Şimdi Ara

Parcalar uyumlu mu ve oyun performansı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ozelliklerim assagida mevcut.
    1)parcalar uyumlumu ve nasil bir performans alırım?2)ozellikle oyun performansi nasil günümüz oyunlari medium low ayarlar ve 1080 p oynayabilirmiyim?
    3)elimde birkac senelik xilence 500watt psu mevcut.bu psu yeterlimi?
    İşlemci: intel core i5 6500 1151 pin
    Anakart: Asus h110 md 1151 pin ddr4
    Ram: 8gb ddr4 2133mhz (8x1)
    HDD: 1 tb 7200 rpm seagate
    Ekran kartı: Asus radeon r9 270 DirectCU 2gb 256 bit.
    Kasa: Corsair 300r carbide series
    Eger psu yetmez diyorsaniz redrock 550 w almayi dusunuyorum.
    NOT:tüm parçalar 2.el
    Toplam psu olmasan 1150 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cevap verebilecek yokmu arkadaşlar?

• PSU yeterli. İkinci el mi alıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 10 Nisan 2018; 20:32:11 >
  • İşlemciyi 6400 yapip z170 anakart bulmaya bakin ucuza bence. Bu şekilde 6400 ünüzü 6600k ya çevirebilirsiniz bclk overclock mümkun olduğundan. Uzun süre işlemci değişmeniz gerekmez. Ekran kartı olarak i5 6500 ün yanına 280x/380/gtx 970 e kadar sorunsuz besler hatta gtx 1060 ve rx 580 de çok üzmez. Ama sizin ekran kartıyla lowda akıcı açabilirsimiz güncel oyunlari anca. 500w güç kaynağı bir problemi yoksa yeterli sıkıntı olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Nisan 2018; 22:47:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Evet hocam

• nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    Hocam dolar malumunuz.2.el bile olsa 6600k fiyatlari beni aşar.zaten bu haliyle birkac sene kullanmayi düşünüyorum.ilerde upgrade yapariz o konuda sıkıntı olmaz sanırım.

• Uygundur alabilirsiniz fakat PSU'yu değişin bence, FSP 600W modellere falan bakın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baydemotr B kullanıcısına yanıt
    6600k alın demedim. 6400 işlemciyi 6600k ya dönüştürebilirsiniz diyorum. Overclock kilidi kırılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Nisan 2018; 22:24:5 >
    Yani 6400 islemciden oc ile 6600k performansi alabilirim dogrumu anladim hocam?eger oyleyse bu kilidi nasil kirariz?

• baydemotr B kullanıcısına yanıt
    Çarpan kilidi hala duruyor ama bclk frekansı internette bulabileceğiniz anakartınıza uygun özel bir biosu yükleyerek kırılabiliyor. Yani 100 x 33 şeklinde 3300 mhz alıyorsanız bunu atıyorum 121x33 yaparak 4 ghz a çıkartabilirsiniz. Ama o 33 aynı değiştirilemiyor. Normalde o 33 değiştirilir standart bir overclockta. Yeni nesillerde bu açığı kapattılar ama i5 6xxx serisi bunun için en tatlı seri. Performansı %30-40 artırılabiliyor böyle. Sağlam bir soğutucuyla, işlemciye de delid yapsanız ve işlemcinin şansa bağlı silikon kalitesine bağlı olarak bu %60 a kadar da gider. Burada mesela destekleyen anakartların özel biosları mevcut.https://overclocking.guide/intel-skylake-non-k-overclocking-bios-list/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 10 Nisan 2018; 22:36:25 >

Anladim.sagolun.ilerde rahatsiz edebilirim haberiniz olsun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.