|
Pardus’un yeni arka planını kullanıcılar tasarlayacak: Başvurular başladı!
-
-
Partus mobile için uğraşsalar daha mantıklı bu ne üfürükten iştir
-
Gayet güzel olmuş, kullanıcıları sisteme entegre etmeye katkı sağlamaya itiyorlar bir şekilde. Photoshop bilsem katılmak isterdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Koyun Atamız Atatürk'ün resmini.Alın size fıstık gibi arka plan.
-
Pardus mobile piyasada tutunamaz. Pardus mobile için büyük bir uygulama ekosistemi de gerekmekte.
Uzun lafın kısası halı hazırda linux kullanıcı ekosistemi var. Ama Pardus mobile için öyle bir durum söz konusu değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende sandım ki ara yüz tasarımı yapılacak
yaw adamların işleri güçleri jpeg arka fon resmi !
-
Aynen biraz da oradan taparsın... Bu nasıl bir kafadır abi dünyanın hiç bir yerinde yok bu kafa yemin ediyorum.
-
Pardus, kamu kurumlarında Linux yaygınlaştırma projesidir, mobile ne alaka
-
Kazanana ödül var mı peki ?
-
Akp gelir gelmez yalan olan işletim sistemimiz. Tesadüf mü bilinmez.
Fatih projeleri filan bir ara fink atıyordu gündemde. Sonra tübitak feto muhabbetleri.
Hey gidi pardus; Pc dergileri içinden cd'lerle çıkardı 20 sene önce.
-
Milli işletim sistemi diye finanse edilen linux tabanlı işletim sistemidir. Aynı Android ve ios gibi. Çin gibi biz neden geliştirmeyelim ki eksiğimiz nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Debiana ve Linux Çekirdeğine katkı sağlamanın daha önemli olduğunu düşünüyorum. Pardusunda ülkemiz için özelleştirilmiş bir Debian sürümü olmasını tercih ederim. sıfırdan geliştirmeye ne gerek var. geliştirecek isen yine geliştir ama şuan Acil olarak Devlet kurumlarının Linux kullanması gerekiyor.
-
Tapıcı sizsiniz lan koyunlar.Arka tarafın kılları sizi.Amerikanın 6.filosuna secde edenlersiniz siz.
Atamızı görmek dahi istemeyen güruh gün gelecek yeryüzünden silinecek.
Ah eski güzel günler
-
Katılıyorum ama neden olmasın çift bootlu kurup ayarlanabilirse daha güvenlikli ve apk çalıştırabilen hatta google play kurulabilen bir işletim sistemi neden olmasın.
Genel açıdan daha kullanıcı dostu windows'u kullanamıyorlar, linux mu kullanacaklar? :d Komik.
-
Tabiki birde windows programlarına tam destek olsa bütün windows programlarını eksiksiz çalıştırsa tadından yenmez
Bende arka plan uygulamaları gibi algıladım ilk başta. Böyle boş beleş bir mevzu olacağını aklım almamış
-
Linux da internet browser açsalar yeter. nesi komik.
-
Devlet daireleri sadece internet browserı mı kullanıyor sanıyorsunuz? Yazılan programları linux için güncellemek için gereken parayı kim ödeyecek? :) Öyle bir saçmalık bu pardus. Kullanmak isteyen kullansın ama devlet daire zorunluluğu saçmalık.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Partus mobile için uğraşsalar daha mantıklı bu ne üfürükten iştir
|
Akp gelir gelmez yalan olan işletim sistemimiz. Tesadüf mü bilinmez.
Fatih projeleri filan bir ara fink atıyordu gündemde. Sonra tübitak feto muhabbetleri. Hey gidi pardus; Pc dergileri içinden cd'lerle çıkardı 20 sene önce. |
Pardus, kamu kurumlarında Linux yaygınlaştırma projesidir, mobile ne alaka
|
Benzer içerikler
- apple watch whatsapp
- whatsapp aramaları sessize alma
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
- instagram hikaye süresi
- reklam engelleyiciler youtube"un hizmet şartları"nı ihlal ediyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X