Şimdi Ara

Paribu Cineverse %40 indirim (ilk 10.000) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
8.029
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kodlar uygulamadadan yüklenmiyor mu illa sinemaya gidip mi yükletmemiz gerekiyor

• brutal55 kullanıcısına yanıt
    netflix bitirmedi, fiyatlar bitirdi. imax 'in verdiği keyfi evde tv karşısında bulamazsin. imax 'e yakışacak film de pek çıkmıyor artık.

Bu arada, sinema bitti ama tiyatrolarimiz çok güzel, birkaç tanesini deneyin. belediyenin uygun fiyatli gösterileri var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt

Uygulamadan yükleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu cgvparayı tam anlayamadım. şimdi 60 tl ye 107 cgvpara diyor. sinema bileti 35 tl. ben bu cgv parayı 35 tl şeklinde kullanabiliyor muyum? yani 3 tane film izleyip ortaboy mısır alabiliyorum yanlış mı anladım

• Reco. kullanıcısına yanıt

Doğrudur

• Alan arkadaşlar 120 ve 180 TL olan paketlerdeki sürpriz hediyelerin ne olduğunu yazabilir mi?

• White Water kullanıcısına yanıt

Genelde çıkan sürpriz şu “mısır menülerde %20 indirim kodu”

Bazı kişilere de, “büfeden aldığı mısırı tekrar doldurma kodu” çıktı.

kısacası sürpriz işi göz boyama

• mcan.ozp M kullanıcısına yanıt

mısır yüklenmiyor ama dimi onu direkt büfeye mi söylüyoruz hocam

• mywin M kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim

• 2 adet kod veriyor birini yükledim büfe kod dediği mısır için olmalı bu büfe kodun yükletme süresi var mı ki?

• yani sinema bileti kaç tl ye geliyor? 60tl ye aldığım 107cgv para 107tl yerinemi kullanılıyor? Birde biletleri online olarak alabiliyormuyuz o puanlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabu -- 25 Kasım 2022; 10:52:52 >
  • karasac K kullanıcısına yanıt

1 ay

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    Büfe kodunu büfeye mi söylüyoruz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nabu kullanıcısına yanıt
    Dolaylı yoldan indirimli bilet alıyorsunuz gibi bir şey,107 cgv para 107 tl yerine geçiyor.120 tl yükleyip 220 cgv para almıştım ben onunla da 2 tane 96 tl’lik bilet aldım.

• nabu kullanıcısına yanıt
    Aynen 107 liralık bilet alabilirsiniz, online da alınabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büfe kodunu burger king e söylemeyecen heralde:)

• Satın alınan kodla sinema biletini Web'ten almak isteyenler üye girişi yaptıktan sonra https://www.paribucineverse.com/cgv-para-barcode-redeem alanına kodu girip CGV paralarını yükleyebilirler. Zaten bu noktadan sonra klasik e-bilet işlemini yapacaksınız. Örneğin, Eğer 300 liralık paketi aldıysanız (indirim kapsamında 180 lira vereceksiniz), mailinize gelen kodu üye girişi yapıp "CGV Para Barkod Yükleme" alanına girdiğinizde sisteminizde %10 hediye ile beraber 330 CGV Paranız olacak. 1 CGV PARA = 1 TL.

Bilet için çıkan kodu ise sinemalardaki büfelere söylüyorsunuz, mısırınızı veriyorlar.

• Sabah aldim.180 likten aldimda konudaki gibi 3 tane 60 lik alsaydim daha iyimis aslinda misir 3 tane olurdu gerci cokta onemli birsey degil misir cok tuzlu yapiyorlar.
    Pendoryada 35 TL bilet bedava bugun gittim guzel fena degil F/P salonu cift kisi 5 filme falan gideriz 330 cgv ye birde 2.3 falan para yukluyorlar+kampanya var suanda 2 sinemaya git 10 tl yukleyelim diye onlarla 10 bilet olur.2 hafta sonrada cakallara gideriz.En son sanirim 1 yil once falan gitmistim sinemaya su kampanya olmasa ve pendorya isim olmaz 100 lira falan bilet mi olur ya sacmalik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımda ₺330 CGV para gözükmesine rağmen biletleme yapamıyorum. Ne mobil uygulamadan bilet alabiliyorum ne siteden. Sürekli hata veriyor.

Böyle saçma bir sistem olamaz. Müşteri hizmetlerinde konuşanın sesi inanılmaz yankı yapıyor sesi bile anlaşılmıyor kayıt açayım diyor. Akşam gideceğim diyorum yapacak bir şey yok diyor.

Paribu Cineverse %40 indirim (ilk 10.000)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.