Şimdi Ara

Park Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araç kaskoludur zaten. Çok kafaya takmayın. Yılda 1 kez cam değişim hakkı hasarsızlığı bozmuyor.

Araca zarar vermek isteyen kişi kaportasını çizer. Ya da camla bırakmaz bu işi. Kendinizi bu kadar sıkmayın stres yapmayın. Sağlık olsun.

• acaba kuşlar, kargalar vs bişey düşürmüş olmasın. Biraz saçma biliyorum
    Park Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi yapsa camin ortasina vurmakla ugrasmaz bence. yani camin ortasindan degil kenarindan kirsa da ayni zarar olacak.

• DelikanliCekirge kullanıcısına yanıt

bazi sigortalar yansitiyor tramere. cam hasari olarak geciyor.

• İnsan işine benzemiyor vuracağı en saçma yere vurmuş gibi. Birşey düşse parçası orada olurdu o da değil. Bilemedim geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D-Assault kullanıcısına yanıt

Hocam 2 tane vuruk var camda, yani düşse düşse 1 tane düşebilir bir cisim çok düşük ihtimalle.

Park Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar

• Bugün yan taraftaki dükkanın kamera kayıtlarını inceledim. Tahmin edileceği üzere görüntü kalitesi çok düşük, ayrıca aracım kameraya çok da uzak olduğundan gündüz belli saatler dışında net birşey görünmüyor. Sadece camı fark ettiğim perşembe gününden önceki gün, önüme yanaşan araç şöförü aracı park ettikten sonra geri gelip benim arabamın camına bakıyor. Yani olay en iyi ihtimalle fark ettiğim günden 2 gece önce olmuş. Şu an yapabileceğim şeyler, arabayı zor da olsa daha yakın ve evimin hizasında bir yere bırakmaya çalışmak. Bir de yıllardır elimi sürmediğim aksiyon kamerayı tekrar hazırlamak.

• Hocam, top vs gelme ihtimali var mı?
    Birisi kasıtlı olarak yapsa tek ön cam ile bırakmazdı diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

2 farklı darbe var, topla olması imkansız. Roberto Carlos şut çekse bir ihtimalPark Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.