Şimdi Ara

Pardus u Nasıl Kaldırıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    şimdi windows7 yi kurucam pardus üzerinden hata veriyor
    Windows Gerekli Bir Kurulum Dosyası Oluşturamadı

Boot İle Kurmaya çalıştığımda kurul[uma geçmiyor direk pardusu başlatıyoor

yardımcı olsun biri ne yapmam gerek

• Pardus DVD'si ile PC'yi boot et hdd bölümleme ekranına gel ve Pardus bölümlerini sil "ileri" deyip değişiklikleri kaydet ve PC'yi kapat.

Bu işlemden sonra win7 DVD'si ile boot edip, kurulumu yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Pardus DVD'si ile PC'yi boot et hdd bölümleme ekranına gel ve Pardus bölümlerini sil "ileri" deyip değişiklikleri kaydet ve PC'yi kapat.

Bu işlemden sonra win7 DVD'si ile boot edip, kurulumu yapabilirsin.

Saol da Hocam Şu Boot İşini Biraz anlatırmısın
  • Windows XP CD'in varsa onunla da yapabilirsin. Yeni kurulum kısmından hdd bölümlemeye gel tüm partition ları sil daha sonra kuruluma devam edip format at. Format biter bitmez pc'yi kapat.

Pardus çalışan cd ile pc'yi aç hdd partition programı ile bölümleri sil.

Pardus çalışan CD en kolay yoldur ama bilmeyenler verilerini yedeklemeden kullanmasın.
  • senin windows xp cd bozuk veya sata olan bir hdd masa üstü veya laptopa kurmaya çalışıyorsun.
    satalı eğer masa üstü pc ise internette uygun XP cd leri bulabilirsin .
    eğer yeni sürüm laptopa kurmaya çalışıyorsan driverleri olan bir xp cdsi oluşturmalısın

pardusu kurarken tüm bölümleri linuxa ayırdı isen .windows linux bölümlerine kurulmaz.
    windowsu kurduğun an linux çalışmaz .
    Önce windowsu ntfs formatlı bölüme kurmalı ardından ext vs tarzında bir bölüme linux kurmalısın.

bu iş için en uygunu partitionları 100 gb bölümler halinde bölmek . ve önce windows xp yi 2. ve windows 7 kuracaksanız 3. partitiona kurmak
    ardından ext format ladığınız veya hidden yapmış olduğunuz 1. partitiona linuzu kurmak.
  • bende pardus u kaldırmaya uğraşıyorum. Ancak disk bölümlemede, bölümleri sildikten sonra İleri buttonu ne yazık ki aktif hale gelmiyor. Nasıl bir problem yaşıyor olabilirm ki. Bİr türlü silemiyorum Pardusu.
  • Ozaman, Pardus Çalışan DVD'yi indirip DVD'ye yaz. O DVD ile pc açıp partition programı ile hdd'yi sil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.