Şimdi Ara

Parçaların uyumu nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Amd ryzen 5 3600

Dark Freezer x124

Gigabyte rx 5700xt gaming oc

Crucial ballıstix 2*8 16gb 3200mhz cl16

Sandisk ultra 3d 1tb sata3 ssd

Aerocool aero one frost

High power 750w 80+ gold performance gd

Tp link archer t4e ac 1200

Aoc 24g2u

Yorumlar için şimdiden teşekkürler

• SSD yi nvme arabirimli yap

monitör 144hz ise güzel sistem

soğutucu almayabilirsin
  • Monitör zaten 144 hz oldukça başarılı bir model tek eksiğin 1000 TL yi 2.5 inç mekanik ssd ye vereceğine aynı bütçeyi Kingston 1TB A2000 almak için harca
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Xpg sx6000 pro nasıldır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LeopolDedalus kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı benzer ürünlerdir xpg markasına duyulan ayrı bir hayranlık varsa tercih edilebilir.
  • ekstra wifi kartı alacağına wifi'li anakart seçeneklerine bakmanı şiddetle tavsiye ederim, onun dışında diğer arkadaş yazmış zaten yerine olsam nvme ssd alırdım, ama şimdilik çok performans farkı olmaz ama ileride kesinlikle geçmeni öneririm, ayrıca fiyat farkı az ise kesinlikle 3200 mhz yerine 3600 mhz ram öneririm zira infinity fabric clock'unu 1800 yaptığında 1800x2 3600 ramler ile 1:1 oranında çalışacaktır, 3200 ram takarsan 1600 mhz infinity fabric clock çalışacaktır, işlemci soğutucu olarak ben de aynı soğutucuyu kullanıyorum, şimdiki fiyatını bilmiyorum ancak ben aldığımda en iyi fp idi, sistem şimdiden hayırlı olsun.
    edit : sandisk ssd yi kaça alacaksın bilmiyorum ancak forumda sıfır corsair mp510lar 960gb satılıyordu 1200 civarına (nvme), ben kullanıyorum çok memnunum.
    edit 2 : nacizane tavsiyem 5700xt yerine ben olsam 2070 super alırdım, ama tabi fiyat farkı önemli.
    edit 3: gerçekten sistem alacaksan pm at tel no vereyim whatsapptan konuşalım önerilerde bulunabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 5 Ağustos 2020; 20:1:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hüsnü008 H kullanıcısına yanıt
    2 kişiden onay gelince ekran kartı wifi adaptörü hariç sistemi aldım hocam ama gerekirse iptal edebilirim sıkıntı yok ramlar bildiğim kadarıyla overclock potansiyeli yüksek ramlar 3800 cl16 çalıştırıyorlardı forumda xpg ssdyi amazon com satıcılı bulunca aldım çok anlamasamda baktığım kadarıyla o wifi adaptörü baya güçlü bir adaptör anakartlardaki wifi adaptörünün performansı nasıl olur biraz uzak olacağım çünkü wifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeopolDedalus -- 5 Ağustos 2020; 20:42:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://linustechtips.com/main/topic/1137619-motherboard-vrm-tier-list-v2-currently-amd-only/

Bu listedeki b550 mortar
    B550m mortar mı çünkü b550 versiyonunu bulamadım oysa içindeki wifi nasıldır bilen var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.