Şimdi Ara

Parayı Harcayacak Yer Bulamamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dungeon16

quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Paranın Bi Kısmını İhtiyacı Olan Aileleri Belediyeden Öğrenip Onlara Verebilirsin. Aylık Bi 40-50 Lira Versen O Bile Yeter

Yarın ilk işim bu olucak

Güzel Bi Karar. Tebrik Ederim Arkadaşım

• Bim'e Git
  • suanda paranin harcanacagi en guzel yer kenardir parani kenara at yasim 22 abd deyim cok ah ediyorum gencligimde(18 li yaslar) okurken calisip para kazanmadigima simdi 3 kurusa cile cekioruz burda ayakta durmak ve dil ogrenmek icin.. aklin varsa parani altin veya doviz yap kenara koy muhakkak degerlenicek ve lazim olcagi yer gelicek emin ol
  • karıya git
  • gün olur ararsın bu parayı...

belli etme kimseye...

git bi bankaya yatır...
  • Fazla parayi bankaya yatir. Ilerde ihtiyacin olursa en azindan guvenebilecegin paran olur.
  • arkadaşım hiç mi ideallerin hayalin yok? parayı at bir kenara okulun bitince o biriken paranında yardımıyla git yurt dışında bir güzel yüksek lisans yap. dil öğrenirsin orda gerçek hayatı öğrenirsin. parayı zaten sosyalliğe harciyacam diye kasma böyle idare edebiliyorsan sorun yok. zaten elbet karşına hoşlanacağın bir kız çıkacak. sen kendine yatırım yap geleceğine yatırım yap. en doğrusu bu
  • biriktir
  • kenara atmak çok saçma bankaya yatırıp fon al , böylece faizle paran artsın

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 16 Mayıs 2009; 10:46:02 >
  • ya bankaya yatır yada evde parti ver ortam yap :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 16 Mayıs 2009; 10:56:14 >
  • Gel sana bisiklet alalım. Asosyallikten de kurtulursun.
  • Yeteri kadar harca kalanını bankaya yatır ilerde araba vs. alırken birikimin olmuş olur
    Bu birikimle arabamı alınır dersen; para paradır
  • Likit fona bağla. Her ay elinde kalanı ekle üstüne. Zamanla, ileride çok işine yarayacak bir mabla haline gelir.
  • harcıyacak yer bulamadığın para 500 tl mi? gerçekten büyük bir problem. bozdur bozdur harca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

Arkadaşlar eminim başlığı görünce çoğunuz beni dövmek istediniz ama durumum böyle.Öğrenciyim part time çalışıyorum bursum var ve babamın da verdiği parayla 1000 tl nin üstünde gelirim var.Bursa da okuduğum ve oturduğum için kira yemek masrafım da yok.Aracım var onun benzini kıyafet kontör vs cart curt en fazla 500 tl ye mal oluyor.2 3 tane arkadaşım var onlarla takılınca zaten herkes kendi hesabını ödüyor.Kız arkadaşım çevrem vs falan yok.Yani anlayacağınız asosyallikten para harcıyacak yer dahi bulamıyorum.Aslında ilerisi için iyi yatırım oluyor ama bu şekilde olması insanı üzüyor

bursada ne iş yapıyorsun?

• Sana bir de burs veriyorlar öyle mi?
  • para biriktir.
  • ben olsam bankaya atarım atabildiğim kadarını , harca harca bitiremiyosan ( gerçi o kısmı anlamış değilim hiç bişey yapamazsam her gece 2*3 tane sahilde atarım yeterki para olsun ) bileşik faize koy ilerde ilaç gibi kullanırsın
  • Ahh ulan ahh cepte 5lira vardı onuda bi umut iddaaya yatırdıkO kadar para geçcek elime ilk işim bi kız arkadas ayarlamak olur herhaldeTek başına yenmez o para kız arkadaşın olursa çok rahat yersiniz emin ol
  • Oooooo konu ne hale gelmiş.Ben trilyonlarım var ferrarilerim var falan demedim ki

Zamanımın yüzde 90 iş ve okulda geçiyor zaten.Bir arkadaş sormuş ne iş yapıyorsun diye otomotiv kalıpçılığı üzerine çalışıyorum orta çaplı bir firmada.Oturduğum yerde durumu olmayan bir kaç aile buldum bugün belediyeden 50 100 neyse her ay onlara bağlıyacam gerçekten zor durumdalar.Kalanıda birikime devam edecem zaten biriktiriyordum.Ben konuyu sadece asosyallikten bıktığım için açmıştım ama yanlış yerlere çekildi.

Neyse Allah herkese bol kazanç versin konu da burda kapansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dungeon16 -- 16 Mayıs 2009; 12:52:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.