PC mi yenilemek istiyorum 1024 ram ve 512 ekran kartı almayı dusunuorum marka ve model onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
Dostum fiyat aralığınız nedir? Üst düzey birşey mi arıyorsunuz, ortalama birşey mi?
kingston ddr2 800 mhz 1gb ram 2 tane yaparsan çok iyi olur asus x1650 veya 1950 ama 50 dolar fazla 1650 ye göre 512 mb ekran kartı
Ekran Kartı 512MB 7600GS SONİC RAM de fiyat\performans açısından Corsair
alman gereken ram ve ekran kartı ne tür olacak. bunlar anakarta bağlı, ilk önce anakartın kitapçığına bakmalısın. ram kaç mhz ye kadar destekliyor. ekran kartı için de pci-e slotu var mı anakartında, yoksa agp alman gerekecek. bunlar önemli. anakart modelini buraya yaz yardımcı olalım.
internetten anakartının özelliklerini iyice bi araştır en falz ne kadar ram destekler?en fazla bus hızı ne kadar olabilir? sonra agp mi , pci-express mi? onlaraa bi bak iyice öyle al. sonra pişman olma.
quote:
Orjinalden alıntı: zeki1981
enis ve levcho kardeşlerim agp den bahsediyorsunuz 512 mb agp ekran kartı gördünüzmü ben görmedim biraz dikkat lütfen
@seventyseven kardeş, haklısın, ama ne biliyon konuyu açan arkadaş belki agp'de 512 olabileceğini zannediyordur. Neyse ya....dikakt etmedik.
Arkadaşım 1gb ddr2-800 kingston ram ve mutlaka directx10 destkleyen ekran kartı yani 8800gts önerebilirm sana pişmn olmzsn yni
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
@seventyseven kardeş, haklısın, ama ne biliyon konuyu açan arkadaş belki agp'de 512 olabileceğini zannediyordur. Neyse ya....dikakt etmedik.
ben senin mesajına karşılık bişey demedim sen yazdıklarında haklısın , yanlış bilgi veren arkadaş mesajını silmiş, o sana yanlış bilgi verdigini söylemişti karıştı biraz
agp de 512 var zaten
512MB EAX1600PRO AGP bir örnek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme