Şimdi Ara

Paris'te Tax Free?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba.Paris'ten iPhone aldığımızda Tax Free yi nerelerden alabiliriz ve yaklaşık olarak ne kadar geri alabiliriz?Komisyon ücreti var mı ?Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

• pariste havalimanında pasaport kontrolünden geçmeden önce tax-refund gibi bi ofis var oraya aldığın cihazın faturasını ve kendisini götürüosun bi damgalar falan basıo biyerlere sonra hangi tip ödeme istediğini soruyor nakit mi kredi kartına iade mi diye. bu kadar komisyon olu çoğunlukla ama global blue nun internet sitesinde ne kadar alacağını hesaplayan bi program var ülkeyi seçip ne kadar para ödediğini yazıosun o da sana ne kadar geri alacağını sölüo
  • Teşekkür ederim peki ben telefonu Paris'ten aldıktan sonra Hollanda'ya gececeğim ve Türkiye'ye döneceğim bu durumda Tax i Fransadan mı almalıyım yoksa Hollanda'dan mı ?
  • Hangi ülkede alışveriş yapıldıysa o ülkeden çıkarken havaalanında yapılıyor.Fransadan ise Fransa havalimanı.
  • Hangi ülkede alışveriş yapıldıysa o ülkeden çıkarken havaalanında yapılıyor.Fransadan ise Fransa havalimanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eycan

Teşekkür ederim peki ben telefonu Paris'ten aldıktan sonra Hollanda'ya gececeğim ve Türkiye'ye döneceğim bu durumda Tax i Fransadan mı almalıyım yoksa Hollanda'dan mı ?

birkac ay evvel yurtdisina ciktigimizda arkadaslar paris'ten iphone 4 aldi, karayoluyla hollanda'ya gittik, turkiye'ye Schiphol'den donerken check in yaptirmadan once oradan tax refund burosunda islemleri hallettiler.
  • Ben de birşey soracağım tax refund ile ilgili.

Bu tax refund ofisleri Pazar günü de görev yapıyor mu acaba, İngiltere Heathrow Airport'dan pazar günü tax refund alınabiliyor mu bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.