Şimdi Ara

Parçalar Arası Uyum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS P5Q SE P45/ICH10 FSB 1600MHz DDR2 1200MHz SOKET 775 ANAKART

INTEL PENTIUM DUAL CORE E5200 2.5GHZ 2MB 800MHZ LGA775 İŞLEMCİ

ZOTAC NVIDIA GeFORCE 9600GT AMP 512MB 256BIT GDDR3 (DirectX 10) PCI-E 16x EKRAN KARTI

KINGSTON HYPERX 2GB 800MHZ DDR2 RAM KHX6400D2/2G

SEAGATE 320GB 7200RPM 16MB NCQ SATA2 SABİT DİSK ST3320613AS

SAMSUNG SH-S202J 20X KUTULU DVD YAZICI

A4 TECH SWOP-80 MOUSE

A4 TECH KB-8 Q-TÜRKÇE USB MULTİMEDYA KLAVYE

A4 TECH PK-5 WEBCAM

IN-WIN EA011 400W SİYAH KASA + FLEXY 18 in KART OKUYUCU HEDİYE

PHILIPS 190S8FB/00 19" 5ms LCD MONİTÖR

Yeni hali bu Pc'min yinede yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daraz -- 24 Ekim 2008; 14:45:53 >

• Hocam yok mu bi önerisi olan uyumlu, uyumsuz dıyebılecek kımse :S
  • Parçalar arasında uyum sorunu yok. PC'yi ne ağırlıklı kullanacağınızı söylerseniz seçtiğiniz parçaların doğru seçimler olup olmadığını da söyleyebiliriz.
  • Hedefimde Web Tasarım var (html, java) gibi flash düşünmüyorum henüz ve birazda oyun keyfı surmek ıstıyorum nba 09 gibisinden ve hiç kasıntı olsun da istemiyorum açıkcası.
  • Web tasarım için kullanacaksanız pc'yi son derece yeterli ve rahat edeceğiniz bir PC.

Zaman zaman oyun oynayacaksanız 110YTL'ye 8500gt almak yerine ekran kartına ayırdığınız bütçeyi arttırabilirseniz 9600gt alırsanız daha iyi olur.
  • uyum sorunu yok, işinizi de hallleder o makine yalnız ucundan da olsa oyun oynamak istiyorsanız bir 8600 gt veya ati 3850 edinin
    8500 gt çok vahim bir kart, parasını da haketmiyor. google'dan testlerine bakabilirsiniz
  • Hocam bide şöyle takıntılarım var birincisi ekran kartlarında DDR3 görünce anakartımın DDR2 olduğundan daolayı uyuşamıyacağını sanıyorum. bide SATA2 nin anakartıma uyuşamıyacağını sanıyorum bana bi özünde saçma olduğunu anlatsanız ikna olsam bende cunku bende ekran akrtımı 256 bit istiyorum ama uyuşmaz değiştiremem diye korkuyorum ddr3 oldugundan dolayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırsam bi fark yok:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: daraz

Hocam bide şöyle takıntılarım var birincisi ekran kartlarında DDR3 görünce anakartımın DDR2 olduğundan daolayı uyuşamıyacağını sanıyorum. bide SATA2 nin anakartıma uyuşamıyacağını sanıyorum bana bi özünde saçma olduğunu anlatsanız ikna olsam bende cunku bende ekran akrtımı 256 bit istiyorum ama uyuşmaz değiştiremem diye korkuyorum ddr3 oldugundan dolayı.

Sistemin üzerindeki bellek niteliği ile ekran kartının bellek niteliği bağımsız şeylerdir. ekran kartı slot olarak uyumluysa "ddr kaç" olduğu farketmez çalışır
    Anakartınız sata2 desteklemiyorsa bunu hdd üzerindeki ufak bir jumper yardımıyla hdd'yi 1.5 gb/s'ye limitleyip sata olarak çalıştırabilirsiniz. Harddiskin üzerindeki kağıtta nasıl yapılacağı yazar

kolay gelsin. umarım yardımcı olabilmişimdir

• Sistem güzel ama Bi kaç önerim olcak;

İşlemcini e5200 Yapmanı öneririm Fiyat olarak 88$ e4300 ile aynı işlemci fark yok.

Overclock yapmıycaksan Hyperx serisinden almaya gerek yok fiyat düşer belki diye sölüyorum.

Son olarakda Ekran kartını hazır 8800GT ler ucuzken 8800 GT yapmanı öneririm

e5200 den artan para ile 8800GT ye yönlenebilirsin. Kasanın markasını duymadım pek bişi demiyorum ama Alternatif olarak Gigabyte gz-x4 alabilirsin 400w Psu var yanında

Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temren

quote:

Orjinalden alıntı: daraz

Hocam bide şöyle takıntılarım var birincisi ekran kartlarında DDR3 görünce anakartımın DDR2 olduğundan daolayı uyuşamıyacağını sanıyorum. bide SATA2 nin anakartıma uyuşamıyacağını sanıyorum bana bi özünde saçma olduğunu anlatsanız ikna olsam bende cunku bende ekran akrtımı 256 bit istiyorum ama uyuşmaz değiştiremem diye korkuyorum ddr3 oldugundan dolayı.

Sistemin üzerindeki bellek niteliği ile ekran kartının bellek niteliği bağımsız şeylerdir. ekran kartı slot olarak uyumluysa "ddr kaç" olduğu farketmez çalışır
    Anakartınız sata2 desteklemiyorsa bunu hdd üzerindeki ufak bir jumper yardımıyla hdd'yi 1.5 gb/s'ye limitleyip sata olarak çalıştırabilirsiniz. Harddiskin üzerindeki kağıtta nasıl yapılacağı yazar

kolay gelsin. umarım yardımcı olabilmişimdir

Çok sağolun ben Sata2'nin sadece HDD zarar verip yavaşlatmasından korkmuştum saolasın.

• quote:

Orjinalden alıntı: 0nur*

Sistem güzel ama Bi kaç önerim olcak;

İşlemcini e5200 Yapmanı öneririm Fiyat olarak 88$ e4300 ile aynı işlemci fark yok.

Overclock yapmıycaksan Hyperx serisinden almaya gerek yok fiyat düşer belki diye sölüyorum.

Son olarakda Ekran kartını hazır 8800GT ler ucuzken 8800 GT yapmanı öneririm

e5200 den artan para ile 8800GT ye yönlenebilirsin. Kasanın markasını duymadım pek bişi demiyorum ama Alternatif olarak Gigabyte gz-x4 alabilirsin 400w Psu var yanında

Şimdiden hayırlı olsun

Çok saol hoam işlmeciyi değiştim.))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.