pardus 2007 güncellemelerini yaptım. 1.ancak güncellemelerden sonra kapatıp açtığımda Logon ekranı konsol olarak geldi. aynen kullanıcı adım ve şifremle giriş yapıyorum ve konsoldan normal ekrana nasıl geçeceğim.acaba ekran kartı :(geforce fx 5200) sürücüleriyle ilgili olabilir mi.
2. açılışta resim değil de yazılar görünüyor nasıl resimli haline geri getireceğim.
şimdilik bu kadar ama daha çook forumlarda klavye eskiteceğe benziyoruz..
not: hayır yani sonunda tepem atacak..tam sıfırdan işletim sistemi yapıcam ..sonra meşhur ol ..para şan şöhret derken hayatım kararacak sonunda :P
Çekirdek güncellemelerinden sonra ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmanız gerekiyor.
iyi de konsoldan bunu nasıl yapacağım. yuvarlak fare imleci çıkıyor sonra konsola atıyor başlangıçta. "sudo pisi up" yaptım. çekirdek güncellemeleri tamam diyor sonra 350 mb lik ek güncellemeleri indirmek isteyip istemediğimi soruyor. yani konsoldan bi komut yok mudur
Bu yaptığınız sistem güncellemesi. Pardus 2007.1' e geçiş sağlıyor. Eğer yarım yamalak sadece çekirdeği güncellediyseniz sorun yaşamanız doğal. O 350 MB' ı indirip kurmasını söyleyin. Windows' a SP yüklemek gibi bir şey bu da. Böylelikle sisteminiz Pardus 2007.1 olacak tamamen.
ok.saol.. bi dahaki aya kaldı artık . zaten kotayı aşmışım gene
kotasına K.O.ycam bu ttnet in. yap 20gb kota bak kimse ses çıkarıyo mu 2-3 ay