi?Kadınların maddi özgürlüğü yok birçoğu boşanamıyor..
    erkeklerin nafaka ödeyecek durumu yok, mecburiyetten yaşıyorlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

dostum kapsülde mi büyüdün ?Çok uzağa gitme kendi ailene eşine dostuna bak..
    boşanırmış o kadar kolaydı sanki?yap çocuğu boşan di mi?Kadınların maddi özgürlüğü yok birçoğu boşanamıyor..
    erkeklerin nafaka ödeyecek durumu yok, mecburiyetten yaşıyorlar işte.

Alıntıları Göster
    Bakıyorum eşim dostum mutlu mesut yaşıyor. Kapsülde falan büyümedim, kaba etinden yüzde paylaşan çomarlara gıcığım sadece..
    Maddi özgürlüğü olmamasıyla evlilik mutsuz arasında ilişki mi kurdun.

• quote:

Bakıyorum eşim dostum mutlu mesut yaşıyor. Kapsülde falan büyümedim, kaba etinden yüzde paylaşan çomarlara gıcığım sadece..
    Maddi özgürlüğü olmamasıyla evlilik mutsuz arasında ilişki mi kurdun.

Alıntıları Göster
    yaşın kaç? herşey maddiyata dayalı.
    ulan kaç tane kadın kocasından dayak yediği halde evli kalıyor?
    nefret ederek yaşıyor?burası Türkiye birader herkes kafasına göre boşanamaz.
    haberleri okuyoruz boşandığı kocası kafasına 2 kurşun sıktı.
    Al sana özgürlük al sana boşanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 27 Temmuz 2018; 14:34:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

yaşın kaç? herşey maddiyata dayalı.
    ulan kaç tane kadın kocasından dayak yediği halde evli kalıyor?
    nefret ederek yaşıyor?burası Türkiye birader herkes kafasına göre boşanamaz.
    haberleri okuyoruz boşandığı kocası kafasına 2 kurşun sıktı.
    Al sana özgürlük al sana boşanma.

Alıntıları Göster
    39 da konuyla ne ilgisi var benim yaşımın onu da anlamadım.. Senin çevren çomaristan vatandaşıysa ben ne yapayım.. Baban sana ve sülalene şiddet uyguluyor sen de herkes böyle diye venk venk venkliyoırsun resmen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

39 da konuyla ne ilgisi var benim yaşımın onu da anlamadım.. Senin çevren çomaristan vatandaşıysa ben ne yapayım.. Baban sana ve sülalene şiddet uyguluyor sen de herkes böyle diye venk venk venkliyoırsun resmen.

Alıntıları Göster
    tabi , cümlelerin tam da 39 yaşında bir bireye göre zaten
    herşey para bu dünyada başka gerçek yok.
    senin sözde yaşından fazla kız arkadaşım olmuştur , yazdığım her cümle bir tecrübe bir deneyim içeriyor
    senin gibi işkembeden konuşmuyorum

• Herkes için geçerli değil ama son dönemde ciddi oranda bir boşanma görülüyor.
    Sanıyorum ki bunun sebebi kültür dejenerasyonuyla birlikte aile kavramının toplumdaki önemini kaybetmesidir.

Bu bir açıdan iyidir ki mutlu olmayan ilişki ve birliktelikler artık sürdürülmüyor ve haliyle bu yolla doğan topluma yarardan çok zarar sağlayacak bireyler doğmuyor.

Kötü yanı ise artık en ufak tartışma da artık evlilikler çok kolay bitiriliyor diyalog yolu aranmıyor.
  • bunun asıl sebebi, kredi çekip, borçla harçla çapından 10 kat maliyetli yapılan düğünlerdir. adam evleniyor, gelecek 5 yıl boyunca karın tokluğuna çalışmak zorunda kalıyor. tabi başındaki o, düğünümüz şöyle iyi olsun, böyle cafcaflı olsun diyen karı başlıyor dırdır etmeye. sonra yeni evlenenler mutsuz, tabi mutsuz olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladeGny -- 27 Temmuz 2018; 15:8:6 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ben playboy değilim birazcık zekan varsa sende gayet kızlara ulaşabilirsin,
    şimdi git başka yerde boş yap.Kendi kendine tak.
  • Al bu da benden sana tez. Adamin ve kadinin sayisiz sevgilisi olsun, en sonunda aha bu diyip cilginlik yapip evlensinler.

Bu ikiside iliski acisinda her konuda tecrubeli, eski sevgilileriyle herseyi yaptilar. Evlenince hem doymusluk olacak hemde en ufak sorunda şu sevgilim bu konuda senden daha iyidi. Her konuda Senden iyileri var diyecek ve mutsuz olacak.

Kopege hergun ekmek verirsen yer bir gun et verirsen etin tadindan sonra ekmege donmek istemeyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11 52 7 -- 27 Temmuz 2018; 15:42:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek mutluluk bir hayaldir yok oyle birşey. Mutluluk kısa surer sonrasında ugras dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Al bu da benden sana tez. Adamin ve kadinin sayisiz sevgilisi olsun, en sonunda aha bu diyip cilginlik yapip evlensinler.

Bu ikiside iliski acisinda her konuda tecrubeli, eski sevgilileriyle herseyi yaptilar. Evlenince hem doymusluk olacak hemde en ufak sorunda şu sevgilim bu konuda senden daha iyidi. Her konuda Senden iyileri var diyecek ve mutsuz olacak.

Kopege hergun ekmek verirsen yer bir gun et verirsen etin tadindan sonra ekmege donmek istemeyecektir.
    Bu da değişik bir bakış açısı,
    sende haklısın ama herşeye doymuşluğun gertirdiği avantajda çok
  • Bir çiftin 8 bin liradan az geliri varsa asıl sorun evlilik değik maddiyat oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

Al bu da benden sana tez. Adamin ve kadinin sayisiz sevgilisi olsun, en sonunda aha bu diyip cilginlik yapip evlensinler.

+1

Nereden biliyorsun herkes mutsuz? Sokakta mutsuz insan görünce evliler mutsuzmuş mu oluyor? Evli olmayan gençler çok mu mutlu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %90 yalnız :) altında bir oran verince forumda dikkat çekilmiyor sanırım...Ya kardeş, şu kendi çevrenizde ve kafanızda yaşadıklarınızı tüm ülke yaşıyor kafasına girmeyin. Kendi çevren ve tecrübelerin kötü diye böyle bir algı oluşturmayın.

Senin bahsettiğin örneklerde parasızlık etken fakat asıl etken kafasızlık, benim çevremde gayet insanlar mutlu ve çoğu genç yaşta evlenen çiftler...

Bende konu açayım o zaman %90 şu sebepten mutlu diye, sence mantıklı mı ?

Mutsuz olanların büyük kısmında ana etkenlerden biri ekonomi olabilir, bu konuyu tartışırsın fakat evlilerin %90'ı mutsuz dersen 10 kişiden 9'u senin bahsettiğin tipler olmalı :) Her çiftin problemleri ve sıkıntıları olabilir fakat bu birlikte yaşamaya yada mutlu olmaya engel olmaz. Bahsettiğin tipler yok mu var, fakat bu oranı verecek tecrübe ne sende ne forumda mevcut...

Yok şu kadar kızla birlikte oldum, bu kadar aile gözlemledim kafasıyla o iş olmaz.

• konu sahibi 35-40 yaşlarında bir meriç. pek fazla takmayın. muhtemelen evli hatunlarla da yatıyor. bundan böyle bir konu açtı. vicdanen en azından kendini rahatlatmak için.
  • 18 yaşında niye evleniyon azdın mı yoksa olm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.