Şimdi Ara

Parfüm Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yorumlara bakarak araştırıp bulduğum parfümleri sıraladım ancak hepsini deneme gibi bir fırsatım yok. Kozmetik mağazalarında hepsi bulunmuyor yada tester olarak bulamıyorum kapalı oluyor. Deneyemeden sipariş vereceğim. O yüzden sizlerinde yorumlarınızı almak istedim.

Privacy
    Burberry Classic
    Joop Jump
    Davidoff Cool Water

20 yaşında ve beyaz tenliyim. Axe black reklamındaki tarif gibi bir koku arıyorum açıkçası. Sessiz, sakin etkileyici, minimal kafasındaki bir adam için önerileriniz nelerdir? :)

• up!
  • up2!
  • up3!
  • up4!
  • Up5!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up6!
  • up7!
  • up8!
  • up9!
  • Bende up layayım.axe kalıcılığı olsa çok güzelde yapacak birşey yok

• _em-re_ kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef kalıcı değil. Birde üretimini çok çabuk durduruyor.
  • Hiçbiri.

Söylediğin kokular biraz eski ve ayağa düşmüş kokular. Davidoff Cool Water kokusu için Arko traş losyonunu deneyebilirsin %100 aynı kokular.
  • Davidoff Cool Water için arko traş losyonu demek parfüme yapılan saygısızlıktır. Arko traş losyonu, cool water ı taklit etmeye çalışmıştır ama başarısız bir taklittir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zlataneral0

Davidoff Cool Water için arko traş losyonu demek parfüme yapılan saygısızlıktır. Arko traş losyonu, cool water ı taklit etmeye çalışmıştır ama başarısız bir taklittir.

Cool Water'ı ilk defa kullanacak birinin vereceği tepki bellidir. Arko traş kolonyası.

Yani denesin de alsın, denemeden alırsa hayal kırıklığı yaşayabilir.
  • Usta haklı olabilirsin belki ama 1988 yılında üretilen ve taa o yıldan günümüze kadar büyük kitlelere hitap etmiş, popülerliğini kaybetmemiş bir parfümü arko traş kolonyası diye indirgemek hatta %100 aynı kokular demek bana göre aşırı derecede saçma.

• Armani diamonds

Herkes armani code u bilirken asıl efsanesi budur. İçinde afrdizyak var ve 4 mevsimlik bir kokudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.