Şimdi Ara

Parfüm Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esmer tenliyim. Armani code black öneriliyor her yerde, nasıl sizce? Ve şu site hakkında bilgisi olan var mı?https://www.xn--parfmania-t9a.com/kategori/parfum/erkek-tester-parfum/

''Bu parfüm, mağazada denenmesi amacıyla üretilmiş, ancak hiç kullanılmamış kapalı kutu deneme ürünü baskılı parfümlerdir. %100 orijinal ve barkodlu bir üründür.''

yazıyor ve çok daha ucuza geliyor, güvenilirse alıcam.

• Parfümde ten rengi olayına takılma fazla bi önemi yok , velhasıl tester adı altında satılan parfümlerin %90 ı sahte kesinlikle alma diğer sorun içinse armani black code aşırı piyasa işi bir parfüm şuan kokuyu bılmıyorsun ama koklasan aa bunu bılıyorum dersın öyle birşey yani eğer ucuz arıyorsan açık parfüm almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedJøhn

Parfümde ten rengi olayına takılma fazla bi önemi yok , velhasıl tester adı altında satılan parfümlerin %90 ı sahte kesinlikle alma diğer sorun içinse armani black code aşırı piyasa işi bir parfüm şuan kokuyu bılmıyorsun ama koklasan aa bunu bılıyorum dersın öyle birşey yani eğer ucuz arıyorsan açık parfüm almalısın

Hocam gittigidiyorda falan tester parfüm satan mağazalar var, binlerce satış yapmış ve %98 olumlu oy alanı bile var. Bana güvenilir gibi geldiler sence bunlar güvenilir mi?

Bide David beckham parfümleri hakkında bilgin var mı peki hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çükütüs -- 14 Şubat 2017; 23:4:46 >
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    David beckham parfüm kullanmadım fakat tavsiye etmem nedeni muhtemelen başka bir parfümün klonunu yapmışlardır yada benzerini öyle tahmin ediyorum zaten 70-80 lira vereceğinize gidip bilindik markaların orjinallerini alın yada gidip açık parfüm alın.Sahibindendekileri biliyorum yineliyim genede %90 sahte alan kişiler zaten bilmiyor güzel deyip geçiyor sürü psikolojisi %98 olumlu olması onu orjinal tester yapmaz ki zaten testerlar mağazalara 1 adet veriliyor bunların satışını binlerce nasıl yapabilirler ha illa alıcam diyosan keyfin bilir şişesi için almış olursun.
  • quote:

David beckham parfüm kullanmadım fakat tavsiye etmem nedeni muhtemelen başka bir parfümün klonunu yapmışlardır yada benzerini öyle tahmin ediyorum zaten 70-80 lira vereceğinize gidip bilindik markaların orjinallerini alın yada gidip açık parfüm alın.Sahibindendekileri biliyorum yineliyim genede %90 sahte alan kişiler zaten bilmiyor güzel deyip geçiyor sürü psikolojisi %98 olumlu olması onu orjinal tester yapmaz ki zaten testerlar mağazalara 1 adet veriliyor bunların satışını binlerce nasıl yapabilirler ha illa alıcam diyosan keyfin bilir şişesi için almış olursun.

Peki o fiyat aralığına önerebileceğin bir parfüm var mı senin hocam? Daha önce hep abimin parfümleri kullandım, çok anlamıyorum parfümlerden.
    Nikos Sculpture tavsiye ederim.Veya calvin kleinin parfümlerini tavsiye ederim fakat fazla kalıcı değiller .
  • quote:

Nikos Sculpture tavsiye ederim.Veya calvin kleinin parfümlerini tavsiye ederim fakat fazla kalıcı değiller .

Nikos sculpture bütçeme uygun, kalıcılık çok önemli değil 5-6 saat gitse yeter.

Versace Eros ve Davidoff The game Trendyolda indirime girmiş hocam, ikisi hakkında da olumlu yorumlar var sence alınır mı ? Şuan bütçeme uygun o indirimli fiyatlarıyla. Yani bayat veya raf ömrü geçtiği için indirimi girdiği ile ilgili bir şeyler okudum diğer konularda, o yüzden soruyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eğer versace eros alma şansınız varsa mutlaka onu alın derim şekerli ve kızların begendıgı bı koku suan bende açığı var gayet iyi yani davidoff game bılmıyorum fakat bı abi önermişti bana deneyemedım kaldı öyle eros alacaksan hepsıburadada 200 ml 190 lira ama bütçeyi aşıyor baya siz bilirsiniz
  • quote:

Eğer versace eros alma şansınız varsa mutlaka onu alın derim şekerli ve kızların begendıgı bı koku suan bende açığı var gayet iyi yani davidoff game bılmıyorum fakat bı abi önermişti bana deneyemedım kaldı öyle eros alacaksan hepsıburadada 200 ml 190 lira ama bütçeyi aşıyor baya siz bilirsiniz

https://www.trendyol.com/Eros-Edt-50-mL-Erkek-Parfumu/UrunDetay/58142/26506349?gclid=CPqGkpnokNICFUG4GwodenILtA
    https://www.trendyol.com/The-Game-Edt-60-mL-Erkek-Parfumu/UrunDetay/58349/26619495?gclid=CJ6P6f3pkNICFQ0-Gwod18gLag

Hocam burda bayağı indirime girmişler. Yani bütçemi çok fazla zorlamadan alabilirim sıkıntı o değil ama ekşide falan trendyol için sahte parfüm yolladıklarını ve raf ömrü 3 yıl geçmiş parfüm yolladıklarını falan yazmışlar o yüzden biraz çekindim almaktan.

http://www.hepsiburada.com/versace-eros-edt-50-ml-erkek-parfumu-p-SGVRC0515174000800 buradada benzer fiyat siz bilirsiniz siteyi,her sitede o tarz olaylar oluyor şans işi biraz açmadan önce bakarsınız üretim yılına v.s kafanıza yatmazsa geri yollarsınız
  • http://fragluxe.com/product/lion-classic-m/

Bu parfümü bilenininz var mı?Uzun zamandır arıyorum ancak bulamıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.