Şimdi Ara

Parayı Harcayacak Yer Bulamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eminim başlığı görünce çoğunuz beni dövmek istediniz ama durumum böyle.Öğrenciyim part time çalışıyorum bursum var ve babamın da verdiği parayla 1000 tl nin üstünde gelirim var.Bursa da okuduğum ve oturduğum için kira yemek masrafım da yok.Aracım var onun benzini kıyafet kontör vs cart curt en fazla 500 tl ye mal oluyor.2 3 tane arkadaşım var onlarla takılınca zaten herkes kendi hesabını ödüyor.Kız arkadaşım çevrem vs falan yok.Yani anlayacağınız asosyallikten para harcıyacak yer dahi bulamıyorum.Aslında ilerisi için iyi yatırım oluyor ama bu şekilde olması insanı üzüyor

• Gerçekten Tam Dayaklıksın
  • fazla geliyorsa bana verebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

Gerçekten Tam Dayaklıksın
    senle gangi olakmı laaaa
  • quote:

son sistem bir bilgisayar topla asosyalliğin kalesi bilgisayardır
  • quote:

Fazla Geliyosa 80 Lirasını Ver Borçlarımı Ödiyeyim
  • quote:

ileriye yatırım yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

ileriye yatırım yap

Alıntıları Göster
    bi öğrenciye burs bağla hayır yap ve o öğrenciyi çok uzakta arama işte burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

Alıntıları Göster
    Gel senle 5 günlügüne Hırvatistana gidelim sana benim süt gibi bembeyaz kız arkadaşlardan birini ayarlarız 5 günlügüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cthun -- 16 Mayıs 2009; 1:56:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

Alıntıları Göster
    asosyallikten kurtulmak istiyorsan arkadaşlarınla sinema , halı saha maçları fuarlar vs. etkinliklere katıl. ilgini çeken etkinliklerde yeni arkadaşlar edinebilirsin. Olmaz diyorsan ileriye dönük sakla büyük bir birikimin olur arta kalan mevla çok yüksek iyi para biriktirirsin burs geri ödemeli ise onu ödeyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

ileriye yatırım yap

Alıntıları Göster
    cebimde 5 lira var ay sonunu getiricem borç desen ne sen sor ne ben sölim....küfretsen daha iidi moralim bozuldu akşam akşam gene bak."bu arada bursadayım bende"

• quote:

Orijinalden alıntı: Cthun

Gel senle 5 günlügüne Hırvatistana gidelim sana benim süt gibi bembeyaz kız arkadaşlardan birini ayarlarız 5 günlügüne

Alıntıları Göster
    Kanka naber ya nasılsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cthun

Alıntıları Göster
    Kanka Bana 100 Kontör Alsana BeYaa
  • quote:

Kanka Bana 100 Kontör Alsana BeYaa

Alıntıları Göster
    30 tl varmı sitiyim alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The MasteR -- 16 Mayıs 2009; 1:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark Renton

Kanka naber ya nasılsın.

Alıntıları Göster
    kankaa fazla ugraşma ben sana yol gösteririm pm at yeterbirlikte

• Biz harcayak para bulamıyoruz, sen parayı harcayak yer.Ne güzel.
    Bu arada mümkünse seneye burs alma, senin yerine başkası alsa daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

Biz harcayak para bulamıyoruz, sen parayı harcayak yer.Ne güzel.
    quote:

Orjinalden alıntı: orgulas

Bursum devletten değil özel bir şirketten sınavdaki başarımdan dolayı zaten bu gidişle almayacağım artık
    Sadece sosyal hayatımın olmadığından yakınmak için açtım bu konuyu bakın benim çok param var zazaaa demek için değil

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon16

quote:

Bursum devletten değil özel bir şirketten sınavdaki başarımdan dolayı zaten bu gidişle almayacağım artık
    Sadece sosyal hayatımın olmadığından yakınmak için açtım bu konuyu bakın benim çok param var zazaaa demek için değil

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dungeon16

quote:

Bende onu kastetmek istemedim sakın yanlış anlama, sadece yakındım orada kendi kendime =))

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon16

quote:

Alıntıları Göster
    Paranın Bi Kısmını İhtiyacı Olan Aileleri Belediyeden Öğrenip Onlara Verebilirsin. Aylık Bi 40-50 Lira Versen O Bile Yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion_tr -- 16 Mayıs 2009; 2:12:51 >

• quote:

Paranın Bi Kısmını İhtiyacı Olan Aileleri Belediyeden Öğrenip Onlara Verebilirsin. Aylık Bi 40-50 Lira Versen O Bile Yeter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scorpion_tr

Yarın ilk işim bu olucak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.