Şimdi Ara

pardusu silmek ve gnub sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün pardusu indirdim kurdum. fakat açıkçası çok fazla kullanışlı bulmadım.
    o yüzden kaldırmak istedim.
    hdd 3bölüm c,d,e
    c'de winxp, e'de ise pardus kuruluydu. e'ye format attım(partition magic 8.0 ile).
    fakat daha sonra pc açılırken
    gnub bulunamadı diye bir hata veriyor. tekrar aynı bölüme pardus yükledim ve şu an içn sorunum çözüldü.

fakat hdd'nin 25gb'lık bölümünü kurtarmam lazım. yardım ederseniz çok sevinirim.

teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syntaxx -- 11 Şubat 2006 20:25:27 >

• winxp cd sini takıp boot et sonra sana kurulum için entere veya kurtarma konsolu icin "r" ye basın dicek orda r ye basıp konsola gec admin sifren varsa gir yoksa enter leyip windows sekmesine gec orda "FİXMBR" komutunu ver evet-yes de sorunun cozulmus olucak
  • ben işi sağlama alıp pardus u 2 hdd me kurdum sorun yaşamadım
    1 ci hdd olan 200gb lik hdd de windows sürümleri fat32/ntfs ortak kullanılıyor
    2 ci hdd olan 30gb de pardus kurulu pc nin yan kapaklarından bir tanesi açı zaten hangisini kullanmak istiyorsam power kanlosunu o hdd ye takarak makineyi onunla açıyorum
    pardus güzel de hala ben usb girişimi ve pcı olarak avermedia tv kartımı olursa winmodemimi nasıl tanıtıp kullanacağımı bulamadım ayrıca usb adsl modemi ethernet ile değiştirdim modem tanıtma sorunum kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeAr

winxp cd sini takıp boot et sonra sana kurulum için entere veya kurtarma konsolu icin "r" ye basın dicek orda r ye basıp konsola gec admin sifren varsa gir yoksa enter leyip windows sekmesine gec orda "FİXMBR" komutunu ver evet-yes de sorunun cozulmus olucak

çok teşekkür ederim, sorunum halloldu.

prototip2 nickli arkadaşın yaptığı gibi farklı hdd lere kurmak lazım windows ve linux'u. çok fazla anlaşmazlık var aralarında:))
  • Linux ve Windows(lar) aynı bellekte kardeş kardeş geçinebiliyorlar. Şaka bir yana da nedir yani, koyarsın durur, hiç de birşey olmaz. Siz o zamanları bilir misiniz bilmiyorum da biz eskiden kaset doldur(tur)duk. Beğendiğimiz şarkıları bir kasete toplayarak paradan tasarruf ederdik. Ben hatta Grup Vitamin'in kasetine Michael Jackson çektiğimi bilirim. Çok alakasızlar ama aynı kasette olunca da teyp delirmiyordu. Aynı olay, sonuçta ikisi de manyetik depolama birimi. Okuma yapan kafa belli bir bölgeye kısıtlanırsa 80GB'lık bellek olur 1GB. yani bu sadece kafanın nerede dolaştığıyla ilgili. Yok dosya sistemiymiş yok bilmem neymiş, hikaye. Ben de bir işletim sistemi yazıp dosya sistemini "armut" koysam bu sefer de bir kısım disk armut sistemiyle ayrılacak. Bu budur, bu olayları kişiselleştirmeyelim, onlara canlı muamelesi yapmayalım. Makina o. Sen hiç buzdolabı arıza yaptığında mutfaktaki sürahiyi suçladın mı?
  • Bir cok yere baktim gnub nin ne oldugunu anlamadim daha dogrusu onlarda bilmiyor. Hayirli bir sey oldugunu sanmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

Bir cok yere baktim gnub nin ne oldugunu anlamadim daha dogrusu onlarda bilmiyor. Hayirli bir sey oldugunu sanmiyorum.

Çünkü arkadaşın bahsettiğin şey Gnub değil Grub, yanlış yazmış.

Ya da espri yaptın da ben mi anlamdaım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokat -- 25 Şubat 2006; 13:30:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yokat

quote:

Orjinalden alıntı: Markandeya

Bir cok yere baktim gnub nin ne oldugunu anlamadim daha dogrusu onlarda bilmiyor. Hayirli bir sey oldugunu sanmiyorum.

Çünkü arkadaşın bahsettiğin şey Gnub değil Grub, yanlış yazmış.

Ya da espri yaptın da ben mi anlamdaım

gnub oldugunu dusunuyorum
    http://www.bleepingcomputer.com/startups/gnub.exe-1854.htmlhttp://www.securitystronghold.com/gates/spyware-adware-solutions/gnub_gnub.exe_solution.htm
    http://www.pcreview.co.uk/startup/gnub.exe/gnub.php
    http://www.3davenue.com/startup/gnub.exe.php

• yok hoca gnub dediğin (gnub.exe) windows uygulaması. arkadaşın bahsettiği Grub, Lilo'nun alternatifi bir Linux önyükleyicisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.