Şimdi Ara

Parfüm Almak İsteyenler İçin Sıcak Fırsatlar! (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.672
Cevap
98
Favori
730.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

Parfümania.com dan alış veriş yapan var mı? Orijinal tester satılıyor aynı parfümlerin tester olmayanı da var sitede. Bildiğim kadarıyla tester ve normal parfüm arasında içerik ve kalıcılık olarak fark yok. Neden bu kadar ucuza satıyorlar peki tester adı altında? Orjinal midir testerları? Siteyle ilgili internette pek bilgi yok

Tester diye bişey yok. İnanmayın artık buna. Uygun orjinal parfüm kliksa mizu gibi saglam firmalardan alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat550

http://www.hizlial.com/calvin-klein-euphoria-intense-edt-100ml-erkek-parfumu/10004720

parfüm yorumunuzu alabilir miyim bilen kullanan var ise ? kalıcılık ile ilgili vs

bir de hızlıal daki bu fiyat sizce nasıl ?

kalıcılık sıfır 2-3 saat max ama kokusu cok iyidir migrosta calısan bir arkadasımın indirim kupanuyla 80 tl ye almıstım surekli yanında dolastırman gerek bence parana yazık tavsiye etmem

• Bazılari var tester satıyor hemde yüzlerce ürün ya kardeş sen kimsin de eline bu kadar tester ürün geciyor,bu zamana kadar tester diye aldigim ürünlerin hepsi sahte cikti inanmayın bunlara artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Yok hocam onun ben de farkındayım da aynı sitede tom ford mesela 580 tl testerı da var aynı sitede 130 tl. orjinal parfüm satıp da testerda sahteye başvurmuşlar mıdır onu sordum. Yoksa sitenin orjinal diye sattığı parfümler de mi sahte pek bi bilgi yok siteyle ilgili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al bi snickers ye -- 25 Eylül 2015; 17:44:12 >
  • bende bir kaç tane erkek parfümü var açılmamış duruyorlar uzun zamandır, bu başlık altında satış yapmam mümkün müdür yoksa burada satış yapmak yasak mı?
  • Evet esmer ten için en az 4-5 saat kalıcı iyi bi sonbahar kış parfüm önerisi alayım
  • sculptor S kullanıcısına yanıt
    tesekkurler, mizu ve misspera deneyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeappa

tesekkurler, mizu ve misspera deneyecegim.

http://www.mizu.com/jean-paul-gaultier-le-male-edt-erkek-parfum?v=11480

Bu parfümün kokusu harikadır. En ucuz şu anda mizu da. 20 liralık da indirim çeki var 150 lira üzerine. 149 olduğu için alamıyorum ama 3-4 liralık bişey ekleriz artık. Daha da ucuzlamasını beklerim diyordum ama bu piyasada düşmez gibime geliyor.
  • Acqua di gio profumo, one million cologne veya invictus için indirim olan bi yer var mı gözünüze çarpançarpan?

• Al bi snickers ye kullanıcısına yanıt
    acqua di gio ben satıyorum hocam, başka şeyler de var:http://forum.donanimhaber.com/m_111074266/f_//tm.htm#111074266

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazil88 -- 17 Ekim 2015; 22:29:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al bi snickers ye

Yok hocam onun ben de farkındayım da aynı sitede tom ford mesela 580 tl testerı da var aynı sitede 130 tl. orjinal parfüm satıp da testerda sahteye başvurmuşlar mıdır onu sordum. Yoksa sitenin orjinal diye sattığı parfümler de mi sahte pek bi bilgi yok siteyle ilgili

Hocam tester yok. hala ısrar etmeyin.tester dedikleri cakma.

• Arkadaşlar merhaba.

Paco Rabanne Lady Million Edp almayı düşünüyorum hediye olarak. 50 ve 80ml fiyatları şuan için en iyi nerede acaba? Var mıdır sıcak fırsat?
  • Arkadaşlar Eyfel'den Rochas'ın açık parfümünü alıyorum kokusu ve kalıcılığı çok hoşuma gidiyor. Orijinalini kullanan var mı aradaki fark nasıl bilgi verebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan898

Cok olumlu yorumlar aldim jil sander sun kullanirken. Fakat kaliciligi asiri zayif bir koku. Aldigim yorumlarida sıktıktan sonraki 15dk icinde aldim. Tavsiye etmiyorum bu yuzden.

Merhaba nereden aldınız bu ürünü? Bende şu anda alma aşamasındayım fakat nereden alacağımdan emin değilim. Çok fazla yerde de satılmıyor. Kalıcılık dışında başka bir eleştiriniz var mı?
  • Jil Sander Sun'ı hizlial.com dan bende Agustos ayi gibi aldim 3-4 kere kullanmisimdir. Genel begeniye hitap eden bir koku olsada ben sevemedim oylece duruyo. Kalicilik konusunda hicte bahsettiginiz kadar basarisiz degil aslinda. Ancak almadan once kokuyu deneyin derim.

• elimde armani, acqua di gio ve hugo boss mevcut:http://forum.donanimhaber.com/m_111074266/f_//tm.htm
  • tester black orchid kullanıyorum. orjinal olmasa bile orjinali ile birebir aynı. hatta kalıcılığı daha fazla. bizzat ykm de test ettim.

• Arkadaşlar beğendiğim bi parfüm amazonda var ve 50 dolar civarı.Türkiyeye gönderimi var.Gümrükte problem olur mu yoksa sorunsuz gelir mi.Aynı şekilde bir de amazonda yine termos alıcam 30 dolar civarı o da aynı şekilde gümrük problemi olur mu sizlere danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dt.Taha

Arkadaşlar beğendiğim bi parfüm amazonda var ve 50 dolar civarı.Türkiyeye gönderimi var.Gümrükte problem olur mu yoksa sorunsuz gelir mi.Aynı şekilde bir de amazonda yine termos alıcam 30 dolar civarı o da aynı şekilde gümrük problemi olur mu sizlere danışmak istedim.

Termos için sorun olmaz ama parfüm yasak biliyorsunuz zaten onu daha baştan göndermeyeceklerini düşünüyorum

• Anladım hocam o işe hic girismeyelim o zaman cok tesekkur ederim

• 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.