Bildirim
Pardus 1.0 Picatel Modem(İnternet)Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
USB modemler malesef Linux için büyük problem. Çünkü üreticiler hala Linux için sürücü üretmiyorlar. Söz konusu modemin üretici firmasının web sitesine bakın. Eğer Linux sürücüsü varsa kurabilirsiniz. Yoksa pek zannetmiyorum. Google' da biraz araştırma yapmanız gerekecek.
Tavsiye: 1 adet ethernet kartı ve 1 adet de ethernet arayüzünden bağlanan bir ADSL modem alın. -
biliyorum çok sorun oldugunu bir türlü bulamadım linux sürümüde yok gaLiba pikatel in lanet olsun yani tek kelime ile !
Pikatel
en dorusu galiba senin dediğin olcak ethernet ;) -
Usb eth dönüştürücü apartalar vardı sanırım. Modemi değiştirmeden de halledebilirsiniz belki ucuza gelir hem. 1 tane eth bir de aparat alarak sorunu çözebilirsiniz. Tabi eth kartınıda alırken dikkat edin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X