Şimdi Ara

Parayı Harcayacak Yer Bulamamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bankaya yatır ve sakın o parayı harcama. O parayı yok say hayatında. Benden sana abi, kardeş (ne dersen) tavsiyesi. Yıllardır çalışıyorum, evliyim, eğer 20-25 yaş arası para biriktirmeseydim çalışıp çabalayarak şimdiki imkanlarım bile olmazdı emin ol. Sosyallik bir yere kadar, evlenip çoluk çocuk sahibi olunca bir anda 360 derece değişebilir hayatın. Bundan dolayı sadece keyif aldığın aktivitelere katıl, fazla arkadaşın olması çok da iyi birşey değil zaten. Ne kadar çok yatırım yaparsan (maddi, manevi, bilgi, birikim vb) o kadar rahat edersin gelecekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 16 Mayıs 2009; 12:56:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Arkadaşlar eminim başlığı görünce çoğunuz beni dövmek istediniz ama durumum böyle.Öğrenciyim part time çalışıyorum bursum var ve babamın da verdiği parayla 1000 tl nin üstünde gelirim var.Bursa da okuduğum ve oturduğum için kira yemek masrafım da yok.Aracım var onun benzini kıyafet kontör vs cart curt en fazla 500 tl ye mal oluyor.2 3 tane arkadaşım var onlarla takılınca zaten herkes kendi hesabını ödüyor.Kız arkadaşım çevrem vs falan yok.Yani anlayacağınız asosyallikten para harcıyacak yer dahi bulamıyorum.Aslında ilerisi için iyi yatırım oluyor ama bu şekilde olması insanı üzüyor

1-2ay barlarda takıl orda kendine kız ortam flan yaparsın şu bu derken harcacak para bulamazsın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.