Şimdi Ara

Parlak Bir Gelecek / Akıllı Çalışma Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nedir bu sistem yararını gören var mı gereksiz mi bilgi verirseniz sevinirim.

Edit

Üye oldum. YGS doğrulama kodunu girip hedefim bölümünü belirledim hedefim için kaç net yapmam gerektiğini öğrendim.
    Akşama doğru 39 lira verip AÇS yi alıcam. Hoşuma gitti benim. 2 Aylık 80 lira yapar. 2 ayda size çalışma taktikleri vermek açısından gayet iyi bence.
    Akşam dersten sonra herşeyi detaylı bir şekilde yazarım.

Edit

Beyler aldım programı. Başta bir YGS sınavı veriyor ben haliyle hiç yapmadan boş geçtim. Uğraşmadım bu saatten sonra. Şimdi kaç saat ders çalışıcaksın diye bir soru sordu bana. Ben programla beraber 10 saat çalışacağım dedim. Günlükte 10 saat çalışıyorum zaten. İşte Türev 2.5 saat Trigo 2.5 saat yani program kafasına göre bir sistem yaptı bana verdi. Mesala bugün matematik ve fizik verdi. Elektrikle başlattı beni. 1. programı yapınca (daha yapmadım) 2.programda programını değiştirme şansın var. Yani mesala atıyorum Türev Trigo Optik verdi. Sen baktın bunu beğenmedin programı değiştir diyosun. O gün Karmaşık sayılar KÇÇ falan veriyor anlatabildim mi . Yani program buna göre düzenlenmiş. Birde Çalıştıktan sonra çalıştım deyip 5 tane o konu ile ilgili soru veriyor sana.

Sorular 1.si kolay 2.si orta 3.orta 4 ve 5 Zor. Yani zaten 4 ve 5 i yapan otomatikmen o konuyu biliyordur öyle söyliyeyim. Çıkmış sorulara esinlenerek soruları yapmışlar gibi geldi yani daha önce LYS sorularını çözdüyseniz sorular size tanıdık gibi geliyor. Trigo yu vermiş yanda bir PDF dosyası var dosyadada Trigo yu anlatıyor MEB kitabına benzettim ben biraz. Yani isteyen ordan çalışabilir ama ben kaynağı kafama göre kullanıyorum.

Kısaca lafı uzatmayayım O konuya adam gibi çalıştıktan sonra verilen testleri yapabiliyorsan sen o konuda iyisin anlamına geliyor. Hani ben bu konuyu biliyorum geç mantığı ile hazırlanmamış bir program. Üstünüze düşüyor sizin. Çok çok bişeyde beklemeyin ama benim gibi sağa sola saldıran varsa çalışırken ona mı çalışsam buna mı çalışsam diye ve soru sayısı çok olan soruya daha ağırlık vermek isteyen varsa tereddüt etmeden bence alsın. Sizi düzene sokuyor öyle söyliyeyim. Hani bu dakkadan sonra size bir nebzede yararı olacaksa alın çünkü hayatınız sadece 1 sınava bakıyor. 80 Lira nın bence çokta bir vasfı yok.
    Yeter ki faydası olsun. Ha bir yandan biraz mantıksız gibi para tuzağı gibi gelebilir ama emin olun sorular güzel fena değil değer yani. YGS doğrulama kodunu istiyor kayıt olurken ÖSYM nin sitesinde araştırdım yazabilirsiniz o kodu. Sakıncası yok rahat olun. Sadece sonucunuza bakabiliyorlar o kod ile sırf kurumlara vermek için o sistemi getirmişler. Neyse esas bilgiyi 2 3 gün sonra veririm hani. Ama şuan rahatlıkla alabilirsiniz. Sağa sola saldırmak yerine direk çalışmayla başlarsınız hiç değilse.

Edit

Sana sistemin verdiği konu dışında ek konuda ekleyebiliyormuşsun. Performans diye bir sekme var işte orada netice yazıyor sürekli eskiye göre kıyaslıyor seni daha iyiye gidiyor diye bir nevi motive ediyor bunlar hikaye tabi.

Konu anlatım PDF dosyasını beğenmedim. açıkçasını söyliyeyim. Meb gibi hazırlamışlar galiba Meb de olabilir pek incelemediğim için bilmiyorum. Matematik bana verimli gelmedide şimdi elektrikten bir konuya baktım oda pek hoşuma gitmedi. Tabi kişiden kişiye değişir.

Programı alırken ünite testleri konu testleri var yazıyordu şuan onu bir türlü bulamadım galiba dersi bitirdim deyip onayladıktan sonra olacak. Yarın yazarım detaylı bilgiyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr 009 -- 6 Nisan 2016; 19:31:28 >

• up arkadaşlar bende merak ettim bilen biri var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaci33

up arkadaşlar bende merak ettim bilen biri var mı
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kostakurta4242

up

Alıntıları Göster
    güzel bişeye benziyo ama tabiki ücretli olduğu için hayır
  • Ben faydalandim açs den....29TL olandan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up ben de merak ettim
  • Bir kaç saat önce 39 lira bayıldım sorusu olan varsa yanıtlarım sabah

Kısaca anlatayım:

Parayı veriyorsunuz size bir kaç tane soru soruyor
    Şöyle sorular:
    Okula ya da dershaneye gidiyor musun?
    Günde kaç saat çalışacaksın?
    Rehberlik hocan var mı?
    MF-4 mü 3 mü gibi LYS alan tercihi

Ardından size rastgele konuları yolluyor sanırım mesela ben 8 saat dedim saat saat yazmış hangi konu kaç saat çalışılacak diye mesela Türev'e 2,5+0,5 saat vermiş. Bide testleri var 5 soruluk. Mesela Türev çalışma saatinizi kaydederken o 5 soruyu çözüyorsunuz kaydediyor. Ne işe yaradığını bilmiyorum maalesef henüz.

Bakalım deneyeceğiz kayıt olduk bugün işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Hocam bişey soracağım, hani türeve 3 saat demişssiniz ya bu 3 saat haftalık olarak mı ?
  • Boş iş

• Benden akıllı degildir o kim onun yaptıgı programa uyacam uleyyy hem de paralı

• 249 TL şaka gibi. Pra kaptırmayın. Oturun çalışın eksik konulara. Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

249 TL şaka gibi. Pra kaptırmayın. Oturun çalışın eksik konulara. Bu kadar basit.

Aylık 39 hocam o yıllık fiyat. Verimliyse gani gani verilir de değilse verilmez.

• quote:

Hocam bişey soracağım, hani türeve 3 saat demişssiniz ya bu 3 saat haftalık olarak mı ?

Günlük hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Günlük hocam

Alıntıları Göster
    Bende alayım verimli bir şeye benziyor. 2 Aylık 80 liraya gelir para değil şu zamanda. Yeter ki verimli olsun düzene soksun. O 5 Soruda büyük bir ihtimal konuyu ne kadar bildiğin ne aşama kaydettiğin ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr 009

Bende alayım verimli bir şeye benziyor. 2 Aylık 80 liraya gelir para değil şu zamanda. Yeter ki verimli olsun düzene soksun. O 5 Soruda büyük bir ihtimal konuyu ne kadar bildiğin ne aşama kaydettiğin ile alakalı.

Alıntıları Göster
    Kendi programını yapamayan öğrenciler için ideal aslında. Sanal eğitim koçluğu bir nevi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ceza76

249 TL şaka gibi. Pra kaptırmayın. Oturun çalışın eksik konulara. Bu kadar basit.

Aylık 39 hocam o yıllık fiyat. Verimliyse gani gani verilir de değilse verilmez.

Pardon 249 tlyi görünce hemen atladım

• Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mobil ödemeden aldım paketi ama pin falan gelmedi bana parayı da ödedim evet diyip cevapladım. Ne yapmam lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 221B baker street

Benden akıllı degildir o kim onun yaptıgı programa uyacam uleyyy hem de paralı

tabi yeeeaaahh
  • quote:

Hocam ben mobil ödemeden aldım paketi ama pin falan gelmedi bana parayı da ödedim evet diyip cevapladım. Ne yapmam lazım ?

Twitter'dan iletişime geçin hocam, bu ara forumda bayağı popüler oldular; Twitter adreslerine linki atayım belki forumla da ilgilenirler. Hem onlar öğrenci kazanır hem bize yardımları dokunur şimdiden 20 kişi falan var forumda üyelik alan 3-4 hafta içinde sanırım.

• quote:

quote:

Twitter'dan iletişime geçin hocam, bu ara forumda bayağı popüler oldular; Twitter adreslerine linki atayım belki forumla da ilgilenirler. Hem onlar öğrenci kazanır hem bize yardımları dokunur şimdiden 20 kişi falan var forumda üyelik alan 3-4 hafta içinde sanırım.

Alıntıları Göster
    up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.