Şimdi Ara

PARCA ONERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC mi yenilemek istiyorum 1024 ram ve 512 ekran kartı almayı dusunuorum marka ve model onerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

• Dostum fiyat aralığınız nedir? Üst düzey birşey mi arıyorsunuz, ortalama birşey mi?
  • kingston ddr2 800 mhz 1gb ram 2 tane yaparsan çok iyi olur
    asus x1650 veya 1950 ama 50 dolar fazla 1650 ye göre 512 mb ekran kartı
  • Ekran Kartı
    512MB 7600GS SONİC
    RAM de fiyat\performans açısından Corsair
  • alman gereken ram ve ekran kartı ne tür olacak.
    bunlar anakarta bağlı, ilk önce anakartın kitapçığına bakmalısın.
    ram kaç mhz ye kadar destekliyor.
    ekran kartı için de pci-e slotu var mı anakartında, yoksa agp alman gerekecek.
    bunlar önemli.
    anakart modelini buraya yaz yardımcı olalım.
  • internetten anakartının özelliklerini iyice bi araştır en falz ne kadar ram destekler?en fazla bus hızı ne kadar olabilir? sonra agp mi , pci-express mi? onlaraa bi bak iyice öyle al. sonra pişman olma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeki1981

enis ve levcho kardeşlerim agp den bahsediyorsunuz 512 mb agp ekran kartı gördünüzmü ben görmedim biraz dikkat lütfen

http://www.google.com/search?hl=tr&rlz=1T4SUNA_en___TR210&q=512+MB+AGp&btnG=Ara&lr=
  • @seventyseven kardeş, haklısın, ama ne biliyon konuyu açan arkadaş belki agp'de 512 olabileceğini zannediyordur.
    Neyse ya....dikakt etmedik.
  • Arkadaşım 1gb ddr2-800 kingston ram ve mutlaka directx10 destkleyen ekran kartı yani 8800gts önerebilirm sana pişmn olmzsn yni
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

@seventyseven kardeş, haklısın, ama ne biliyon konuyu açan arkadaş belki agp'de 512 olabileceğini zannediyordur.
    Neyse ya....dikakt etmedik.

ben senin mesajına karşılık bişey demedim sen yazdıklarında haklısın , yanlış bilgi veren arkadaş mesajını silmiş, o sana yanlış bilgi verdigini söylemişti karıştı biraz

agp de 512 var zaten
  • 512MB EAX1600PRO AGP bir örnek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.