Arkadaşlar,Geçen dönem arkadaşlarla toplandık konuşuyorduk...Herkes sevgililerinden bahsetti fakat benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı nedenini bilmiyorum.o sırada bir arkadaşım berke(ben)'dede tip var aslında ama ortaya koymuyor dedi.İşte muhabbeti konuşuldu.o gün eve gittim hiç umursamadım o lafı.Bugün banyodan çıkınca saçlarıma biraz şekil verdim kendimi beğenmişlik oldu ama kendime yakışıklı geldim.Hoşlandığım bir kız var onu etkilemek istiyorum dersanede cumartesi gününe kadar vaktim var.bir kaç birşey aldım üstüme şu saç spreylerinden aldım şimdi sizden kalıcı ama abartılı değil bide ucuz bir parfüm önerisi istiyorum.Teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: G-sta
Arkadaşlar,Geçen dönem arkadaşlarla toplandık konuşuyorduk...Herkes sevgililerinden bahsetti fakat benim şimdiye kadar hiç sevgilim olmadı nedenini bilmiyorum.o sırada bir arkadaşım berke(ben)'dede tip var aslında ama ortaya koymuyor dedi.İşte muhabbeti konuşuldu.o gün eve gittim hiç umursamadım o lafı.Bugün banyodan çıkınca saçlarıma biraz şekil verdim kendimi beğenmişlik oldu ama kendime yakışıklı geldim.Hoşlandığım bir kız var onu etkilemek istiyorum dersanede cumartesi gününe kadar vaktim var.bir kaç birşey aldım üstüme şu saç spreylerinden aldım şimdi sizden kalıcı ama abartılı değil bide ucuz bir parfüm önerisi istiyorum.Teşekkür ederim
dp perfumumdan su dedıgım 4 parfume bak begendıgını al...50 cc 13ytl.. 1.rochas men, 2.burberry classıc 3.aqua di gio 4.212 men
CC den anlamam abi kaç saat kalıyor?
quote:
Orjinalden alıntı: G-sta
CC den anlamam abi kaç saat kalıyor?
abıcım aynı 50 cc ufak boylar 13 ytl kalır duruma gore sana tavsıyem burberry clascıc al yada 212 men
www.sansiro.com.tr alıyorum..Denemek amaçlı küçük şişelerden aldım en yakın burberry's touch-classic,rochas,lacoste red,gio,212,pi ....Diğerleri bunlar kadar iyi deil..
sansıroyu gec kardesım..dp perfumuma gıt bak dedıklerıme
Dostum internet üzerinden strawberry.net ten kaliteli parfümleri çok uygun fiyata alabilirsin. Bazıları yarı fiyatından ucuza geliyor. Eğer trden ucuz koku dersen privacy idare eder. Adidasın edt leri var 20-25e falan.
adam okadar param yok demıs hocam strawberrydekı parfumlerde en kotu 40 50 lıra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme