arkadaşlar bişey sorucam, park sensörünü dışarıda taktırırsak (yetkili servis dışında) arabamızın genel garantisine bir etkisi oluyor mu?
Belki bir çok arkadaşın işine yarayacak bilgiler, en önemlisi anlatım için emeğine sağlık
Bir teknik eleman olarak cesaret ve becerinizi tebrik ediyorum. Ama yeni aracıma aynı müdahaleyi yapabileceğimi sanmıyorum. Cenmax 6 lı istiyorum. Cenmax bayisi montaj dahil 350 TL fiyat veriyor. Alet 0rtalama 200 TL. Galiba iş başa düşecek.
Çok faydalı olmuş.
vallahi güzel çalışma olmuş montaj olarak
Elinize saglık . Resimlerden anladıgım kadarıyla duzenlı ve tertıplı bırısınız . Bagajınızdakı cıkmamıs poset ve koltukların yıpranmaması ıcın uygulanan havlu yada benzerı koltuk kaplaması dıkkatımden kacmadı
hocam elinize,emeğinize sağlık.resimli anlatımınız gerçektende çok açıklayıcı olmuş.bikaç gün önce tamamen sizden edindiğim bilgilere dayanarak aracıma (bora) park sensörümü kendim monte ettim.inanın ilk defa denememe rağmen sanki daha öncede montaj yapmışım gibi rahatça,sorun yaşamadan montajı tamamladım.en basitinden özenerek ve içime sinerek yapmış oldum..şu an sorunsuz kullanıyorum.ayrıca şimdiden iki arkadaşım illa bizde isteriz diyerek araçlarına montaj yapmam için beni sıkıştırıyolar paylaştığınız bu yararlı ve açıklayıcı bilgi için size çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Fletch
Elinize saglık . Resimlerden anladıgım kadarıyla duzenlı ve tertıplı bırısınız . Bagajınızdakı cıkmamıs poset ve koltukların yıpranmaması ıcın uygulanan havlu yada benzerı koltuk kaplaması dıkkatımden kacmadı
:) tşk ederim.
bu mükemmel anlatım için size çok teşekkür ediyorum.
valla helal olsun müdürüm. araba alırsam sizden öğreneceğim çok şey var.
Sizi tebrik ediyorum
Değerli adaşım,
Bir elektronikçi ve obsesif-kompülsif itina-özen-düzen hastası olarak sizi elinizi kuvvetlice sıkarak tebrik ederim. İşte bu şekilde yapılması gerekir. Oto radyo teypçilerin izolebantı dişleri ile yırtmaları, kablo izolasyonunu yankeski ile sıyırmaları, birleştirmeyi kılıflı klemens yerine bakır telleri birbirine kıvırarak yapmaları 40 yıldır piyasada standardı haline geldiği bir ortamda işini ADAM GİBİ YAPAN adamlar çok çok az, yapanlar da bunu doğal olarak ücretine yansıttığından "ucuz" arayanlara adres olmamaktadırlar. Asla kaliteden ödün vermeyiniz.
Başarılarınızın devamını dilerim.
Saygılarımla,
Taner Göde
Temiz iş. Elinize sağlık
Hocam eline sağlık.Size bir sorum var.aynı renk araç ve park sensörü bende de var.Bu sensörler boyanır mı?Boyanırsa hangi boyayla boyanır?Boyanırsa çalışmasında problem olur mu?
ARKADAŞLAR, RESİMLERDEN GÖRÜLECEĞİ ÜZERE BENİM HASSASİYETİMDE VE TİTİZLİĞİMDE LPG MONTAJI YAPACAK BİR USTA VAR İSE HAKİKATEN TİTİZ İSE BANA MESAJ veya MAİL İLE BİLDİRİRSENİZ(tnr.ydn@hotmail.com) SİZLERDE BANA YARDIMCI OLMUŞ OLURSUNUZ.
sayın abim belliki sen bu işte ustasın o halde sana bi sorum var bende senin gibi cenmax park sensörü aldım ve ww transporter aracıma takmak istiyorum yanlız bir sorunum var arka plastik tamponun arka kısmında demir aksam var ve dolayısıyla sensörün tam oturması için onlarıda delmem gerek peki bu kutunun içinden çıkan panç la onu delmem mümkünmü acaba yardımcı olursan sevinirim...
kablosuz park sensörü nasıl monte edilir?
"tnr.ydn " inanılmaz yararlı bir paylaşım olmuş, TEŞEKKÜR EDİYORUM. Ayrıca çok temiz iş yapmışsınız, tebrikler.
Çok teşekkürler bende bimden aldığım Toolmaxx park sensörünü montaj şansı buldum :D
hayırlı olsun istanbulda iseniz şpg için 2a mühendisliğe bakınız derim
quote:
Orijinalden alıntı: metinmb407
Çok teşekkürler bende bimden aldığım Toolmaxx park sensörünü montaj şansı buldum :D
merhaba hocam bnde bugn herkes gibi bimden park sensörü aldm :D siz montajı kime ve ne kadara yptrdnz