|
Bildirim
Bu Pardus, eski Pardus değil. Eski Pardus'u öldürdüler.
|
Tübitak'ın yaptığı hiçbir işten hayır beklemiyorum. Milli otomobil prpjeside bunlarda hayır beklemiyorum o işten yalan olacak.
|
Daha büyük ve kalın yazsaydın bu sayede belki hükümeti devirebilirdin, hükümet dönemindeki askeri projelerin milyonlarca satırlık kodları hep bizim programcılarımız tarafından yazıldı hükümeti karalamak sanki teknoloji düşmanı gibi göstermek istediğiniz gibi olsaydı hiçbir dönemde olmayan bu gelişmeler olmazdı tübitak bir yere gitmeyen projeye son verdi, sistem neredeyse linux dağıtımlarının yarısının kullandğı köklü debian temeline oturttu zaten açık kaynak ve onca emek verilip bir yerlere gelmiş bu platform seviyesine pardusun ulaşması hem çok uzun sürer hemde amaçsız olurdu.
|
Makyajlı Debian olmaktan öte geçmiş midir kuran veya kullanan var mı ?
|
biz pardusu kde ile bilirdik xfce ile değil. velhasıl package manager'i da pisi idi
|
Dün kurdum, Debian ı sevdiğim için Pardus da kendimi evimde hissettim. üstelik
benim bilgisayarda debian wifi sürücüsünü yüklemiyor, Pardus otomatik olarak yükledi. |
hükümet sizi ÖPSE (!) diyeceğiniz laf şudur:
DAHA ÖNCE HANGİ HÜKÜMET BİZİ BU ŞEKİLDE ÖPTÜ ? ŞÜKÜR EDİN ŞÜKÜR ! daha demin aynı senin gibi birine cevap verdim, adam osmanlı ve hükümet savunucusu. OLABİLİR. Demişki debian daha iyi oh iyi etmiş pardusu bitirerek ! Siz değilmisiniz sen de dahil kendi işimizi kendimiz yapıyoruz daha önce hiç yapılmadığı şekilde falan filan ! BU NE YAMAN ÇELİŞKİ ! Hükümet doğruda ya yapsa yanlışta yapsa HER ZAMAN HAKLI ;) Adil olmak başkadır, CAHİLCE FANATİK olmak başka ;) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|