Şimdi Ara

Parça Yenileme Anakart Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci ve anakart değişikliğine gideceğim, işlemci olarak i7 4790K düşünüyorum. Anakart'ta kararsız kaldım bir çok seçenek var.
    Ben MSİ Z97 gaming 9 olabilir ama 2 modeli var AC ve ACK farkını anlayamadım.İlle MSİ olması lazım değil ASUS modelleri daha
    çok MAXİMUS VII FORMULA - RANGER - HERO modelleri olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Diğer parçalarım şöyle;
    Kasa : cooler master haf 912 750w
    CPU Fan : cooler master x6
    Ekran Kartı : sapphire amd r9 290x tri-x oc
    Ram : corsair 16gb(2x8gb) 2133mhz vengeance pro series
    NOT : Tamamen oyun için bir sistem ve o.c yapmasını bilmiyorum gerekirse anakart o.c kullanırım.

• hocam elinizde işlemci soğutucu var ama i7-4790k ile oc yaptığınızda yeterli olmayacağını düşünüyorum. bence daha sağlam bir sıvı soğutma tercih edin.

anakart: gigabyte z97x-gaming 5 en ideali. gerçek digtal 8 fazlı ve 8 doubler bulunuyor.
  • GIGABYTE Z97X-Gaming 5 fazla fazla yeter 1000 tl ve üzeri anakarta para verilmez fuzili israftır
  • nexexxx N kullanıcısına yanıt
    butcen varsa alabilceğin en iyi gaming modeli anakart bence
    ACK olan yeni model
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-z97-gaming-9-ack-intel-z97-soket-1150-ddr3-3300mhz-oc-anakart.html
    Z97 gaming 9 ack de
    yanında Steelseries Siberia V2 Kulaklık Kırmızı ve MSI Steel Series Kinzu Gaming Mouse hediye var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbalcı82 -- 16 Nisan 2015; 17:53:24 >
  • hakanbalcı82 kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkürler MSİ gaming 9 iyimiş fiyatta çok bir değişiklik yok ve kulaklıkta arıyorduk arkadaşıma veririm. Soğutma olarak sıvı soğutma düşünüyordum bendeki fan ram lerin soğutmasına değdiği için single çalışıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Monitör tamiri için sorularım
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.