Şimdi Ara

PARDUS CALISAN USB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bilgisayarimda Pardus'u denemek istiyorum. Ancak birkac sorum var. Oncelikle USB'ye kurduk diyelim bilgisayara taktik calistirdik, USB'yi cikarinca eski haline donuyor mu? Ve USB'den programi silmeyi nasil yapiyoruz?

• Ubuntu da deneyebilirim ama Pardus TUBITAK tarafindan gelistirildigi icin daha sicak bakiyorum ve merak ediyorum. Bir de ilk Linux deneyimim olacak nasildir acaba guvenli ve modern bir sistem mi?
  • Yardim edebilecek arkadas yok mu hic?
  • pardus çalışan dvd bu adresten indirip

bu adresteki programla usb belleğinize yazdırabilir ve kullanabilirsiniz.

Veri kaybı yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi_user

pardus çalışan dvd bu adresten indirip

bu adresteki programla usb belleğinize yazdırabilir ve kullanabilirsiniz.

Veri kaybı yaşamazsınız.

Çok teşekkürleer.

• Aynı şekilde ubuntu'da deneyebilirsiniz.
  • Merhabalar arkadaslar, is yerinden birisinden ubuntu usb si aldim fakat kendi kullandigim usb ye yazdirmak icinde bu programi kullanabilir miyim yine...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD ROM CALISMIYOR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Ubuntu ve Pardus arasinda kaldim. Pardus'un en guzel yani bence TUBITAK tarafindan gelistirilmesi. Hangisinin kullanimi daha kolay ve guvenli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Ben de Ubuntu ve Pardus arasinda kaldim. Pardus'un en guzel yani bence TUBITAK tarafindan gelistirilmesi. Hangisinin kullanimi daha kolay ve guvenli?

Bence Ubuntu
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezegenci

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Ben de Ubuntu ve Pardus arasinda kaldim. Pardus'un en guzel yani bence TUBITAK tarafindan gelistirilmesi. Hangisinin kullanimi daha kolay ve guvenli?

Bence Ubuntu

İki sistemin de artıları ve eksileri neler acaba?
  • Aslında Linux işletim sistemlerine merakım yoktur ama Pardus özellikle TÜBİTAK tarafından geliştirildiği için bende ayrı bir cazibesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starhe

Aslında Linux işletim sistemlerine merakım yoktur ama Pardus özellikle TÜBİTAK tarafından geliştirildiği için bende ayrı bir cazibesi var

Bence de Pardus'un en çekici yanı bu. Ama hala kararsızım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.