Şimdi Ara

Parfüm tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar beyler.Okul açılmadan önce bütün gün üzerimde kalacak,fiyatı çok uçuk olmamakla birlikte orta yollu güzel kokan bir parfüm arıyorum.

Lise 3'e geçtim,artık sürekli kullanacağım bir parfüm arıyorum.Şimdiden teşekkürler.

• burberry london klasik al günde 1 fısdan 1 yıl götürür seni.
  • takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bargello mağaralarına gidip abi bir tane Dior fahrenheit bir de Armani Code istiyorum de. 25 TL ikisi ve kesinlikle denemelisin. Istiklal caddesi ve Galata kulesinin orada şubeleri var

• carolina herrera ''212 sexy men'',,, yalnız dikkat et, sağa bir fıs sola bir fıs,sol bileğe bir fıs,,,, 2 fıs sıkarsan ağır olur

Parfüm tavsiyesi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bargello mağaralarına gidip abi bir tane Dior fahrenheit bir de Armani Code istiyorum de. 25 TL ikisi ve kesinlikle denemelisin. Istiklal caddesi ve Galata kulesinin orada şubeleri var

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim beyler.

Hocam ben adanada yasiyorum ama burada da 3 tabe magazasi var dediginiz yerin.Fiyati da uygun geldi p.tesi bakacagim.Peki sıktıgimiz takdirde aksama kadar kalir mi kokusu?

• quote:

Orijinalden alıntı: comey10

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

Bargello mağaralarına gidip abi bir tane Dior fahrenheit bir de Armani Code istiyorum de. 25 TL ikisi ve kesinlikle denemelisin. Istiklal caddesi ve Galata kulesinin orada şubeleri var

Tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim beyler.

Hocam ben adanada yasiyorum ama burada da 3 tabe magazasi var dediginiz yerin.Fiyati da uygun geldi p.tesi bakacagim.Peki sıktıgimiz takdirde aksama kadar kalir mi kokusu?

Dün telefonumun klavyesi yüzünden mağara demişim mağazaya

Kokusu akşama, hatta sabaha kadar kalıyor. Isterseniz bir deneyin. En az bir gün üzerinizde kalacağının garantisini veriyorum.

Bu arada kesinlikle Fahrenheit ve Armani Code a bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 24 Ağustos 2013; 16:09:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Açık parfüm tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    PARFÜM ÖNERİLERİNİZ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bugun dediginiz parfumleri 25 tlye aldim.Ama indirim yapmadilar.

Kokular guzelmis tavsiyeniz icin tesekkur ederim.

• Fahrenheit Dior ve Armani Code gece kokusu okul için uygun değil. Etrafındakileri rahatsız edersin sürekli aynı yerde oturacaksın, bıkkınlık verir o kokular. Ayrıca yaşın içinde uygun değil.
  • quote:

Hocam bugun dediginiz parfumleri 25 tlye aldim.Ama indirim yapmadilar.

Kokular guzelmis tavsiyeniz icin tesekkur ederim.

Rica ederim ne demek. Normalde tek hali on beş lira. 2 tane alınca tanesi 12,5 liraya geliyor.

Bu arada o parfümler bende de var. Pişman olmayacaksiniz.

@Masimus, kullanan arkadaşlarım var. Çok beğenmiştim, ben de aldım. Gece kokusu diye ayrım mı varmış? Ilk defa duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Legend -- 26 Ağustos 2013; 13:15:24 >
  • DIOR HOMME İNTENSE hocam süper tek geçerim ama biraz pahalıdır simdi bunu kullanıyorum değiştirmeyi düşünmüyorum bide TERRE D'HERMES pahalıdır ama güzeldir ben her gün 10 fıssssttt sıkıyorum 3. aydayım yarıda bide 50 lik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Fahrenheit Dior ve Armani Code gece kokusu okul için uygun değil. Etrafındakileri rahatsız edersin sürekli aynı yerde oturacaksın, bıkkınlık verir o kokular. Ayrıca yaşın içinde uygun değil.

Cevremdekiler cok begendi o konuda sıkınti olacagini sanmiyorum ama pek erkege ozgu bir parfummus gibi kokmuyor.Biraz unisex gibi yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miasmus

Fahrenheit Dior ve Armani Code gece kokusu okul için uygun değil. Etrafındakileri rahatsız edersin sürekli aynı yerde oturacaksın, bıkkınlık verir o kokular. Ayrıca yaşın içinde uygun değil.

Cevremdekiler cok begendi o konuda sıkınti olacagini sanmiyorum ama pek erkege ozgu bir parfummus gibi kokmuyor.Biraz unisex gibi yani.

Unisex falan değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.